V vesikaliyarim ben cevap vereyim
Arkadaşın beslenme duzeninde duzenli kacamaklar yer almakta
Ama ismi kacamak degil, sezgisel yeme olarak geciyor. Gercelten başarılı bu konuda hakkını yemeyelim. Yani diyelim cani istemiyorsa en sevdigi seyi de onersen yemiyor. Cani istiyorsa da limitli bir sekilde yiyor yasak yok.
Benim anam da böyledir, gayet sağlıklıdır. Esim de böyledir, hic kilo sorunu olmadi. Ben de ogrencem kismetse
Ama kilo korumada bu yontem ise yarar da kilo vermede herkeste yaramaz. O yüzden aman dikkat
V vesikaliyarim benim beslenme düzenim tam da
Alys in anlattığı gibi
Çocuklarım doğduktan sonra da aynı yöntemle 68 kg den 53 kg ye düşmüştüm 2010 yılında ve 2017 yılına kadar sorunsuz kilomu korumuştum
2017 de çok ağır bir rahatsızlık yaşadım kilo almam gerekti kilo almak için ilaç kullandım 2 yıl bendeki rahatsızlık rahatsızlığıma sebebiyet veren ortamdan uzaklaşınca çok şükür geçti ben de yeniden kilo vermeye karar verdim
Bu bana özgü hir beslenme metodu şunlara dikkat ederim
Yeme içme kısıtlaması yok
Herşey serbest YASAK kelimesinden nefret ediyorum. bence sağlıklı beslenme sürecini ya da diyeti baştan olumsuz etkilediğini düşünüyorum
Ruhun huzuru herşeyden önemli insanın ruhu önce huzur bulmalı huzurlaysa başaramayacağı hiçbirşey yok imkanlar ölçüsünde
Sadece porsiyon kontrolüm var
et süt sebze meyve tahıl herşeyi yiyiyorum
Şekerli şekersiz tatlı tuzlu herşey serbest ama günün hangi saati ve ne miktarda yediğim önemli benim için
Günde 2 lt su içmeye özen gösteriyorum içilen maden suyu kahve süt bitki çayları ve normal çay haricinde
Artık şeker kullanmıyorum çaylarda
Haftada ortalama 300 500 gr arasında kilo vermek kendim için daha verimli
Çünkü hiç başım gözüm dönmeden 11 kasımdan bugüne geldim
Ve adını sağlıklı beslenme düzeni olarak koyduğum bu sürecin kişiye özel olduğunu samimi olarak savunuyorum
Benim durumum tam olarak bu ve
Ne " Ben" ne de bir başkası baz değil bunu asla unutma
Bu işler de tıpkı parmak izi gibidir
Gerekirse uzman yardımı almanı tavsiye ederim
Hedefine ulaşman dileğiyle ...