Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4.TAKIM KLAN YARIŞLARI

Vampir Klanı ===> @Onlymemeself caroline84 caroline84 O okuyan_e matilda34 matilda34 E English_teacherrr

V vesikaliyarim bir tek sen kaldın canım yarışmaya katılmayan sonuç ne olacak?​

Kurt Adam Klanı ===> CEYDOS CEYDOS aysunayy aysunayy Mahi57 Mahi57 Ozzybal Ozzybal KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR

Dahlia_ Dahlia_ Huhuki Huhuki N Nalyeccc üçünüz kaldınız yarışmaya katılmayan sonuç ne olacak?​

Zombi Klanı ===> AppLesma AppLesma Asi Matmazel Asi Matmazel asena87 asena87

Varyemez Varyemez Twinkle006 Twinkle006 ikiniz kaldınız yarışmaya katılmayan sonuç ne olacak?​

Periler Klanı ===> H3RA_ H3RA_ esmeriiim esmeriiim noram noram istanbulin istanbulin Alys Alys sedulu sedulu aedenli aedenli K klbk33

Son düzenleme:
TAKIM İÇİ GRUP YARIŞI

1. Grup ===> @Onlymemeself caroline84 caroline84 O okuyan_e matilda34 matilda34 E English_teacherrr V vesikaliyarim
2. Grup ===> Huhuki Huhuki CEYDOS CEYDOS N Nalyeccc aysunayy aysunayy Mahi57 Mahi57 Ozzybal Ozzybal KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR Dahlia_ Dahlia_
3. Grup ===> AppLesma AppLesma Asi Matmazel Asi Matmazel Ressamgibi Ressamgibi Varyemez Varyemez Twinkle006 Twinkle006 asena87 asena87
4. Grup ===> H3RA_ H3RA_ esmeriiim esmeriiim sedulu sedulu noram noram @nurdeva istanbulin istanbulin Alys Alys aedenli aedenli K klbk33

H3RA_ H3RA_ kaptişimizin bahsettiği yarışmamız için gruplar oluşturuldu. bu kişiler isimlerini beni yani CEYDOS CEYDOS yada H3RA_ H3RA_ kaptanımızı etiketleyerek katılmak istediklerini beyan etmeliler. unutmayınız katılanlar grup içerisinde bireysel ve grup olarak diğer takımlara karşı yarışacaklar.
H3RA_ H3RA_ CEYDOS CEYDOS
Kaptanım ben varım

El_Em El_Em @Zipzip- kaptanlarim kolay gelsin

Kizlar tebrik ederim sizleride,guzel kilolar vermissiniz

Free / izinli / deneme süresinde olan kizceler
Sizlerde güzel hafta gecirmissiniz
artilar 100-200 gr arasi fazla degil. Ödül yapmayip haftasonuda dikkat ederseniz mutlaka pazartesi eksi görürsünüz

matilda34 matilda34 tekrar hosgeldin 81.5 ile izne ayrilmissin. Umarim en kisa sürede fazlaliklari atip esas listeye aliriz seni. Tarti fotografi hakkinda yorum yapacagim. El yazisi ile isteniyor nick + tarihli not

caroline84 caroline84 sende ocakda 91.6 ile izin istemistim canim. Ama esas listede degildin. Deneme süresindesin. Daha sonra istersen esas listeye alina bilirsin

N Nalyeccc hamilelik planin oldugu icin senide free listeye aldim

Mahi57 Mahi57 hosgeldin. Tanismadik biz. Ben takim kaptani Zeynep.
Daha once 5. takimda olmussun. Kendi istegin ile ayrilmissin 13.11.2020 de 71.7 kg ile. 6 Ay esas listeye giremiyorsun bu durumda. Ama zaten gecmis 6 ay :KK70:
Deneme sürecin var seninde.

istanbulin istanbulin 55.2 ile izne ayrilmissin canim sende. o kiloya veya altina dusene kadar esas listeye giremiyorsun
Teşekkürler kaptanım ♥️♥️ bu saatte bakıyorum bildirimlere 🙈🤭🤭

4.TAKIM KLAN YARIŞLARI

Vampir Klanı ===> @Onlymemeself caroline84 caroline84 O okuyan_e matilda34 matilda34 E English_teacherrr

V vesikaliyarim bir tek sen kaldın canım yarışmaya katılmayan sonuç ne olacak?​

Kurt Adam Klanı ===> CEYDOS CEYDOS aysunayy aysunayy Mahi57 Mahi57 Ozzybal Ozzybal KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR

Dahlia_ Dahlia_ Huhuki Huhuki N Nalyeccc üçünüz kaldınız yarışmaya katılmayan sonuç ne olacak?​

Zombi Klanı ===> AppLesma AppLesma Asi Matmazel Asi Matmazel asena87 asena87

Ressamgibi Ressamgibi Varyemez Varyemez Twinkle006 Twinkle006 üçünüz kaldınız yarışmaya katılmayan sonuç ne olacak?​

Periler Klanı ===> H3RA_ H3RA_ esmeriiim esmeriiim noram noram istanbulin istanbulin Alys Alys sedulu sedulu aedenli aedenli K klbk33

Ressamgivi izin istedi kaptanım yoğunluğu varmış bu aralar

Nasil anlamazsin hala demeyecekseniz ;

Bugun bu haftaki menu-spor eslesmelerimizi olmustuk zaten, onlarla da diger gruplarla rakip halindeydik, birbirimize yorum yapiyorduk vs. burada esmeriiim esmeriiim ile eslestim.

Simdi bu yeni yarisma takiminin farki ne,
burada da AppLesma AppLesma ve Asi Matmazel Asi Matmazel ile eş gorunuyorum 🙈🙈🙈

Yani gcemisi tum gun okumadim diye boluk porcuk okuyup anlayamadim bugun 🤔

X