Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin önce sağlıksedulu A Arrietty_ H3RA_ CEYDOS
Geçen gün kan değerlerim için doktora gittiğimi söylemiştim. Şimdi doktordan çıktım. Kandaki glikoz oranım çok düşük çıktı. Yeme açısından kendimi kontrolde zorlanmamın sebebi duymuş. Ayrıca kolesterolüm de bir tık yüksek. Bu hafta doktorum beslenme listesi verdi. Onu uygulayacağım. Hayvansal gıda az, sebze ve karb(sağlıklı karb tabii ki) daha yoğun olacak. Bu hafta kilo durumum ne olur bilemedim.
Geçmiş olsun. Doktorun listesine uy tabi ki bir sonraki hafta tekrar doktora mi gideceksin ?sedulu A Arrietty_ H3RA_ CEYDOS
Geçen gün kan değerlerim için doktora gittiğimi söylemiştim. Şimdi doktordan çıktım. Kandaki glikoz oranım çok düşük çıktı. Yeme açısından kendimi kontrolde zorlanmamın sebebi duymuş. Ayrıca kolesterolüm de bir tık yüksek. Bu hafta doktorum beslenme listesi verdi. Onu uygulayacağım. Hayvansal gıda az, sebze ve karb(sağlıklı karb tabii ki) daha yoğun olacak. Bu hafta kilo durumum ne olur bilemedim.
Inşallah kaptanım inşallah rabbim tüm isteyenlere hayırlı bir şekilde vermeyi nasip etsinGözün aydın bebiş haberlerini de alacağız inşallah
Canım sen covid oldun muafsın zaten. Hele bir iyileş yine tablolarda olacağına eminim
fotoğraf koymamışsın kuzum
bu benim gönlümle ilgili değil. iki haftadır + geliyor sonuçların biraz daha hassas davranmalısın. çıkmak değil daha bir çaba sarf edip takım arkadaşlarını ihya etmen gerekmeli. sorumluluğun onlara karşı .Karpuzlar hakkında yanlış düşünüyorsun canım asıl o diyete başladım 700 gr verdim
Önceki mesajı görmemişsin belliki
2 güne adetim gelecek onun da şişliğini yaşıyorum diyorum hala bazıları anlamamakta ısrar ediyor
Takımdan senin gönlün olacaksa çıkabilirim canım hiç sorun olmaz inan
Geçmiş olsun canımmmm inşallah tez zamanda değerlerin düzelirsedulu A Arrietty_ H3RA_ CEYDOS
Gecmis olsunsedulu A Arrietty_ H3RA_ CEYDOS
2 haftada toplam 300 gr artı geldimbu benim gönlümle ilgili değil. iki haftadır + geliyor sonuçların biraz daha hassas davranmalısın. çıkmak değil daha bir çaba sarf edip takım arkadaşlarını ihya etmen gerekmeli. sorumluluğun onlara karşı .
benim içinde efenimmmVaaay kaptanla es olmuşuz büyük şeref efenim
ben varimmmmŞimdi caaanımmm kızlarrr.... Oturduk beyin fırtınası yaptık takım ve sizler için.
Sonucunda yeni bir yarışma tarzına karar verdik.
Hepinizi eriticez kaçarı yokkk
Şimdi offf yaa niye rahat durmuyor bu kaptanlar desenizde... kıyafetler üstünüzde sallanıp, fıstık gibi olmuşsun tepkileri aldıkça duanızı alırız tüm kaptanlar olarak.
Malum kilolar inatçı yaz geldi, her alanda savaşmamız lazım.
Şöyle yapıyoruz.
Kilosu birbirine yakın arkadaşları gruplayacağız.
Bu gruplar diğer gruplarla kilo verme yüzdesi üzerinden savaşacaklar.Tatlı tatlı bir çekişme olacak aramızda.
Grup içindeki kişiler gitmeyen kilolar için fikir üretecek, tarifler önerecek, geçmiş menü ve sporlarını değerlendirecek. İçtiği suya bakacak vs vs.
!!! Amannn yarıştayız diye kaldıramayacağınız açlık oruçları yapmayın yeter, önce sağlık neticede...
Tabii en sonunda tüm yüzdelere bakılarak bireysel de birincilik tacı verilecek....
Bu hafta deneme olacağı için gönüllü hatunlarla başlayacağız.
Adını 4.gruba altın harflerle yazdırmaya niyetli olan el kaldırsınn...
Geçmiş olsunsedulu A Arrietty_ H3RA_ CEYDOS
olsun sen onlara adım adım yaklaşıyorsun sonuçta :)ben varimmmmama benim kiloma hic yakin yokki
Ben bu gazla neler yaparim nelerolsun sen onlara adım adım yaklaşıyorsun sonuçta :)
Eee fazladan verme şansında var daha ne olsun...
Bu sebeplerden grubu taşıyan üyelerden olacağını düşünüyorum
Hem diyetin hem sporlarınla çok iyisin
Güzel eksiPazar günü 96
Cuma günü :95
Arkadaşlar bugün biraz yogunum akşam tüm msjları okurum.
Allah'a emanet olun.
Ayrıca bugün ip atlama challenge var.
Unutmayalım.
Eki Görüntüle 2859417
Yavru sen iyi olda adımları her zman tamamlarsınBu tabloda olamamak beni üzdü
Bu hafta kendimi iyi hissedersem adımlarımı tamamlamaya çalışcam kaptanım
geçen hafta + geldiğinde yorum yaptım mı ? 1 hafta mutlaka aksaklık olabilir ama iki hafta üst üste aksama olmamalı. biz seni uyarmasak o zaman takımda olmanın anlamı ne ? eleştiriye açık olmalısın.2 haftada toplam 300 gr artı geldim
Tek haftada bu değerden fazla gelenlere de aynı uyarıyı yapıyor musun ?
Kaldı ki artı gelen arkadaşlara hiçbir zaman kötü bir eleştirim olmadı, olmaz da çünkü kişi adet öncesini mı yaşıyor uykusuz mu hasta mı çalışma hayatında stresli bir dönemden mı geçiyor bilemem
Sadece vardır bir nedeni elbette bu durum onun da istediği bir durum değil diye düşünürüm gıyabında...
Kesinlikle başla bu sürdürülebilir bir beslenme aslında bundan sonrası için benim yeme şeklimin yansıması tek fark artık karbonhidrat ya da şekeri kontrollü yiyorum yani çok tahıllı ekmek ya da herhangi bir karbonhidratı yiyorum ama kontrollü. Ama düzen olarak bu şekilde devam edicem inşeAllahtuttum bunu kesinlikle yapmam lazım tam benlik
yarın başlayayım bakalım vuhhuuu