Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin önce sağlık

Geçmiş olsun. Doktorun listesine uy tabi ki bir sonraki hafta tekrar doktora mi gideceksin ?

bu benim gönlümle ilgili değil. iki haftadır + geliyor sonuçların biraz daha hassas davranmalısın. çıkmak değil daha bir çaba sarf edip takım arkadaşlarını ihya etmen gerekmeli. sorumluluğun onlara karşı .

Geçmiş olsun canımmmm inşallah tez zamanda değerlerin düzelir

Gecmis olsun

Şimdi caaanımmm kızlarrr.... Oturduk beyin fırtınası yaptık takım ve sizler için.
Sonucunda yeni bir yarışma tarzına karar verdik.
Hepinizi eriticez kaçarı yokkk

Şimdi offf yaa niye rahat durmuyor bu kaptanlar desenizde... kıyafetler üstünüzde sallanıp, fıstık gibi olmuşsun tepkileri aldıkça duanızı alırız tüm kaptanlar olarak.
Malum kilolar inatçı yaz geldi, her alanda savaşmamız lazım.

Şöyle yapıyoruz.
Kilosu birbirine yakın arkadaşları gruplayacağız.
Bu gruplar diğer gruplarla kilo verme yüzdesi üzerinden savaşacaklar. Tatlı tatlı bir çekişme olacak aramızda.
Grup içindeki kişiler gitmeyen kilolar için fikir üretecek, tarifler önerecek, geçmiş menü ve sporlarını değerlendirecek. İçtiği suya bakacak vs vs.
!!! Amannn yarıştayız diye kaldıramayacağınız açlık oruçları yapmayın yeter, önce sağlık neticede...
Tabii en sonunda tüm yüzdelere bakılarak bireysel de birincilik tacı verilecek....

Bu hafta deneme olacağı için gönüllü hatunlarla başlayacağız.

Adını 4.gruba altın harflerle yazdırmaya niyetli olan el kaldırsınn...

2 haftada toplam 300 gr artı geldim
Tek haftada bu değerden fazla gelenlere de aynı uyarıyı yapıyor musun ?

Kaldı ki artı gelen arkadaşlara hiçbir zaman kötü bir eleştirim olmadı, olmaz da çünkü kişi adet öncesini mı yaşıyor uykusuz mu hasta mı çalışma hayatında stresli bir dönemden mı geçiyor bilemem

Sadece vardır bir nedeni elbette bu durum onun da istediği bir durum değil diye düşünürüm gıyabında...

CEYDOS Salı gününden itibaren karpuz diyetiyle 700 gr verdim

Haftada yaklaşık 50000 adım attım bazı işlerimi yarım bırakıp yürüyüş için zaman ayarladım

Ben bu sonucu şahsen başarısızlık olarak değerlendirmiyorum

Haftaya eksi çıktığımda da alkış beklemiyorum

6 ay öncesi paylaştığım listelerimde yediğim içtiğim çoğu şey son bir kaç ay hatta son haftalarda hiç yok

Benim elimden gelen bu kadar

Son düzenleme:
ben varimmmm ama benim kiloma hic yakin yokki

Geçmiş olsun noram
aslında çok arayı açmadan hepimizin baktırması gerek.

ben varimmmm ama benim kiloma hic yakin yokki
olsun sen onlara adım adım yaklaşıyorsun sonuçta :)
Eee fazladan verme şansında var daha ne olsun...
Bu sebeplerden grubu taşıyan üyelerden olacağını düşünüyorum
Hem diyetin hem sporlarınla çok iyisin

Ben bu gazla neler yaparim neler tskler kaptanim
yeni yarista ben 100% varimm

geçen hafta + geldiğinde yorum yaptım mı ? 1 hafta mutlaka aksaklık olabilir ama iki hafta üst üste aksama olmamalı. biz seni uyarmasak o zaman takımda olmanın anlamı ne ? eleştiriye açık olmalısın.
insan bu her hali olur pazartesi kilom 73,7 çarşamba bir tartıldım 75,8 gördüm baskülde çıldırdım. hatta o kadar mutsuzdum ki bir an koy ver gitsin ceydoş ne diye tırmalıyorsun bile dedim. kaçamak yok hayatımda su alabildiğine ve ben dev artı gördüm dün anlamsız bir şekilde 1500 gr gitti bugünde - gördüm baskülde.

tuttum bunu kesinlikle yapmam lazım tam benlik

yarın başlayayım bakalım vuhhuuu
Kesinlikle başla bu sürdürülebilir bir beslenme aslında bundan sonrası için benim yeme şeklimin yansıması tek fark artık karbonhidrat ya da şekeri kontrollü yiyorum yani çok tahıllı ekmek ya da herhangi bir karbonhidratı yiyorum ama kontrollü. Ama düzen olarak bu şekilde devam edicem inşeAllah örneğin istediğin hedef kilonun yarısına kadar gelmeden sıkı tut hedef kilona az kalınca esnetebilirsin ya da birgün kaçamak olduğunu düşünelim akşam öğününü hafif atlatarak zararı kapatabilirsin yani herşeyi kendin belirliyorsun dikkat etmen yeterli arada 2 - 3 günlük detokslar la vücudu şaşırtabilirsin gibi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…