AlınmanınHadi hayırlısı canım
AminnnnnnnnAlınmanın
Gözün aydın bebiş haberlerini de alacağız inşallahÇarşamba yumurtalarım toplanıyor cooök mutluyum doktorumda güzel haberler verdi
Canım sen covid oldun muafsın zaten. Hele bir iyileş yine tablolarda olacağına eminimBu tabloda olamamak beni üzdü
Bu hafta kendimi iyi hissedersem adımlarımı tamamlamaya çalışcam kaptanım
Sonuçta olumsuzluklara rağmen eksiyi görmüşsün canım.H3RA_ eşim Dün tartıda 67 görmüştüm dün bişey yemedim ekstra ama ya içtiğim kahveden ya da reglim 2 3 gün kaldı ondan bugün fazla çıktım. Birde wc problemi de vardı tabi ama olsundu cumadan daha az Bu arada karın ve göbek bölgemde incelme olmuş yine
Yeni yada eski olmak önemli değil. Eşleşme şartı haftalık toplamda 50.000 adım+3.500 spor puanı yapabilmek.Canım yeni gelenlerde eşliyebiliyormuyuz?
diğer postta paylaştım canım sonuçlarıH3RA_ kaptanim ben adim yarısı listesini goremedim
Günaydınlar herkese
Hemen yazayım kilomu
Geçen hafta perş 82.0
Bugün 80.4
Fark: 1.6
Max bu kadar oldu kızlar, ilk haftam oldugu için hızlı gitti ama sonraki haftalar nasıl olacak bakalım
Maşallahı hakettim :)
Sizde durumlar nasıl
kızlar bildirimlerinizi baskül fotoğrafı üstünde nickiniz ve tarih yazılı olarak paylaşmanız gerekiyor aksi takdirde dikkate almıyoruz.Ben daha dün katıldım dün 73.3
Bugünde aynıyım
Ama pazartesi tartıda fark görecem inşallah.
dün yediğin karpuzlar bugün seni baskülde yakalar oldu canım. takımdasın keşke biraz daha dikkatli davransan.Geçen Cuma 65.6 kg
Bu cuma 65.8 kg
Fark +200 gr
Yüzde olarak fark +%0.304
Önümüzdeki hafta hedefim 64 kg yi ucundan görmek
böyle tutturamamaya can kurban kuzum bana böyle rakamlarla gelin gık demem.Eki Görüntüle 2859146
Geçen hafta 59.95
Bugün 58.90
Fark -1.05 kg
% 1.751
Hedef 58.5
CEYDOS hedefi tutturamadığım için çok üzgünüm
fotoğraf koymamışsın kuzumGunaydin kizlar,
super eksiler gordum, tebrikler.
Gecen cuma : 56.0
Bu hafta 56.4
+400 deyim.
bence basarili. dun +200 deydim ama o neden artti bilemem, erkenden de yemegi kesmistim halbuki, belki kisir sisirmistir. Acikcasi basarili bir sonuc goruyorum, carsamba oncesi hic diyete uygun beslenmemistim cunku. Iyiki mezun olmusum.
Ama hedef koyayim
Pazartesi: 56.0
Cuma 55.7
bildirimlerini yaparken
Vaaay kaptanla es olmuşuz büyük şeref efenimKızlar yeni hafta eş listemiz
noram aysunayy
aedenli sedulu
E English_teacherrrH3RA_
@OnlymemeselfAsi Matmazel
asena87 esmeriiim
bol hareketli ve -kg lı bir hafta olsun hepimiz için
Beni unutma bende gormek istiyorummTamam kuzu inşeallah bütün takımı etiketleyesim var
Waaayyyistemez miyim canim seve seve..Bu hafta cok daha hareketli geçecek desene
Ya senn
Karpuzlar hakkında yanlış düşünüyorsun canım asıl o diyete başladım 700 gr verdimdün yediğin karpuzlar bugün seni baskülde yakalar oldu canım. takımdasın keşke biraz daha dikkatli davransan.