Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çarşamba yumurtalarım toplanıyor cooök mutluyum doktorumda güzel haberler verdi
Gözün aydın bebiş haberlerini de alacağız inşallah
Bu tabloda olamamak beni üzdü
Bu hafta kendimi iyi hissedersem adımlarımı tamamlamaya çalışcam kaptanım
Canım sen covid oldun muafsın zaten. Hele bir iyileş yine tablolarda olacağına eminim

Sonuçta olumsuzluklara rağmen eksiyi görmüşsün canım.
Daha önce de olduğu gibi haftaya harika eksiyle geleceksin bence...

Ben daha dün katıldım dün 73.3
Bugünde aynıyım
Ama pazartesi tartıda fark görecem inşallah.
kızlar bildirimlerinizi baskül fotoğrafı üstünde nickiniz ve tarih yazılı olarak paylaşmanız gerekiyor aksi takdirde dikkate almıyoruz.

fotoğraf koymamışsın kuzum
bildirimlerini yaparken
geçen hafta 76
bu hafta 75,7
fark -300 şeklinde yapmalısın canım.

Selam canlar
dun -1,2 bugun -800 biseyler degismeli. Dun anormal biseyde yemedim. Wc sorunu hala cozulmedi. Bu hafta halledecem bakalim.
sporda 3. Olmusum Butun kaslarim agrimasina degiyor
Adimda 3. Olmusuz noram . Senle es olmak superdi saolasin cicegimmm
Asi Matmazel yeni esim. Gecen hafta noram beni spora alistirdi seninlede diyete kafayi yorcamBakalimm

Tamam kuzu inşeallah bütün takımı etiketleyesim var
Beni unutma bende gormek istiyorumm
Waaayyy istemez miyim canim seve seve..Bu hafta cok daha hareketli geçecek desene
ne sirinsin kizz
@Onlymemeself Harika bir eş ile daha bir haftayı geride bıraktık. Mükemmeldin.
Ya senn
Eki Görüntüle 2859454
Boyle kabul edilmiyo canim. Kagidin uzerine yazman gerek

dün yediğin karpuzlar bugün seni baskülde yakalar oldu canım. takımdasın keşke biraz daha dikkatli davransan.
Karpuzlar hakkında yanlış düşünüyorsun canım asıl o diyete başladım 700 gr verdim
Önceki mesajı görmemişsin belliki

2 güne adetim gelecek onun da şişliğini yaşıyorum diyorum hala bazıları anlamamakta ısrar ediyor

Takımdan senin gönlün olacaksa çıkabilirim canım hiç sorun olmaz inan

sedulu A Arrietty_ H3RA_ CEYDOS
Geçen gün kan değerlerim için doktora gittiğimi söylemiştim. Şimdi doktordan çıktım. Kandaki glikoz oranım çok düşük çıktı. Yeme açısından kendimi kontrolde zorlanmamın sebebi duymuş. Ayrıca kolesterolüm de bir tık yüksek. Bu hafta doktorum beslenme listesi verdi. Onu uygulayacağım. Hayvansal gıda az, sebze ve karb(sağlıklı karb tabii ki) daha yoğun olacak. Bu hafta kilo durumum ne olur bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…