- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.807
- 40
Geçmiş olsun canım sana bi şeyin olmasın.Gecen hafta anayolda vurdular ceydoş. Sag kapı göçük 3-4 bın masraf var. Tutanak tutturdum hemen eşimi cagırıp. Bakalım karaı tarafın sıgoetası karşılar ınsallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım sana bi şeyin olmasın.Gecen hafta anayolda vurdular ceydoş. Sag kapı göçük 3-4 bın masraf var. Tutanak tutturdum hemen eşimi cagırıp. Bakalım karaı tarafın sıgoetası karşılar ınsallah
Yine eşleşebilen 12 kişiyiz
Sayılar bir türlü artmıyor. Bir yarışma grubuna üye olmak kurallar ve aktiviteler için biraz çaba gerektirmez mi? Bunca uyarıya, emek verilen tablolara/istatistiklere rağmen hiç bir gelişme olmaması"bildiğimi okurum" demek gibi geliyor bana ve ister istemez bozuluyoruz/ kırılıyoruz.
Tüm kurallar kabul edilerek üye olunuyor oysa ki...
Neyse kuralları şöyle bırakayım. Gözden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Waaayyy istemez miyim canim seve seve..Bu hafta cok daha hareketli geçecek desene
ÇorbaHazır köfte, yeşillik, yumurta, süt, yulaf
Şöyleki kalori hesabı yapmak pek işime gelmedi ben daha çok porsiyon hesabı yaptım. Porsiyonlarımı azalltım karbonhidrat içeren hiçbişey yememeye çalıştım (tam buğday, kepekli, çavdar, dahil) hiç ekmek tüketmedim. Pilav makarna patates yemedim ilk 3 ay yediysemde çok az 2 3 kaşığı geçmedi. Kahvaltıyı sıkı yaptım akşamları o gün ne yemek varsa 3 kaşık yemek yediysem yanına bol salata veya yoğurt yedim. protein salata kahvaltılık sebze bunları tükettim. Yani işin aslı porsiyon azaltıp karbonhidratı minimuma indirip birde bol su ve egzersizle şahane kiloları verirsinVaaaaooowww mükemmel darısı başıma Ozaman peki yediğin aralıkta kalori kontrolü mü yapmıştın max kaç kalori almak lazım ben pek emin olamıyorum 1500 çıkıyor uygulamalarda ama oda çok gibi geliyor bana
Canım Rabbim yardımcın olsun.Çarşamba yumurtalarım toplanıyor cooök mutluyum doktorumda güzel haberler verdi
Vayyy vayyy vayy tebrikler eşimAnaaaammm ne çok konuşmuşsunuz okutmadım daha hepsini
24 saat su orucu yapıyorum 20. Saatteyim
Çok şükür iyiyim, sitede çevre düzenlemesi vardı sabahın nurunda uyandım çok uykum var
Kilo bildirimi yapıp uyuyacam inşallah
Uyanınca geçmiş yaparım
geçen hafta 56.1
Bu hafta 55.1 (54 görürdüm bu dukanla ama salı yediğim profiteroller bugün tırmaladı )
Fark 1.0 (ne kadar netim küsüratsız)
Yüzde 1.78
A Arrietty_ CEYDOS H3RA_ sedulu Ressamgibi
Canım yeni gelenlerde eşliyebiliyormuyuz?Yine eşleşebilen 12 kişiyiz
Sayılar bir türlü artmıyor. Bir yarışma grubuna üye olmak kurallar ve aktiviteler için biraz çaba gerektirmez mi? Bunca uyarıya, emek verilen tablolara/istatistiklere rağmen hiç bir gelişme olmaması"bildiğimi okurum" demek gibi geliyor bana ve ister istemez bozuluyoruz/ kırılıyoruz.
Bu tabloda olamamak beni üzdüYine eşleşebilen 12 kişiyiz
Bugün değil yarın ip atlama canımPazar günü 96
Cuma günü :95
Arkadaşlar bugün biraz yogunum akşam tüm msjları okurum.
Allah'a emanet olun.
Ayrıca bugün ip atlama challenge var.
Unutmayalım.
Eki Görüntüle 2859417
Spor tartıda değil mezurada güldürür gülüm.noram eşim fit hatun Bu hafta sana sporda yetiseyim derken 3 kilo veririm sanırım
Spor tartıda değil mezurada güldürür gülüm.
tuttum bunu kesinlikle yapmam lazım tam benlikŞöyleki kalori hesabı yapmak pek işime gelmedi ben daha çok porsiyon hesabı yaptım. Porsiyonlarımı azalltım karbonhidrat içeren hiçbişey yememeye çalıştım (tam buğday, kepekli, çavdar, dahil) hiç ekmek tüketmedim. Pilav makarna patates yemedim ilk 3 ay yediysemde çok az 2 3 kaşığı geçmedi. Kahvaltıyı sıkı yaptım akşamları o gün ne yemek varsa 3 kaşık yemek yediysem yanına bol salata veya yoğurt yedim. protein salata kahvaltılık sebze bunları tükettim. Yani işin aslı porsiyon azaltıp karbonhidratı minimuma indirip birde bol su ve egzersizle şahane kiloları verirsin
Hadi hayırlısı canımÇarşamba yumurtalarım toplanıyor cooök mutluyum doktorumda güzel haberler verdi