Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yine eşleşebilen 12 kişiyiz :KK43:
Sayılar bir türlü artmıyor. Bir yarışma grubuna üye olmak kurallar ve aktiviteler için biraz çaba gerektirmez mi? Bunca uyarıya, emek verilen tablolara/istatistiklere rağmen hiç bir gelişme olmaması"bildiğimi okurum" demek gibi geliyor bana ve ister istemez bozuluyoruz/ kırılıyoruz.
Tüm kurallar kabul edilerek üye olunuyor oysa ki...

Neyse kuralları şöyle bırakayım. Gözden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

aslinda limit cok yuksek degil,
gunluk on bin adim atilsa iki sart da kolayca saglaniyor.

bence bu sartlar zor gelen arkadaslar kendilerini biraz degerlendirsinler.
gunluk on bin adim atmaya vakit yoksa da en azindan haftada bir kac gun 1 saatlik spor yapilabilir.
kilo vermekten cok saglik sihhat icin, aktif yasam icin.

Öğle yemeğim yerine

Çilekli smoothie bugünlük yeterli

Eklentiler

• 20210528_130806.jpg
    20210528_130806.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 18
Vaaaaooowww mükemmel darısı başıma Ozaman peki yediğin aralıkta kalori kontrolü mü yapmıştın max kaç kalori almak lazım ben pek emin olamıyorum 1500 çıkıyor uygulamalarda ama oda çok gibi geliyor bana
Şöyleki kalori hesabı yapmak pek işime gelmedi😁 ben daha çok porsiyon hesabı yaptım. Porsiyonlarımı azalltım karbonhidrat içeren hiçbişey yememeye çalıştım (tam buğday, kepekli, çavdar, dahil) hiç ekmek tüketmedim. Pilav makarna patates yemedim ilk 3 ay yediysemde çok az 2 3 kaşığı geçmedi. Kahvaltıyı sıkı yaptım akşamları o gün ne yemek varsa 3 kaşık yemek yediysem yanına bol salata veya yoğurt yedim. protein salata kahvaltılık sebze bunları tükettim. Yani işin aslı porsiyon azaltıp karbonhidratı minimuma indirip birde bol su ve egzersizle şahane kiloları verirsin

Anaaaammm ne çok konuşmuşsunuz okutmadım daha hepsini
24 saat su orucu yapıyorum 20. Saatteyim
Çok şükür iyiyim, sitede çevre düzenlemesi vardı sabahın nurunda uyandım çok uykum var
Kilo bildirimi yapıp uyuyacam inşallah
Uyanınca geçmiş yaparım

geçen hafta 56.1
Bu hafta 55.1 (54 görürdüm bu dukanla ama salı yediğim profiteroller bugün tırmaladı 😒)
Fark 1.0 (ne kadar netim küsüratsız😅😅)
Yüzde 1.78

A Arrietty_ CEYDOS CEYDOS H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu Ressamgibi Ressamgibi
Vayyy vayyy vayy tebrikler eşim😘

Sayılar bir türlü artmıyor. Bir yarışma grubuna üye olmak kurallar ve aktiviteler için biraz çaba gerektirmez mi? Bunca uyarıya, emek verilen tablolara/istatistiklere rağmen hiç bir gelişme olmaması"bildiğimi okurum" demek gibi geliyor bana ve ister istemez bozuluyoruz/ kırılıyoruz.

Canım yeni gelenlerde eşliyebiliyormuyuz?

Bu tabloda olamamak beni üzdü :KK43:
Bu hafta kendimi iyi hissedersem adımlarımı tamamlamaya çalışcam kaptanım

Pazar günü 96
Cuma günü :95
Arkadaşlar bugün biraz yogunum akşam tüm msjları okurum.
Allah'a emanet olun.
Ayrıca bugün ip atlama challenge var.
Unutmayalım.
Eki Görüntüle 2859417
Bugün değil yarın ip atlama canım
Bildirimden eksikler var yüzdeni hesaplamam gerekiyor ve haftaya hedef eklemelisin.

A Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_ CEYDOS CEYDOS aedenli aedenli

Merhabalar, bugünlerde hiçbir şeye yetişemiyorum çok fazla ödevim var alttan aldığım derslerimin hepsi iyice ağırlaştı son haftalar olduğu için, sizden finallerim bitene kadar(yaklaşık 10-15 gün) izin istiyorum. Burada kimseye haksızlık etmek istemediğim için de bir nevi ayrılmak isteğim çünkü mesaj yazamıyorum, katılım sağlayamıyorum ve eşleştiğim kişilerle pek ilgilenemiyorum.

Geçen hafta: 67.37
Bu hafta: 66.75
Fark: -0,62
Yüzde: 0,920
Gelecek hafta için hedef kilo: 66.00
IMG_20210528_120259.jpg

Şöyleki kalori hesabı yapmak pek işime gelmedi😁 ben daha çok porsiyon hesabı yaptım. Porsiyonlarımı azalltım karbonhidrat içeren hiçbişey yememeye çalıştım (tam buğday, kepekli, çavdar, dahil) hiç ekmek tüketmedim. Pilav makarna patates yemedim ilk 3 ay yediysemde çok az 2 3 kaşığı geçmedi. Kahvaltıyı sıkı yaptım akşamları o gün ne yemek varsa 3 kaşık yemek yediysem yanına bol salata veya yoğurt yedim. protein salata kahvaltılık sebze bunları tükettim. Yani işin aslı porsiyon azaltıp karbonhidratı minimuma indirip birde bol su ve egzersizle şahane kiloları verirsin
tuttum bunu kesinlikle yapmam lazım tam benlik

yarın başlayayım bakalım vuhhuuu :KK70:

X