Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anaaaammm ne çok konuşmuşsunuz okutmadım daha hepsini
24 saat su orucu yapıyorum 20. Saatteyim
Çok şükür iyiyim, sitede çevre düzenlemesi vardı sabahın nurunda uyandım çok uykum var
Kilo bildirimi yapıp uyuyacam inşallah
Uyanınca geçmiş yaparım

geçen hafta 56.1
Bu hafta 55.1 (54 görürdüm bu dukanla ama salı yediğim profiteroller bugün tırmaladı )
Fark 1.0 (ne kadar netim küsüratsız)
Yüzde 1.78

A Arrietty_ CEYDOS H3RA_ sedulu Ressamgibi

Eklentiler

• D86359FB-CA55-45EB-A41E-6FA2130229A7.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar çok güzel eksiler var gözlerim şenlendi tebrik ederim.
Simdi spor sonrası yorgunluktan çöktü az biraz dinleneyim gelirim yine.
Ödül yapmayı düşünenler en geç yarın öğlene kadar ve tek porsiyon olacak şekilde ödüllerini yapabilirler. Yarın öğleden sonra yenilen kaçamakları ödül saymayacağım. İsi sıkı tutmamız lazım haziran ayı kapıda.

Tutalım kaptanim sıkı tutalım hazirandan sonra cok sıkı diyet yapılmaz zaten...haziran sonu hedefim 66-67 benim insallah daha da inemem sanirim

Harıkasın canım gercekten tebrık ederım. Ozellıkle yuruyuste sahanesınız. Bende genelde kahvaltı ve aksam ıkı ogun yıyorum ve hafıf ama çakıldım gene bakalım ınsallah kırılır dırenc

Waww ne guzel bir rakam oyle o yaaa 55 nedir

ati alan uskudari gecmis,

gecen hafta ayni kilodaymisiz, bu hafta farki cakmissin,

sevmedim bu dukani

Harıkasın canım gercekten tebrık ederım. Ozellıkle yuruyuste sahanesınız. Bende genelde kahvaltı ve aksam ıkı ogun yıyorum ve hafıf ama çakıldım gene bakalım ınsallah kırılır dırenc
Kilon az canim duraksamasi normal biraz hareketini ve suyunu artirsan ben tekrar inişe geçeceğine inanıyorum

Yine eşleşebilen 12 kişiyiz
Sayılar bir türlü artmıyor. Bir yarışma grubuna üye olmak kurallar ve aktiviteler için biraz çaba gerektirmez mi? Bunca uyarıya, emek verilen tablolara/istatistiklere rağmen hiç bir gelişme olmaması"bildiğimi okurum" demek gibi geliyor bana ve ister istemez bozuluyoruz/ kırılıyoruz.
Tüm kurallar kabul edilerek üye olunuyor oysa ki...

Neyse kuralları şöyle bırakayım. Gözden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Peynir var protein değil miydi o?

Peynir var protein değil miydi o?

yedigin peynire gore degisir de, yeterli gelmez diye dusunuyorum o kadar.

benim diyetisyene gore 40 gr peynir, ustune bir kase yogurt, 1 avuc kuruyemis, 100 gr kadar et yersem protein ihtiyacimi tamamliyormusum

tabi ki bunlar kisisel rakamlar.

ben genelde menulerimi her gidayi icerecek sekilde olusturuyorum.
aksam sebze varsa sabah ogununde uhakkk yumurta, tavuk gibi bir sey.
aksam et tarzi ise gunduz bolca sebzeli menu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…