izindesin zaten bir es yapayım artısı o,Gunaydin kizlar,
super eksiler gordum, tebrikler.
Gecen cuma : 56.0
Bu hafta 56.4
+400 deyim.
bence basarili. dun +200 deydim ama o neden artti bilemem, erkenden de yemegi kesmistim halbuki, belki kisir sisirmistir. Acikcasi basarili bir sonuc goruyorum, carsamba oncesi hic diyete uygun beslenmemistim cunku. Iyiki mezun olmusum.
Ama hedef koyayim
Pazartesi: 56.0
Cuma 55.7
Bol salata yap soyle üzerine de ya tavuk ya tin balığı ya da nohut vs at ye canim..yanında da koca bardak ayran bence...Öğlen: zeytinyağlı fasülye(220kalori)
1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kaşar
Toplam: 532 kalori
Akşam ne yiyeyim sizce?
Öğlen: zeytinyağlı fasülye(220kalori)
1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kaşar
Toplam: 532 kalori
Akşam ne yiyeyim sizce?
Oyyy harıka şahane super. Hıc veremedım tek seferde ben bu kadar. Napıyosun sen yaaaayyy bayılacam mutluluktan kizlar
Ağliyacagim da iyi ki dun cok ac kalmışim vucudum kendi kendini yemiş gece
Gecen hafta 75.8
Bugun 73.4
Fark 2.4 kilo
Yuzde 3.166
Haftaya hedef 72.5
Ne desem bilemiyorum bu kadar ben de beklemiyordum dun sabah 74.0 idim tek öğün yapinca 600 daha gitmis
Eki Görüntüle 2859143
A Arrietty_sedulu H3RA_
ben ogle tavuklu sandvic,
aksama yesil fasulye, ve yogurtlu biber / kabak sote dusunuyorum.
sen de tam tersini yap, aksama tavuklu ya da yumurtali bir salataaysunayy in dedigi gibi, ya da kofte falan proteinli bir seyler. yesilligin muhakkak olsun.
Çok sağol canım..Köfte var evde ama yağlı mı olur acaba akşam yoksa normal mi?
CanimmOyyy harıka şahane super. Hıc veremedım tek seferde ben bu kadar. Napıyosun sen yaaa
O da resim atmadan evden çıkmış yarin atabilirim diyor ayy meraktayimYok yok 9.takimda %3.85 lik bir kiz buldum 1.lik kacti geneNeyse kismet
Ne guzel motıve olmustur sana. Kahvaltı yapıp aksamları ne yedın pekı neyle gecstrdınCanimmcok teşekkür ederim bu hafta boyle oldu yoksa az az gidiyordu kabak detox 1.3 verdirmisti zaten..kahvaltımı sağlam yapıp akşamları gecistirdim üstüne de yürüyüş 1.1 de oyle geldi valla cok mutluyum
Kaptanlar soylemeden ben oz elestirimi yapayim
Mesela 1 tabak yoğurtlu cevizli ispanak, tavuklu salata,ton balıklı salata,soguk ayran çorbası yani ya sebze yemeği ya proteinli salata vs yedim canim sonrasında da hemen yuruyuse ciktim 90 dk kadar.. son gün yani dun de kahvaltiyla kaldim bu sabaha kadarNe guzel motıve olmustur sana. Kahvaltı yapıp aksamları ne yedın pekı neyle gecstrdın