Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

izindesin zaten bir es yapayım artısı o,
iki günlük uğraşı var
asayiş berkemal Alys imm.

izindesin zaten bir es yapayım artısı o,
iki günlük uğraşı var
asayiş berkemal Alys imm.

sagol canim benim,
onumuzdeki hafta ayin da etkisi ile hedef buyuk bakalim

ama dogumgunumu unutmayin, odulleri bu haftasonu benim icin yiyin
her zaman insan 35 ine basmiyor degil mi
35 yillik hayatimin en fit yilini gecirmeye niyetliyim bakalim

Öğlen: zeytinyağlı fasülye(220kalori)
1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kaşar
Toplam: 532 kalori
Akşam ne yiyeyim sizce?

ben ogle tavuklu sandvic,
aksama yesil fasulye, ve yogurtlu biber / kabak sote dusunuyorum.

sen de tam tersini yap, aksama tavuklu ya da yumurtali bir salata aysunayy in dedigi gibi, ya da kofte falan proteinli bir seyler. yesilligin muhakkak olsun.

Oyyy harıka şahane super. Hıc veremedım tek seferde ben bu kadar. Napıyosun sen yaaa

Gecen hafta 59,05
Bu hafta. 58,85
Fark -200
Yuzde 0,33

normalde 200 gr a bıle cok sevınırım ama buna hıc sevınmedım cunku bu hafta hergun tartıldım bırgun 58.9 bırgun 59.3 cıktım. Suandada kılo vermıs saymıyorum kendımı

A Arrietty_ CEYDOS sedulu
H3RA_

Eklentiler

• BBCEA5B3-D9E1-4889-85E2-B59C650121C5.jpeg
    66,2 KB · Görüntüleme: 20

Çok sağol canım..Köfte var evde ama yağlı mı olur acaba akşam yoksa normal mi?

Çok sağol canım..Köfte var evde ama yağlı mı olur acaba akşam yoksa normal mi?

ne tarz bir diyet yapiyorsun?

ben bolca yagli tuketiyorum, diyetime uygun.
yag tokluk hissi verdigi icin aslinda acikmayi azaltiyor.

tabi cok gec saatlere kaliyorsa aksam yemegin daha hafif gecirmek isteyebilirsin.

salata uygundur o durumda. Ama oglen hic proteinin yok, o yuzden balikli/yumurtali/tavuklu tarzda bir salata yap.

Oyyy harıka şahane super. Hıc veremedım tek seferde ben bu kadar. Napıyosun sen yaaa
Canimm cok teşekkür ederim bu hafta boyle oldu yoksa az az gidiyordu kabak detox 1.3 verdirmisti zaten..kahvaltımı sağlam yapıp akşamları gecistirdim üstüne de yürüyüş 1.1 de oyle geldi valla cok mutluyum

Canimm cok teşekkür ederim bu hafta boyle oldu yoksa az az gidiyordu kabak detox 1.3 verdirmisti zaten..kahvaltımı sağlam yapıp akşamları gecistirdim üstüne de yürüyüş 1.1 de oyle geldi valla cok mutluyum
Ne guzel motıve olmustur sana. Kahvaltı yapıp aksamları ne yedın pekı neyle gecstrdın

Eki Görüntüle 2859356

Gecen cuma: 63.7
Bu cuma: 63.8
Fark: +100
Yuzde: +0.156 malesef.
Hedef: 63.0
Kaptanlar soylemeden ben oz elestirimi yapayim
Bu hafta egzersizleri biraktim, isim yogundu cok uzun sureler disaridaydim bu hafta, dolayisiyla arada atistirmaligim da oldu duzensiz menulerim de.bir de yogunken su icimini de azalttim.
Hevesim de kirilmisti biraz her zamanki gibi.
Tahlil yaptiracaktim o da bir kac hafta ertelendi simdilik.
Zaten kilo vermesi zor biriyken bu durum hic yaramadi haliyle.
Bu hafta regl de olacagim, egzersizlere tekrar agirlik verecegim insallah.

Ne guzel motıve olmustur sana. Kahvaltı yapıp aksamları ne yedın pekı neyle gecstrdın
Mesela 1 tabak yoğurtlu cevizli ispanak, tavuklu salata,ton balıklı salata,soguk ayran çorbası yani ya sebze yemeği ya proteinli salata vs yedim canim sonrasında da hemen yuruyuse ciktim 90 dk kadar.. son gün yani dun de kahvaltiyla kaldim bu sabaha kadar bak o da cok ise yaradi geceden sabaha 600 gr gitmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…