Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Detoxlar ödem atmaya yarıyor kuzum. Yani ödem tuttuysan detox yapabilirsin ama yağdan kilo vermek için detox önermiyorlar.
Yağ yakmanın prensibi kası arttırmak. dengeli beslenerek vücudun gerekli enerjiyi yağ depolarından almasını sağlamak vs.

Bence detoks 2 sebeple yapilir.
1. Ya cok inatci bir kilon vardir, gram bile inmiyordur, sasirtmak icin yaparsin.

1. Ya da partilemissindir, bayram falan gibi bir hafta gecirmissindir, onun negatif etkisini azaltmak icin yaparsin.

Normal saglikli beslenme haftalarinda gereksiz zorluk gibi geliyor bana. Ayrica senin dedigin negatif etkileri de olabilir.

Yehu,
Bende bunlarin hiçbiri yok 😎

Ozellikle kas calistiktan sonra yemek yenmeli kismini ben de yeni ogrendim, bugun o yüzden erkenden orucumu bozdum, aciktigimdan degil minnak kasciklarima bir sey olmasin diye 😅
HEmen değil de 1 saar sonra öneriyordu izlediğim videodaki sporcu abi.

Ne oldu neden dudaklarını büzdün??

Kullanıcı Adı :mahi57
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kiz 2 ve 3 yad
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 165 cm
Kilonuz: 73.3
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz :bunu bende bilmiyorum ama yiyiyorum aliyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi sevmem icin ve esimin beni sevmesi icin.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Hosgeldin canim.

1. Ya cok inatci bir kilon vardir, gram bile inmiyordur, sasirtmak icin yaparsin.

1. Ya da partilemissindir, bayram falan gibi bir hafta gecirmissindir, onun negatif etkisini azaltmak icin yaparsin.

Normal saglikli beslenme haftalarinda gereksiz zorluk gibi geliyor bana. Ayrica senin dedigin negatif etkileri de olabilir.
Zaten detoxlarda karb hiç olmuyor nerdeyse. Karb da aşırı su tuttuğu için tüketmediğimiz zaman otomatik vücuttaki o şişlik gidiyormuş. Yani bir çeşit ilüzyon oluyormuş. Tartıya eksi çıkıyor ama ertesi hafta normal düzene dönüp karb tüketince vücut gene o suyu tutuyormuş. Dün biyoloji dersini tekrar ettim valla.

Bende aynı şeyleri düşünüyorum biçok yöntem denemiş birisi olarak gereksiz açlık hatta bugün elticana da aynı şeyleri söyledim N Nalyeccc dimi kuşum

X