- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım. katılım formunda olması gereken bilgilerin büyük bir kısmını vermişsin. yaşın kaç, çocuğun var mı ve emzirme durumun var mı bunları bildirirsen daha net yorum yapılabilir menülerine.Mrb tombişdaşlarım :))
Ben 1 haftadır diyetteyim.
82 den 80.8 e düştüm
Bırakmayayım diye buraya geldim
Boy 166
Hedefim şimdilik 70
Bugün yediklerim: sabah yarım paket altınbaşak, 4 adet badem, öğlen 2 biber dolması
Yorumlarınızı bekliyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar
Çok doğru, onun yediklerini ben yesem şişerim VaryemezYa sen zaten onun ekmegini yiyon caktirma
Stres kilo yapar takmayin kafaya relax olun diyom ben de, ozrengini ornek alin, dolunayda meditasyon yapin diyom
Bu tosbik abla 6 ay bilemedin 1 sene sonra istediği kiloya kavuşurYa sen zaten onun ekmegini yiyon caktirma
Stres kilo yapar takmayin kafaya relax olun diyom ben de, ozrengini ornek alin, dolunayda meditasyon yapin diyom
Bosuna mankenim demiyom ona demek
Bu tosbik abla 6 ay bilemedin 1 sene sonra istediği kiloya kavuşur
O arada buradaki tavşanlar kaç kere mezun olup tekrar yuvaya geri dönerler bilmiyorum
Hep burada sizi bekleyen ablanız olacağım
O arada buradaki tavşanlar kaç kere mezun olup tekrar yuvaya geri dönerler bilmiyorum
Benim gidisim 1 hafta
Şeymi dostumBen celdummmm spor dersi bitti bende bitti adimlarim yazmicam daha. Yuruyus bandinada cikicamda
Yani demem o ki gidiş geliş yapıp işi kendime eziyet haline getireceğime , sürecin keyfini sürer en son atama döneminde tayin ister giderimBenim gidisim 1 hafta
Önceden çok negatiftim gerçekten kilo veremediğim hafta çok üzülüyordum ama artık giden gram bile olsa üzülmüyorum çünkü beslenme şeklim değişti, vücudum değişti, neredeyse istediğim herşeyi giyebiliyorum, en önemlisi nefsimi terbiye etmeyi başardım ve yapabileceğim herhangi bir kaçamak sonrasında nasıl toparlayacağımı artık biliyorum ki bu hafta benim için öyle şahane bir hafta oldu. Yani negatiflik bitti 4.takımın premsesleri sayesindeHakkaten kizlar siz niye boyle negatifsiniz.
@Ayse_M ye de aynisini diyorum. Asicim sen de, cok cok guzel kilolar vermissiniz, boyunuz posunuz da maasallah yani.
Azicik keyiflenin yahu.
Herkese benden bitter ciko yanina da kahve tartidan sonra eve teslim
Kaç kilo aldın gideli?
Bizde hedefler bitmez değişime devamNe yaptın ablam, ne kalmış ki ideal kilona.
A Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS
Sabah sirkeli su
11.00: 2 dilim çok tahıllı ekmek, 2 kibrit kutusu taze peynir, 9 zeytin , 2 tk. tahin pekmez, 1 yumurta tereyağlı, domates salatalık
14.00 hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi
17.00 yeşil smoothie nin kalanı 1 bardak bugünlük yemek işi bitti.
Kahve içebilirim ekstra bişey olursa yazarım. Su ve adımlar sonra
su daha sonra dediğin için menüne muhteşem dedim. ama ikinci mesaja bakınca su görmedim ???
2 lt CEYDOS um yazmayı unutmuşumsu daha sonra dediğin için menüne muhteşem dedim. ama ikinci mesaja bakınca su görmedim ???
2 lt + 400 gr mı toplam 2 lt mi?2 lt CEYDOS um yazmayı unutmuşum
Hoşgeldin canım 20 yaş iki çocuk maşallah pek erken olmuş Allah bağışlasınKullanıcı Adı :mahi57
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kiz 2 ve 3 yad
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 165 cm
Kilonuz: 73.3
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz :bunu bende bilmiyorum ama yiyiyorum aliyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi sevmem icin ve esimin beni sevmesi icin.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet