Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzum sen niye bukadar gaddar davraniyorsun kendine? Normal diyetini yap. Detoks senin neyine. 400 gram azmi? Diyetisyene gidiyormusun? Git sana gore bi liste hazirlasin. Sporda da kendini yipratiyon. Yavas yavas kuzum gec olsun guc olmasin

Canım neden bozuyorsun moralini her zaman hafta da 2 kilo veremezsin ki kuzum zaten versen çok da sağlıksız olur gram.gram gitmesi gayet normal ki.ben 1 yıldır yaklaşık diyetteyim düşün benim halimi ne demek hakkını helal.et.kuzum yaa saçmalama tabiki helal olsun ama xeme.boyle şeyler lütfen

Ya gülüm niye öyle karamsar düşünüyorsun.
Ben neredeyse 1 ay hiç kilo veremedim. İlacımı düzgün alamadığım için herhalde.
Varsın gram gram gitsin. Sağlığın yerinde olsun.
Birden bire fazlasıyla vermek iyi değil doktorlar.da önermiyor ve bizim grupta da sok diyetler zaten yasak.

Ne bilim ya kendimi kötü hissediyorum ya da psikolojik olarak olabilir ama beslenme aliskanligiki pazartesiden itibaren değiştirmeyi hedefliyorum bakım nasıl bir etki görcem çok saol kuzu.mmm iyiki varsiniz

Iyiki varsınız öylemi iyi o zamn beslenme aliskanligiki değiştirim o zamn bakalım bu sefer nasıl olcak birakmicam birakmicam kesinlikle

Iyiki varsınız öylemi iyi o zamn beslenme aliskanligiki değiştirim o zamn bakalım bu sefer nasıl olcak birakmicam birakmicam kesinlikle
Bırakırsan üzülürüz. Bence jerseyden az az yemek insanda daha kalıcı kilo verdiriyor.
Az yedikçe insan daha çok acıkıyor. Gözü dönüyor.

Protein sağolsun epey tok tutuyor
Gayet güzel başlangıca göre. Sabah fotoğraflı bildirim atmayı unutma canım. İlk sayfada görseli var o şekilde olmalı. Nickname tarih bir kağıda yazıp tartıyla birlikte fotoğrafta gözükmeli.
Sabah
3zeytin, 1 dilim tam buğday ekmek
Ara çilek
Akşam 1/2 tabak kuru fasülye yemeği, 1d ekmek, 3 yk bulgur pilavı
Su 3lt
Spor adımları birazdan paylaşacağım.
A Arrietty_ sedulu @neutral @Ceydos
Kuru fasulye ve bulgur siskinlik yapabilir yarına

Akşam yemeğinde haşlanmış patates yerine protein içeren gıdalar tüketirsen hem miden dolu olur hem de uzun süre açlık çekmezsin. Pratik olsun dersen yumurta haşla tavuk haşla ye gibi şeyler
Sürekli haftada 2 kg veremezsin. İlk başlarda çok veriyordun çünkü ödem de vardı. Şimdi bir düzen oturtuyorsun. Vücut şaşırıyor kendini direnç konumuna alıyor. Sen günlük yürüyüşünü yap diyetinden şaşma geri almamak üzere verirsin kiloları. İlaclarin etkisi olabilir folik asit falan kullanıyorsan. Onun dışında haftada 500 gr diyet dönemi için gayet güzel sonuç demek

Bence incelme olarak güzel gitmişsin. 3 aylık sürede hadi 4 ay diyeyim hepsi incelmiş ust taraftan bir beden alt taraftan 2 beden incelme olmuş gibi. Neden üzülüyorsun ki tartıyı boşver ölçülere bak bence

Aha bir bekar daha hoş geldin kııııız Allah tez vakitte dualarımızdaki gibi hayırlı birer koca nasip etsin bize
Erkek sevmiiiiim ama bebiş tel başına olmuuuuuyyyyy
Bebişim sensiz olur mu kıııııız
Protein sağolsun epey tok tutuyor
Evet yaaa protein candır, accık sebze de olaydı eyiydi neyse cumartesi sebze eklerim artık

Evet kullanıyorum üstüne kortizon ilaçları inşallah kaptanım daha iyi olcak

Ben tutmamışım ama diyetisyene başladığım tarihin analizleri var.

23 Martta gitmişim ilk olarak
%33,9 yağ %23 iskelet kas
25 Mayıs son gidişimde
%31,8 yağ %22 kas diyor
Çok güzel kilo vermişsin, ideal kilona yakın olduğun için bence kilo verme hızın iyi. Ben de 6 aydır buradayım, 15 kilo civari kilo verebildim. Bence böylesi daha kalıcı oluyor. Yalnız benim de yağ oranım çok azalmıyor, yakın zamanda olcum yapmadım ama %30'un üzerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…