Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yarın bildirim yaparım bu şekilde

Evet sanırım sıkıldım belki niye bu kadar halsiz kalıp acıkıyorum yaa ben o zaman off
Birde kabağı ben yoğurtladığımda daha çabuk acıkıyordum. O yüzden bir tavsiye kabağı baharatlayıp kavurduktan sonra üzerine ceviz koy yoğurdu da yanında ye sıcak yiyince yemek yemiş hissi verdiği için daha tok tutuyor. Karışınca salata gibi oluyor ve çabuk acıktırıyor en azından ben de öyle oluyordu

Her sabah tartılıom zaten bugun 80.8 di yarına cok değişmez..
Camdan bakarken bizim rus karısı olan adam ve eşi giriyordu apartmana..kadın 50 yaşında manken gibi anlamazsın 50 oldugunu ve ellerinde 2 adet kocaman trabzon ekmeği vardı...bu nasıl dünya arkadaş ya...hem zayıfsın hem yiyorsun hem kocan var...s..çarım boyle hayata dedim burda aç duruyorum kiloları atacam da koca bulacam daha diye..

Akşam yemeğim: 1 tane haşlanmış patates, az peynir, 1 domates

Ay o kabak zor ya doymuyorsun ki cıvık cıvık bişey yiyon
Yemeği olsa severim de yağsız kavurması ıykkkk
Normal yani aç hissetmen
Ay sorma bugün de yaptım bitti şükür de akşamı zorla yedim resmen yarın olsa yarın da yaparım diyordum ki.yok anaaam

Yaa iyi fikirmiş kuzu da bugün bitti kabak sonunda artık bi dahakine haha

Arkadaslar gözlemlediğim kadarıyla ben detoksa yani günü en detoksa yaramıyor kg vereceğime kilo aliyorum şöyleki ben ilk başlarda 2 kusur kg verirken şuan 1 zor veriyorum bu hafta hedefim 74 idi ama sabah tartıldım daha 400 grm vermişim ve akşamları hiç yemedigim halde demek ki benim detoks değilde normal yemem lazım öyle daha güzel kg veriyordum yada ben daha bünyemi tanımıyorum belki ilaçların etkisi de olabilir ama morelim şuan çok bozuk
Vallahi azıma bir gram tatlı ne karpuz ne tatlı koyuyorum ama veremiyorum
Kendimi çok kötü hissediyorum şuan arkadaşlarım 2 3 kg verip benim gramın gitmesi gerçekten ve yemedigim halde benu uzuyor düşünüyorum düşünüyorum bisey bulamıyorum ne yapcagimifa bilmiyorum yarın tartılmak bile istemiyorum kaptanlarım ya ne yapcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…