Ayni anda yazmisiz :)
Burada paylasiyoruz
Fit Club 🏋🏻♀️
Aktif katilim bekliyorum sizlerden Ne yediginiz,ictiniz. Spor ve adim var mi. Kacamak var mi? Hepsini bilmek istiyorum En son ogununuz sonrasi yazmak en mantiklisi Baslangic 8/9 Eylül Güncel Fark Ölcüm Boyun Gögüs Bel Kol Kalca Bacak Karin Fark @Alys 65,8...www.kadinlarkulubu.com
Yarın bildirim yaparım bu şekilde@emell_Huhuki V vesikaliyarim @Sevdagunleri
Kizlar yarin tarti gunumuz
Sizden de bekliyorum tarti bildirimlerini
En gec saat 15 de ac karnina bildirim yapmaniz gerekli
Asagidaki ornek gibi olmali
Eki Görüntüle 2858793
@istanbulin @caroline84 sizden de bekliyorum
matilda34 eger dönüs yapmaya karar verdiysen Güncel bildirim senden de bekliyorum
Birde kabağı ben yoğurtladığımda daha çabuk acıkıyordum. O yüzden bir tavsiye kabağı baharatlayıp kavurduktan sonra üzerine ceviz koy yoğurdu da yanında ye sıcak yiyince yemek yemiş hissi verdiği için daha tok tutuyor. Karışınca salata gibi oluyor ve çabuk acıktırıyor en azından ben de öyle oluyorduEvet sanırım sıkıldım belki niye bu kadar halsiz kalıp acıkıyorum yaa ben o zaman off
Ne yapcan naaaaptığımızı
HainlerrrNe yapcan naaaaptığımızı
Ayşemi de aldım depar atıyoz bozdum sizin koalisyonu
Ay o kabak zor ya doymuyorsun ki cıvık cıvık bişey yiyonEvet sanırım sıkıldım belki niye bu kadar halsiz kalıp acıkıyorum yaa ben o zaman off
NihahahhaHainlerrr
hoş geldiiiinYarın bildirim yaparım bu şekilde
Nihahahha
hoş geldiiiin
Hoşbuldum
Afedersiniz bu etiketlemeyi nasıl yapicam. Nerden yani bilgilendirirmisiniz
Sağol. Adımları sonunda arttırmayı başardımAfiyet olsun
Adimlar da sahane
Koruma menüsü gibi olmus aslinda
Kesinlikle sabah ac karna inşallah gondercemHuhuki canım soruları buraya yazarsın
Etiket içinde @ işaretini yaz yanına kimin ismini ksan onu yaz mesajını tamamlayıp cevaplayan basarsan etiket olur
Tmdir teşekkürlerHuhuki canım soruları buraya yazarsın
Etiket içinde @ işaretini yaz yanına kimin ismini ksan onu yaz mesajını tamamlayıp cevaplayan basarsan etiket olur
@emell_Huhuki V vesikaliyarim @Sevdagunleri
Kizlar yarin tarti gunumuz
Sizden de bekliyorum tarti bildirimlerini
En gec saat 15 de ac karnina bildirim yapmaniz gerekli
Asagidaki ornek gibi olmali
Eki Görüntüle 2858793
@istanbulin @caroline84 sizden de bekliyorum
matilda34 eger dönüs yapmaya karar verdiysen Güncel bildirim senden de bekliyorum
Ay sorma bugün de yaptım bitti şükür de akşamı zorla yedim resmen yarın olsa yarın da yaparım diyordum ki.yok anaaamAy o kabak zor ya doymuyorsun ki cıvık cıvık bişey yiyon
Yemeği olsa severim de yağsız kavurması ıykkkk
Normal yani aç hissetmen
Yarin sabah tartiya cik resmini cek. Ilk sayfadaki gibi. Bakalim ne kadar zatifladikkKesinlikle sabah ac karna inşallah gondercem
Yaa iyi fikirmiş kuzu da bugün bitti kabak sonundaBirde kabağı ben yoğurtladığımda daha çabuk acıkıyordum. O yüzden bir tavsiye kabağı baharatlayıp kavurduktan sonra üzerine ceviz koy yoğurdu da yanında ye sıcak yiyince yemek yemiş hissi verdiği için daha tok tutuyor. Karışınca salata gibi oluyor ve çabuk acıktırıyor en azından ben de öyle oluyordu
Hosgeldin canimHoşbuldum
Cok merak ettim kabak diyetiniAy sorma bugün de yaptım bitti şükür de akşamı zorla yedim resmen yarın olsa yarın da yaparım diyordum ki.yok anaaam
İnşallah canimmm çok.aminCok merak ettim kabak diyetini
Pazartesi su orucuna girecemo bitsin arkasindan kabak. Kaftaya cuma 110 altina dusecem goreceniz