Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

3 gün kabak detoksunda ogle yemek yemeyim de sadece akşam kabak yiyim öğlenden ara öğünle geçiştiriyim dedim evet yaptım 3. Gün ama acıkıyorum akşama kadar ve mutsuz oluyorum yaa böyle de yemeyince napcaz peki

Ayy o kabak yemesem daha iyiydi diyor insan yiyince...ama guzel kilo verdiriyor canim bugun son demi hq gayret bitti.

Ayy o kabak yemesem daha iyiydi diyor insan yiyince...ama guzel kilo verdiriyor canim bugun son demi hq gayret bitti.
He bitti şükür bugün bitiyor yani yiycem birazdan yarın kaç çıkcam acaba çok merak ediyorum yaa bende

ayse bu dunku menun,
bugun de bu tarz ise aslinda cok halsiz kalmaman lazim,
belki biraz kahvaltina yag ekleyebilirmissin,
yumurtalari omlet seklinde tereyagli pisirebilirmissin.

ama cok halsiz birakacak bir menu degil, o yuzden ben seviyorum bu kabak detoksunu.
3. gunun oldugu icin sikildin belki de.

Evet sanırım sıkıldım belki niye bu kadar halsiz kalıp acıkıyorum yaa ben o zaman off

Onca detoksa gitmediyse vücut kıtlık algılıyordur belki de. Bu hafta tamamen diyetisyen menüsüyle gideceğim.
Ama yarın tartıdan sonra. Bugünü kahvalti ile kapatmayı planlıyorum.
bikinilik olmussundur artik bence ya,
tamam hedefe tam ulasmamis olabilirsin ama o kadar da uzulme simdi.
Ay bilemedim az evvel bir arkadaş geldi. Fıstık gibi olmuşsun dedi. Belki de biz farkedemiyoruz değişimi. Her gün ayna da kendimizi göre göre.

Olmuşsun dur sen fıstık gibi hemde canım

Kaptanım beni gören herkes acayip şaşırıyor çok zayıflamışsın artık verme falan diyor eşim kemiklerin belli olmaya başlamış diyor, kıyafet olarak 8 beden küçük kıyafetleri giyebiliyorum artık ama hâlâ çok şişmanmışım gibi hissediyorum daha yolum uzun diyorum kendime bakınca istediğim beden bu değil diyorum biz kendimizi göre göre farkına varamıyoruz nekadar yol katettiğimizi bence

Teşekkür ederim cuma ilk bildirimle başlıyorum değil mi ozaman saat kaça kadar yapıyoruz bildirimi.birde bu menü ve sporu hangi konuda yaziyorsunuz

Teşekkür ederim cuma ilk bildirimle başlıyorum değil mi ozaman saat kaça kadar yapıyoruz bildirimi.birde bu menü ve sporu hangi konuda yaziyorsunuz
Ayni anda yazmisiz :)
Burada paylasiyoruz

Evet sanırım sıkıldım belki niye bu kadar halsiz kalıp acıkıyorum yaa ben o zaman off
Hem sıkıldığın hem de tam hazır olmadan başladığın için deneyimlerinimden yola çıkarak söylüyorum kuzu bunları. Ben ilk kabak detoksu yaptığımda çok motiveydim ve sabah kahvaltı akşam kabak ile 2 öğün yedim ama açlık pek yoktu. İkinci kez yapayım dedim tam hazır değildim 1 gün yaptım 2.gün devam edemedim. Bu tarz detokslarda psikolojik olarak hazır hissetmek ve çeşitlendirmek en güzel yöntem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…