hoş geldiiinnn :)Merhaba benide araniza alirmisiniz?
Gercekten sizin görünüşünüze çok merak ettim baya kilo vermişsiniz maşallah hedefinize de çok az kalmış o kadar verilen kilodan sonra aradaki farkı merak ettim doğrusu maşallah size nasıl bir yol izlediniz kilo verirken acabaHadi geçtin beni tebrikler
Pzartesi de sen geçersin canımHadi geçtin beni tebrikler
Benim deli olduğumu düşünmeyen yoktur sanirim sırf bu yüzden bile çok güzel anlasicağmizi düşünüyorum.İnşallah canımaramızda az biraz deliler var ben dahil idare edecem artık
His buldumhoş geldiiinnn :)
ŞahaaaaneBenim deli olduğumu düşünmeyen yoktur sanirim sırf bu yüzden bile çok güzel anlasicağmizi düşünüyorum.
Haaa haa geç kaldık deseneYaa iyi fikirmiş kuzu da bugün bitti kabak sonundaartık bi dahakine haha
Aaaa kimmiş o deliler hiç haberimiz yokİnşallah canımaramızda az biraz deliler var ben dahil idare edecem artık
Hoşgeldin canımTesekkurler yorumunuzun altında cıkan gostergeleri nasıl koydunuz ben de istiyorum
Dolunayda saklanıyollaaaaamış öyle diyolllaaaaaaAaaa kimmiş o deliler hiç haberimiz yok
HoşgeldinizInsallah.
Umarim cok guzel bir yol olur hedefime ulasirim. Eminim hepinizi cok sevicem.
İyii diyollaaaDolunayda saklanıyollaaaaamış öyle diyolllaaaaaa
Tüpçü Fikret’in sesiyle okudum
Yavru bişey yememişsin tabii aç olursunHerkese merhaba grubun en açı geldi
Kalkinca 2 kuru kayisi 1 kuru incir
Kahvalti
3 kasik kiymali yumurta
4 zeytin
1 dl ekmek
Minik peynir
Minik kasar
Domates salatalik
Ara yok
Aksam yok
3 lt su
1 sade.soda
1.sekersiz.turk kahvesi
1 kus burnu cayi
18000 adim 540 puan
110 dk tempolu yürüyüş 275 puan
815 puan
A Arrietty_ @sedulu @neutral @asena87
Eki Görüntüle 2858924
Bende onun sesiyle yazdımmTüpçü Fikret’in sesiyle okudum
Yapmaz inşallah kuzuYaa ben acıktımne yapacuukkhhh tabi direniyorum tartı var yarın maden suyum bitmiş yerine kahve içiyorum ödem yapmaz inşeAllah
İki deli bi araya gelmemeliydik, belki de bu kadar yememeliydikBende onun sesiyle yazdımm
Tevafuk kuzu tevafuk bir araya gelmek için yemişiz homini gırtlakYapmaz inşallah kuzu
İki deli bi araya gelmemeliydik, belki de bu kadar yememeliydik