Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben tutmamışım ama diyetisyene başladığım tarihin analizleri var.

23 Martta gitmişim ilk olarak
%33,9 yağ %23 iskelet kas
25 Mayıs son gidişimde
%31,8 yağ %22 kas diyor

yag oranindaki azalma guzel, ama kaslarinin artmamasini cok yorulmana baglayabilirim ben kendimce. Kaslarin dinlenip kendini yenilemesine izin vermedigin surece kas gelisimin artmaz, aslinda bunu spor hocanin soylemesi lazim o da enteresan geliyor bana.
Yani surekli kendini zorlaman fikri dogal gelmiyor, sahsi fikrim.

kilo veriminin az olusu dert degil aslinda, nisan ayindaki ortalaman da digerleri gibi olsaymis normalmis, bir tek o ay bozuyor bence, cok az vermissin, ki o zaman da izindeydin sanki, oyle miydi?

yag oranindaki azalma guzel, ama kaslarinin artmamasini cok yorulmana baglayabilirim ben kendimce. Kaslarin dinlenip kendini yenilemesine izin vermedigin surece kas gelisimin artmaz, aslinda bunu spor hocanin soylemesi lazim o da enteresan geliyor bana.
Yani surekli kendini zorlaman fikri dogal gelmiyor, sahsi fikrim.

kilo veriminin az olusu dert degil aslinda, nisan ayindaki ortalaman da digerleri gibi olsaymis normalmis, bir tek o ay bozuyor bence, cok az vermissin, ki o zaman da izindeydin sanki, oyle miydi?
Spor hocasıyla çalıştığım dönemde kas oranım yükselmeye başlamış. Son iki haftadır da düşüşe geçmiş.
Hatta yağ oranım 30,4 müş iki hafta önce, son gidişimde 31.8 olmuş. İki haftada yağ bağlamışım sanki.

Hiç izne ayrılmadım ama nisanın son haftasıydı sanırım 15 gün muaf oldum taşınma yüzünden. O dönem bitince de güzel eksilerle gelmişim şu son 10 güne kadar. Ve bu son 10 günde hem kabak hem ananas detoksu yaptım.
İçeride bir şeyler oluyor ama çözemedim ben bu işi.

Spor hocasıyla çalıştığım dönemde kas oranım yükselmeye başlamış. Son iki haftadır da düşüşe geçmiş.
Hatta yağ oranım 30,4 müş iki hafta önce, son gidişimde 31.8 olmuş. İki haftada yağ bağlamışım sanki.

Hiç izne ayrılmadım ama nisanın son haftasıydı sanırım 15 gün muaf oldum taşınma yüzünden. O dönem bitince de güzel eksilerle gelmişim şu son 10 güne kadar. Ve bu son 10 günde hem kabak hem ananas detoksu yaptım.
İçeride bir şeyler oluyor ama çözemedim ben bu işi.

evet aslinda tek bir seye bagli degil bu kilo verme isi,

yedigin ictigin sporun,
arti stresin, uykun vs vs,
belki besinlere verdigin kisisel tepkiler derken...

neyin yanlis gittigini ancak gozlemleyerek bulacagiz.

diyetisyenin programina uydugunda sanki daha iyi misin?

H3RA_ H3RA_ ve E English_teacherrr ben de 11 kasımdan Bu yana 6 ayda aylık ortalama 2.23 kg vererek ilerlemişim yolculuğuma
Senin süre sıkıntın yok hocam, ben Temmuzda bikinimi giymek istiyorum :)
Birde şöyle düşün sen yiyerek ben yemiyerek vermişim aynı kiloları. Sporları hiç hesaba katmıyorum :)
Bazal metobolizmana teşekkür et bence :)

Birde şöyle düşün sen yiyerek ben yemiyerek vermişim aynı kiloları. Sporları hiç hesaba katmıyorum :)
Onun için hergün şükrediyorum 😍
Ben de xs haşema giyerim canım 🤣🤣🤣🤣

Ama koca 6 aylık bir süre. Ayda 8-10 kg vermeyi beklemiyorum tabi ama 2 kg nedir ya. Her insan gibi arada benimde kaçamaklarım oldu ama parmakla sayılır o kadar haftada.
Bence kiloya takılma kuzum incelmen gayet güzel olmuş, gönül ister daha çabuk verelim ama yavaş giden kilolar daha zor dönüyor geri öyle düşün

bikinilik olmussundur artik bence ya,
tamam hedefe tam ulasmamis olabilirsin ama o kadar da uzulme simdi.

Her ne kadar tok olsam da erken yiyip erken sindirime geçeyim diye erkenden yemeğimi yemeye başladım
Zehir gibi acı biberlerle kavurdum 1 adet kabağı 😉

Eklentiler

• 20210527_163256.jpg
    20210527_163256.jpg
    113,5 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Selamlaaaar

sabah 9.00
Ilık 500 ml limonlu su

10.30
iki haşlanmış yumurta
400ml civarı yarım yağlı süt

14.30
Bolcana tavuuuuk😅
Bir kase yoğurt(anamın yoğurdunu özledim)

15.00
Şekersiz Türk kahvesi kocaman😅

16.30
1.5 yk yulaf azıcık sütle( yemek zorunda olduğum için yedim aşırı tokum)

bir lt dukan içeceği bitti

Su ve spor ağşaama😅
A Arrietty_ H3RA_ H3RA_ @sedulu @Ressamgibi

ay bitti mi sonunda atak midir nedir o evre?
dukanda yarim yagli sut var miydi ya, tam yagli degil miydi, yanlis mi hatirliyorum.

ay bitti mi sonunda atak midir nedir o evre?
dukanda yarim yagli sut var miydi ya, tam yagli degil miydi, yanlis mi hatirliyorum.
Yok kız bitmedi bu şekilde işte daha dün başladım 😅 yarın da yaparım sanırım.
bilmem tam yağlı var mıydı marketten yarım yağlı almışım 😅😅

X