- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
Yaaa inanmıyorum çok geçmiş olsun kuzum dinlen iyjxe4Tünaydın kızlar dün gece tat koku kaybı olduğu için bu sabah test verdik.eşim negatif çıktı, ben pozitif çıktım
@Serina08 nasıl eşlemişiz biz öyle bak ikimizde covid olduk
20.saat de bitir kuzumSelam herkese
Migrenim tuttu yataktan çıkamadım
19. Saatteyim biraz açlık başladı ama direneceğim
Aaa sendede mi pozitf cikti cok gecmis olsun canim ya ay allqh yardimcin olsun. Ben biraz iyiyim bugun de cocuklqr cok yoruyor bizi. Esim iyiydi ondada basladi sirayla gidioz bakam. Sende durunlqr nasilTünaydın kızlar dün gece tat koku kaybı olduğu için bu sabah test verdik.eşim negatif çıktı, ben pozitif çıktım
Guzel planBugun kahvaltıyı 2 yumurta, 1 kk peynir ve 1 dilim karpuz ile yaptım, 2 kupa filtre kahve içtim, birazdan dukan birası hazırlayacağım. Günü kabak ve yeşil fasulye ile kapatmayı planlıyorum.
Cok gecmis olsunTünaydın kızlar dün gece tat koku kaybı olduğu için bu sabah test verdik.eşim negatif çıktı, ben pozitif çıktım
Oy kiyamamAçımmmmmm.
Ben biraz değiştirdim. Sütlü yeşil çay ekledim bir fincan.tok.tuyuyor. Dun öğlen kabak pizzasi yedim. Dün Toplam 620 kalori aldım. Bugun yulaflı muzlu yoğurt yicem. Öyle birebir uyamam.
Çilek yiyorum 1 porsiyon.CEYDOS bana da listeyi vermişti sanırım. İnşallah yanlış hatırlamıyorum.
Evet yok zaten. Yarım bardak süt yarim bardak suya 1 tatlı kaşığı yeşil çay 1 çay kaşığı tarçın. 1 çay kaşığı toz zencefil ekleyip 2-3 dk kaynatiyorum. Sonra 5 dk da demlenmesini bekleyip süzüp içiyorum. Tok tutuyor. Metobolizmayi hızlandırıyor. Ödem attırıyor canım.
A Arrietty_ nerdesin kaptanım bak tüyolar veriyorum 4. Takıma.
Benim seviklerimden birimerhabalar
bugün zumba günüymüş
acaba başlangıç için yapabileceğim öneriniz olabilir mi video olarak
Yaaaa kaptanım etiket yaptın.Bana yarari varda sen Zipzip- kaptan gormesin dikkat et.
Gerci pamik gibidir o, sorun olmaz
Benim seviklerimden biri
Nereye kaciyorsunYaaaa kaptanım etiket yaptın.
Kaçtımım ben.
Kacak seniYaaaa kaptanım etiket yaptın.
Kaçtımım ben.
Yakalandım.Nereye kaciyorsun
hayırlı olsun canım inşallah sonuç güzel sonuçlar alırsın. bende etrafında dolanıp ufak değişiklikler yaptım. sınırları aşmadığımız sürece birebir uymamıza gerek yok. sıvı alımını yüksek tutmanı tavsiye ederim.Açımmmmmm.
Ben biraz değiştirdim. Sütlü yeşil çay ekledim bir fincan tok tutuyor. Dun öğlen kabak pizzasi yedim. Dün Toplam 620 kalori aldım. Bugun yulaflı muzlu yoğurt yicem. Öyle birebir uyamam.
Çilek yiyorum 1 porsiyon.CEYDOS bana da listeyi vermişti sanırım. İnşallah yanlış hatırlamıyorum.
Hicde öyle görünmüyordu okudugumdaYakalandım.Kaptanım beni tehdit ettikler. Zorla tutuluyordum.
Nasılsın ceydoshayırlı olsun canım inşallah sonuç güzel sonuçlar alırsın. bende etrafında dolanıp ufak değişiklikler yaptım. sınırları aşmadığımız sürece birebir uymamıza gerek yok. sıvı alımını yüksek tutmanı tavsiye ederim.
Gazozuma ilaç koydular belki kaptanım. Bilmiyorum.Hicde öyle görünmüyordu okudugumda
Gazoz mu iciyorsun diyettrGazozuma ilaç koydular belki kaptanım. Bilmiyorum.
çok çok geçmiş olsun en hafif şekilde atlatırsınız inşallahTünaydın kızlar dün gece tat koku kaybı olduğu için bu sabah test verdik.eşim negatif çıktı, ben pozitif çıktım
Çırpındıkça batıyorum gibi oldu.Gazoz mu iciyorsun diyettr
Takiliyorum canim yaa istediğin kadar kalabilirsin kardes takim sayılır burasiÇırpındıkça batıyorum gibi oldu.Ben en iyisi susayım.
Sağlıklı diyetler 4.takım. Misafirperverliğiniz için teşekkürler.
Sağol canım beni de çocuklar yoruyor biraz.Çünkü küçüğü ateş ve kusma devam ediyor.Kendi hastalığımı unuttum ona bakarken.Eşim iyi eve bağladım onu diye biraz sinirliAaa sendede mi pozitf cikti cok gecmis olsun canim ya ay allqh yardimcin olsun. Ben biraz iyiyim bugun de cocuklqr cok yoruyor bizi. Esim iyiydi ondada basladi sirayla gidioz bakam. Sende durunlqr nasil
C vitaminine 3 gün önce başladım devam ediyorum.Bende şüphelendim kendimden aslında ama yine de yoktur ya dedim hepGuzel plan
Cok gecmis olsun
Tahmin ediyordum aslinda
Bol dinlen. Sebze agirlikli yemeye bak ve bol su. C vitamini takviyesi alacaktin. Onuda ihmal etme
Oy kiyamam
Kolay gelsin. Ufak tefek degisikler sorun degildi sanki?CEYDOS um daha iyi bilir