Sporundan dolayi olabilir
Ooh harika gorunuyo canım afiyet olsun günaydın
O zaman pılatesi hergun yapayım ben bırakmadan. Azıcıkta olsa benı ıncelten oSporundan dolayi olabilir
Ölculerde fazla degil
Gunaydin
Haftada 5 yap, 2 gun dinlenme günü olsunO zaman pılatesi hergun yapayım ben bırakmadan. Azıcıkta olsa benı ıncelten o
Canım akşam fazla olmuş, KB alımını sabah ya da öğlen yaprsan daha iyi olur sankiA Arrietty_ @sedulu @neutralaedenli
10 civarı kahvaltı;
Yulaf lapası(kuru üzüm, 2 kayısı, 1 tatlı k bal, kakao), 1 kupa yeşil çay.
15.00 civarı;
3-5 salata, 2 çatal makarna, 1 dilim karpuz.
18.00;
5-6 parça tavuk, fırında baharatlı 1er porsiyon patates ve soğan, bir avuç nohut, bol salata.
Su; 2.5 litre
Spor; 306 ip atlama 100p, 110 dk tempolu yürüyüş 275p, 30 dk leslie 90p, 10.492 adım 315p,
Toplam; 780 puan.
Eki Görüntüle 2857376
Cok gecmis olsun caninTünaydın kızlar dün gece tat koku kaybı olduğu için bu sabah test verdik.eşim negatif çıktı, ben pozitif çıktım
@Serina08 nasıl eşlemişiz biz öyle bak ikimizde covid olduk
Tünaydın kızlar dün gece tat koku kaybı olduğu için bu sabah test verdik.eşim negatif çıktı, ben pozitif çıktım
Açımmmmmm.Günaydın canım
BizdeCEYDOS yapıyordu o diyeti güzel de sonuç aldı ama bana göre epey zor bir diyet. Senin nasıl gidiyor ?
Çok geçmiş olsun kuzumTünaydın kızlar dün gece tat koku kaybı olduğu için bu sabah test verdik.eşim negatif çıktı, ben pozitif çıktım
Selam herkese
Migrenim tuttu yataktan çıkamadım
19. Saatteyim biraz açlık başladı ama direneceğim
Açımmmmmm.
Ben biraz değiştirdim. Sütlü yeşil çay ekledim bir fincan.tok.tuyuyor. Dun öğlen kabak pizzasi yedim. Dün Toplam 620 kalori aldım. Bugun yulaflı muzlu yoğurt yicem. Öyle birebir uyamam.
Çilek yiyorum 1 porsiyon.CEYDOS bana da listeyi vermişti sanırım. İnşallah yanlış hatırlamıyorum.
Cok gecmis olsun canin
Gecmis olsun
Aman bol bol dinlen, meyve sebze tuket.
Teşekkür ederim canlarımÇok geçmiş olsun kuzum
Evet yok zaten. Yarım bardak süt yarim bardak suya 1 tatlı kaşığı yeşil çay 1 çay kaşığı tarçın. 1 çay kaşığı toz zencefil ekleyip 2-3 dk kaynatiyorum. Sonra 5 dk da demlenmesini bekleyip süzüp içiyorum. Tok tutuyor. Metobolizmayi hızlandırıyor. Ödem attırıyor canım.Hollywood mu yapiyorsun?
Ceydos hic sut icmiyordu diye aklimda kalmis.