Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tam buğday ekmeği de olsa totalde 4 dilim ekmek fazla gibi. Akşam zaten 2 haşlanmış yumurta yemişsin yeterince tokluk sağlayacak sana. Nescafe de eğer 3in1 ya da 2in1 şeklinde paketli şeylerdense yine zararlı diyette. Kahve granül olarak daha iyi.
Tamamen dışarıdaydım bugün o yüzden ekmek fazla kaçtı, kendime 100 squat ceza kesiyorum🙂 Normalde sade filtre kahve veya Türk kahvesi içerim sadece, ama yanımızda granül nescafe vardı, onu da tabi sade içtim.

caroline84 caroline84 canim bak bu listeyi al albumune koy. Cok lazim olacak.
mesela sabah 1 saat tempolu yuruyus mu yaptin. 60*2,5= 150 puan yazacaksin
adimsayarin varsa yada telefondan 9000 adim attiginda 30:1000*9000= 270 puan
Toplam 420 oluyor. Ama bugun pazartesiyse adimlar 2 katina cikiyo. 270 daha ekleyeceksin. 690 oluyor. Anladinmi canimm☺️

Eklentiler

• BFA6E9CB-2705-41EB-8F53-8874EE42CC10.png
    BFA6E9CB-2705-41EB-8F53-8874EE42CC10.png
    314,5 KB · Görüntüleme: 17
Ayy bugün piknikte bir yediler bir yediler bende çay içtim durdum :KK70: vah bana vahhlar bana demiyorum çünkü alışmışım ben aç kalmaya bunu öğrendim 😁😁 pastalar kekler salatalar hepsine cıkkksss dedim geldim evime paşalar gibi maden suyumu içtim kuruyemişimi yedim. Birazdan da sporumu yaparım misss
Ben de piknikteydim bugun, ama biz kahvalti amaçlı gittik ve kahvaltiliklar haricinde yanımıza meyve aldık, tel zararlı şey ekmekti, ondan da 4 dilim yedim maalesef 🙁

caroline84 caroline84 canim bak bu listeyi al albumune koy. Cok lazim olacak.
mesela sabah 1 saat tempolu yuruyus mu yaptin. 60*2,5= 150 puan yazacaksin
adimsayarin varsa yada telefondan 9000 adim attiginda 30:1000*9000= 270 puan
Toplam 420 oluyor. Ama bugun pazartesiyse adimlar 2 katina cikiyo. 270 daha ekleyeceksin. 690 oluyor. Anladinmi canimm☺️
Anladım canım benim teşekkür ederim
Ama iki kere hesaplanıyor

Merhabalar kızlar bugun canım çıktı resmen 😁 menum
Sabah 2 haşlanmış yumurta 1dilim beyaz peynir 2 ceviz domates salatalık
Ara Türk kahvesi
Ogle ve aksam birlikte 2 kabaktan kabak detoksu 1 dilim karpuz ar ogun hakkımı kullandım
Su 3.5 lt
Spor 20000 adım 600 puan görüp görebileceğim en yüksek adım sayım cerceveletip ascam 🤣
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan
Toplam 750 puan
A Arrietty_ @sedulu H3RA_ H3RA_ N Nalyeccc
Maasallah canım 20 bin adım nedir nazar değmesin.
Helloo♥️
sabah:
1 ceviz
1/3 ananas
13.00:
1 ceviz
1/3 ananas
aksam:
Rokka,maydonoz,yesil sogan nareksili salata
Ara:
Yesil cay ve kahve
Su 2 olur uyumadan
A Arrietty_ @sedulu H3RA_ H3RA_ @Ceydos noram noram
Canım bu bi detoks ama çok az degil mi bana hiç saglıklı gelmedi.
Sabah hiç yoktan 2 tane haşlanmış yumurta olsaymış.
Ama hazır markette satılan degil köyden gelen dolaşan tavuk.

Ben de piknikteydim bugun, ama biz kahvalti amaçlı gittik ve kahvaltiliklar haricinde yanımıza meyve aldık, tel zararlı şey ekmekti, ondan da 4 dilim yedim maalesef 🙁
Evet ekmek fazla olmuş akşamı hafif atlatarak bir nebzede olsa zararı hafifletebilirsin bu gibi durumlarda 🥰🥰

A Arrietty_ @sedulu H3RA_ H3RA_ @Ceydos
Sabah: sirkeli su
10.00 : 2 dilim çok tahıllı ekmek, 2 tk tahin pekmez, 5 zeytin, çok az peynir, az menemen
15.00 : 1 yk patates salatası, 4 ızgara tavuk kanat, domates salatası
19.30: 3 kayısı 1 avuç kuruyemiş
Maden suyu ve 2lt su..
Bugün eski komşularla piknik yaptık🤩 yemeği 3 gibi yiyince akşam sadece kuruyemiş yemiş oldum 😁 acıktım aslında ama direniyorum 🤭
Spor sonra
Böyle günlerde akşam ayran, cacık benzeri şeylerde ekleyebilirsin. Daha doyurucu olur.

Diğer hafta ananas yaparım inşallah kabagi hiç sevmem iyice öldürdüm onlari😂😂😂burnumu tıkadım nasıl yediğimi anlamadim😀 aysunayy aysunayy
😂😂 iyi bari yiyebildiysen canim 2 gun daha dayan...Yalnız ben o detoxu yaparken aksam ogununden sonra birsey yemiyorum sen yemissin kiz :KK70: aciktirdi mi

Detox sonrasi cok normal
Karbonhidrati minimum a indirmek iyi fikir olabilir :)
İndirmeye çalıştım canim vallahi bana göre azicik yedim...bugun bana uzun zamandır görmeyenler nasil zayıfladın diye sordular belli oluyor artik yani nasil hoşuma gitti anlatamam🤩🤩 o sözlerin üzerine yiyemedim :KK70:
11.00: 2 maydanozlu yumurta, 40 gr keci peyniri, 5×6 cm eksi maya ekmek,
20 gr avokado, salatalik, yesillik.

19.00: biraz karisik izgara, 1 kasik bulgur,
3 kasik salata, 3 isirik ince lavaş

2 lt su, 6 cay, 3 Turk kahvesi

Bugun ve yarin spor yapamayacagim, yogun
ve kosturmali, disarida olacagim genellikle.

Malesef cok az kilo verdigim icin hevesim kiriliyor cok fazla.
Aşiri salasım var her seyi yeyip.

5000 adim:150
20 dk bolgesel: 120
270 puan toplam.
aysunayy aysunayy Kusura bakma gecen hafta iyiydi ama bu hafta hareketsiz kaldim.

Eki Görüntüle 2857328
Sakin sakin bırakma canim ne kalmis surda ideal kilona..bak yaz geliyor surda ne kaldı 🥰🥰👍👍

X