Sana erol un selamı var diye igrenc bir espriyle gireyimBen ben, en çok kırbac bana bugün
Fit olmak için yemedim kiSana erol un selamı var diye igrenc bir espriyle gireyim
Profiterol yiyip fit olunmuyor maalesef. Üzerine de cig köfte
Yani yakması uzun sürecek
Ceza değil ölüm fermanı olmuş maşallahaedenli gr ya da adet olarak tam bilmiyorum yediklerini ortalama 600 kcal yapıyor ama profiterol 100 gr 330 kcal gibi bir değer çıkıyor ortaya cig köfte dürüm de aynı şekilde.
Yani hiç durmadan 1 saat koşu ya da yüksek tempolu 4 saatlik yürüyüş. Zumba dersen 2 saate yakın yapman lazım. Yani epey yüksek kalori. Artık nasıl bir tempo belirlersin kendine sana kalmış ama rakamlar asagi yukarı bunlar.
Tam buğday ekmeği de olsa totalde 4 dilim ekmek fazla gibi. Akşam zaten 2 haşlanmış yumurta yemişsin yeterince tokluk sağlayacak sana. Nescafe de eğer 3in1 ya da 2in1 şeklinde paketli şeylerdense yine zararlı diyette. Kahve granül olarak daha iyi.Merhaba,
11:00 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 2 ceviz, 4 zeytin, domates, salatalık, bol maydanoz, roka, 2 dilim ekmek, 1 nescafe
15:00 1 nektarin, 1 yeni dünya, 1/2 elma, 1 maden suyu
18:00 4 ceri domates, 2 kk kasar peyniri, 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim tb ekmek, 400 ml kefir
2 litre su içtim, yatana kadar 3 olur.
Adimlari sonra yazacağım.
A Arrietty_ @neutralsedulu @Ceydos
Bunu zaten bir günde yapamazsın bugün ve yarın temposu yüksek sporlar yaparak kurtabilirsin. Persembe mutlaka dinlen o güne sadece yürüyüş yap ki kasların siskinlik yapmasınCeza değil ölüm fermanı olmuş maşallahyapabildiğim kadar yapayım kaptanım
Son saatlerde öyle hissediyor insanBen deli gibi aciktim
Su orucu yakinda bitebilir
aynen yapmamalıymışım sanırım belim çok ağrıyor şuan toplam 25 dk yapabildim ama çok ağır geldi
Tamamdır kaptanım, şimdi bilekliği çalıştırıp bi 500 kcal yakmaya çalışacağımBunu zaten bir günde yapamazsın bugün ve yarın temposu yüksek sporlar yaparak kurtabilirsin. Persembe mutlaka dinlen o güne sadece yürüyüş yap ki kasların siskinlik yapmasın
Yavru kendine neden bu kadar haksızlık ediyorsun ki gayet güzel gidiyorsun arada böyle kaçamaklar olabilir ben senin yediğinden çok şu düşüncelerin için linç edebilirim. Yarın öğünlerini kısarak ya da hafif atlatarak hiç olmadı kabak detoksu yaparak bile halledersinBerbat bir günden selamlar
Güne çok da güzel başlamıştım halbuki
İki yumurta bir bardak süt içip tok kalktım masadan
Okula gittim, öğrencilerim geldi ziyarete profiterol getirmişler yedim arkasından çiğköfte söyledik
Kırbaca oklavaya şok cihazına hazırım
Lince de öyle
İki gün su orucu yapacam cumaya hedefimi görmek istiyorum
Çok mutsuzum su an
Kaptanlar hariç linçlemeyin lütfen ağlamak istemiyorum
Bugün spor yapmayacaktım ama hak etmiyorum dinlenmeyi Şimdi hiit yapmaya gidiyorum
Gelince geçmiş yaparım
Geçmiş olsun canım nasıl oldular şimdi?Selam kızlar
Çocuklar ateşlendi onlarla ilgilenirken buraya bakamadım.Sıraya girdik vallaNeyse toparlarız inşallah
Akşam menülerde görüşürüz
Cansın teşekkür ederim motivasyon içinYavru kendine neden bu kadar haksızlık ediyorsun ki gayet güzel gidiyorsun arada böyle kaçamaklar olabilir ben senin yediğinden çok şu düşüncelerin için linç edebilirim. Yarın öğünlerini kısarak ya da hafif atlatarak hiç olmadı kabak detoksu yaparak bile halledersin
Helal olsun tebrik ediyorum kuzumAyy bugün piknikte bir yediler bir yediler bende çay içtim durdumvah bana vahhlar bana demiyorum çünkü alışmışım ben aç kalmaya bunu öğrendim pastalar kekler salatalar hepsine cıkkksss dedim geldim evime paşalar gibi maden suyumu içtim kuruyemişimi yedim. Birazdan da sporumu yaparım misss
Salata yiyeydin bebem ya. Helal sanaAyy bugün piknikte bir yediler bir yediler bende çay içtim durdumvah bana vahhlar bana demiyorum çünkü alışmışım ben aç kalmaya bunu öğrendim pastalar kekler salatalar hepsine cıkkksss dedim geldim evime paşalar gibi maden suyumu içtim kuruyemişimi yedim. Birazdan da sporumu yaparım misss
Rica ederim canım benim hertürlü halledersin eminim bundan. Ama su orucunda çok yüklenme kendine sakınCansın teşekkür ederim motivasyon içinbu hafta mezun olmayı planlıyordum son üç gün kala yapmamam gereken şey olduğu için biraz da kızıyorum kendime..
su orucu başladım 16.30 da bakalım cuma sabaha kadar dayanabilirsem çok sevinecem
Tekrar teşekkür ederim bana güç verdi mesajın
İnşeAllah canım pazartesi tartısını düzeltip hedefime ulaşırsam bundan sonrası kolay bu minvalde koştururum benHelal olsun tebrik ediyorum kuzuminşallah cuma günü bu iradenin mutluluğunu yaşayacaksın
Canım biraz kafam karıştı şimdi ben dün 6500 adım yürüdüm. Pazartesi kaç puanım var.Fotoğraflı paylaşım yapmadığın için adım sayını tabloya ekleyemiyorum.
Bugünden itibaren fotoğraflı paylaşım yapman gerekiyor eklenmesi için.
Spor puanlarındansedulu kaptanımız sorumlu. Geçmişe dönük değiştirilemiyor malesef.
Bu arada sporların gayet güzel. Her gün yaparsan hedefe daha hızlı ulaşırsın.