Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar diyetisyenden aldığım bilgileri unutmadan yazayım dedim.
Bölgesel sıkılaşmayı sordum,
O gün sırf karın çalışsanda tüm vücuttan yağ yakılır. Bölgesel erimek için yarım saat karın çalışıp ardından 30/40 dk tempolu yürüyüş yapman lazım dedi. Çünkü sen bölgesel hareketle oradaki yağı ısıtıp sıvılaştırıyorsun. Sonrasında kardiyo yapmazsan tekrar katılaşır. Ama sıcakken kardiyo yaparsan kana karışır ve vücuttan atılır dedi.
Soğuk lipoliz önerdi ama lipödemden dolayı bacaklarıma işlem yaptıramadığımı söyledim. Orada ki estetik doktoruna soralım dedik. Adam bel bölgesinden muayene etti. Bana belden hacamat yaptırmamı önerdi incelme için.

Vücudumun geçen hafta çok ödem tuttuğunu söyledim. Tamamen içtiğin kahve ve çaydan dedi. Bu hafta günde 1 er fincan hakkım var.

Wc sıkıntısı için her sabah 2 yk zeytinyağı mutlaka dedi.

Bu arada sohbet esnasında “aslında ideal kilonuzdasınız yağ oranınızı düşürsek yeterli” dedi.💃🏼💃🏼💃🏼
Acayip mutlu oldum. Cuma günü artı çıktıktan sonra kendimi fil gibi hissederken bugün incecik hissediyorum 😂

Rica ederim canım benim hertürlü halledersin eminim bundan. Ama su orucunda çok yüklenme kendine sakın
Şu an aşırı tokuuuum egzersizde zorluyor hatta yarın da kolay geçerse perşembe yatış yaparım😅
İnşeAllah canım pazartesi tartısını düzeltip hedefime ulaşırsam bundan sonrası kolay bu minvalde koştururum ben 🤭🤭
Halledersin inşallah kuzum 🥰
Canım biraz kafam karıştı şimdi ben dün 6500 adım yürüdüm. Pazartesi kaç puanım var.
Bugün 10 bin adım yürüdüm geldim.
Canım normalde bin adım 30 puan, pzartesi sadece 60 puan olarak hesaplanıyor.

O gün sırf karın çalışsanda tüm vücuttan yağ yakılır. Bölgesel erimek için yarım saat karın çalışıp ardından 30/40 dk tempolu yürüyüş yapman lazım dedi. Çünkü sen bölgesel hareketle oradaki yağı ısıtıp sıvılaştırıyorsun. Sonrasında kardiyo yapmazsan tekrar katılaşır. Ama sıcakken kardiyo yaparsan kana karışır ve vücuttan atılır dedi.
Soğuk lipoliz önerdi ama lipödemden dolayı bacaklarıma işlem yaptıramadığımı söyledim. Orada ki estetik doktoruna soralım dedik. Adam bel bölgesinden muayene etti. Bana belden hacamat yaptırmamı önerdi incelme için.

Vücudumun geçen hafta çok ödem tuttuğunu söyledim. Tamamen içtiğin kahve ve çaydan dedi. Bu hafta günde 1 er fincan hakkım var.

Bu arada sohbet esnasında “aslında ideal kilonuzdasınız yağ oranınızı düşürsek yeterli” dedi.💃🏼💃🏼💃🏼
Acayip mutlu oldum. Cuma günü artı çıktıktan sonra kendimi fil gibi hissederken bugün incecik hissediyorum 😂
Önce hiit veya cardio yapıp bölgesel çalışsak da aynı şey mi geçerli oluyor acaba? Yoksa önce bölgesel sonra mı cardio yapmak gerekir?

ay maşallahhh :KK70: 5 dk da zumba ekledim ama 90 kiloyla yetişemiyorum yada yeni başladım diye sanırım nerelere gidem yürüyüşe çıkamadım diye napcağımı şaşırdım :emir_bebek:
Canım yeni başladığın içinde olabilir ben bugün 10 bi adım yürüdüm her yerim agrıyor.
Bide canım bu (covid) hastalıktanmı nedir bilmiyorum nefes alamıyorum gibi.
Kiloda aldım açılamadım daha

Canım yeni başladığın içinde olabilir ben bugün 10 bi adım yürüdüm her yerim agrıyor.
Bide canım bu (covid) hastalıktanmı nedir bilmiyorum nefes alamıyorum gibi.
Kiloda aldım açılamadım daha
sende mi geçirdin covid çok geçmiş olsun bende kasım ayında atlattım hiç aklıma gelmemişti onun etkileyebileceği :/

hastalıktan buyana 10 kilo almışım bende dile kolay bünyeye ağır :KK43:

Kaptanım şahaneymiş gerçekten senin adına çok sevindim gerçekten 🥰🥰

Çok geçmiş olsun gerçekten insanı çok etkiliyor şu hastalık
çok teşekkür ederim Allah başta evlatlarımızla anne babalarımızı korusun inşallah çekilecek ağrı değildi :KK43:

herkese iyi geceler diliyorum sabah çok erken kalkıp yürüyüşe gideceğim inşallah :)

Ayy bugün piknikte bir yediler bir yediler bende çay içtim durdum :KK70: vah bana vahhlar bana demiyorum çünkü alışmışım ben aç kalmaya bunu öğrendim 😁😁 pastalar kekler salatalar hepsine cıkkksss dedim geldim evime paşalar gibi maden suyumu içtim kuruyemişimi yedim. Birazdan da sporumu yaparım misss
En iyiyisini yapmışsın canım

Çok güzel maşallah nazar değmesin.
Zeytinyagı hakiki olmalı benim diyetisyenim içine küçük küçük incir de dograttı.

Çok güzel maşallah nazar değmesin.
Zeytinyagı hakiki olmalı benim diyetisyenim içine küçük küçük incir de dograttı.
Ben zeytinyağını direkt yada suyun içinde içemem. Yağlı şeylere karşı antipatim var. Maydonoz kürünün içine gizleyip içiyorum şimdilik. Kür 15 gün sürüyor sonrası için yeni bir yöntem bulmam lazım

sedulu sedulu kaptanım ben bugün çıktım baya tempolu yürüyüş yaptım bir buçuk saati geçti?
Adımlarım 10 bin kaç puan yazayım?
Bide kaptanım dün sadece adımın resmini attım puan yazmadım.
Listeye ekliyebilirmiyiz?
Canım tempolu yürüyüş dk 2.5 puan kaç dk yatıysan 2.5 ile carp
10 bin adım da 300 puan yapar.
diğer topiğin ilk sayfasında yazıyor puanlar bi bak istersen 🥰

sedulu sedulu kaptanım ben bugün çıktım baya tempolu yürüyüş yaptım bir buçuk saati geçti?
Hesaplanmayan puanlar tabloya eklenmiyor canım. Bir de ben dün attığın fotoğrafa baktım ekleyecektim normalde 6 mi 8 mi vardı başta kestiremedim. Rakam olarak yazmamışsın görmedim.
Tempolu yürüyüş dk si 2.5 örneğin 60 dk yaparsan 150 puan ediyor.
Adımların 10000 ise 300 puanda onu hesaplıyorsun toplamda 450 ediyor. Diğer sporlardan varsa ilk sayfadaki tablodan bakıp hesap yapabilirsin

bir adımı 0,03 olarak hesaplıyorsun. 10.000 adım 300 p
1.5 saat tempolu yürüyüş 225 p (dakikası 2.5p)
Birde adımlarını fotolu paylaşırsan adım tablosuna ekleyebiliyorum.

Büyük oğlan biraz iyi ama küçüğün ateşi bir yükseliyor bir düşüyor.Tavuk suyu çorba yaptım içiremedim ya :KK64:Kemik sulu tarhana içti zorla.Şimdi anca uyuttum hemen size koştum:KK74:
Ben bu hafta çok kötü gidiyorum nazar oldum😂
Puanlarım düşük eşleşmeye de katılamıycam ühüü:mad:
Önemli olan eksi gelebilmek birde o var tabi 🤪
Gaza ihtiyacım var 🚗

X