Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sedulu sedulu 🤗🤗🤗
Menümü yazayım spor az yaptım tamamlayınca hepsini atarım.
Sabah 》 2 dilim wasa , 2 zeytin , 1 dilim ananas 1 yenidünya, domates , 1 dilim peynir
Ara 》 150 ml süt ile sütlü kahve
Öğlen 》 Tavuk ızgara, yarim bardak nar suyu
Ara》 minik bi tabak kiraz
Akşam 》 yarim kase kuru fasulye, 1 kepçe tarhana çorbası, 100 ml kefir
Su : 1.5 litre

Bugün çok iyiyim canım.İki gün yattım ya ev batmış sabahtan beri evi temizliyorum🙄

Hoşgeldin Emel ben Merve 32 yaşındayım iki çocuk annesiyim.Burada ikinci kilo verme serüvenim.Ben bu grupta olduğum için söylemiyorum gerçekten çok iyi bir gruba dahil oldun.Umarım hedefine kolay ulaşırsın.

Hedef kilon kaç?57 bana çok ideal geliyorda🙈

Fıstık gibiymişsin kız😂yine olursun sende bu azim varken💕

Klozette oturunca ayak altına tabure alıp dizlerimi yükseltiyorum karnıma saat yönünde masaj yapıyorum her zaman başarılı olmuştur.Bu da aklınızda bulunabilir☺️

Bence 57 falan ol öyle korumaya geç.59 60a çok yakın😂tehlikeli bir rakam

Ben hep YouTube da böyle videolar izliyorum.Aşırı motive ediyor beni.Buna da bakayım.

52 mi😳 ne kadar daha zayıflıcan canım 😂
50-52 arası sanırım hedef kilom :)

sedulu sedulu 🤗🤗🤗
Menümü yazayım spor az yaptım tamamlayınca hepsini atarım.
Sabah 》 2 dilim wasa , 2 zeytin , 1 dilim ananas 1 yenidünya, domates , 1 dilim peynir
Ara 》 150 ml süt ile sütlü kahve
Öğlen 》 Tavuk ızgara, yarim bardak nar suyu
Ara》 minik bi tabak kiraz
Akşam 》 yarim kase kuru fasulye, 1 kepçe tarhana çorbası, 100 ml kefir
Su : 1.5 litre
Canım mesajını buraya ekleyebilir misin. Artık bu sayfada menüleri paylaşıyoruz.
4. Takim Menü ve Spor listeleri

Tüm gün dışarıda olunca eve gelince uydur kaydır menü hazırladım yarım saate şipşak 😀
53A95ABA-3296-4A71-BA0E-DEF26C159F60.jpeg

Neden oluyorkı. Bu kılomuza az olması lazım degılmı yag oranının. Yaglıda yemıyorumki cok.
Bi yerde okumuştum, yağ tüketmeden yağ yakamazsınız diye. Sağlıklı yağlardan tüketmeliyiz bence, hc yağına başlayacam ben dukan bitsin, sen de dene istersen kuşum 🌺

@esmeriiim ben şu an kilo korumaya devam ediyorum. Karbon az ya da tüketeceksem akşama bırakmıyorum. Protein şart. Bu sıra pamela reif yapıyorum ama chloe zor geliyorsa pamela daha da beter hiç rest yok. Bölgesel egzersizler yapıp hiit cardio ekleyerek ya da zumba falan yag yakimini da hızlandırmaya çalışıyorum.
Ayrica yağ yemekten korkma yani sağlıklı yağlar vücuda çok iyi geliyor. Yağ tüketmezsen vücut olanı kullanmak için de diretiyor bir nevi kiloyu korumaya çalışıyor bu durumda tartıya olumlu yansımıyor.
Kaptanım da demiş zaten 🥰 sağlıklı yağ ve yağ yaka egzersiz şart

Kizlar bu smoothie nedir ne ise yarar her yerde görüyorum cok cahilim bu konularda😂😂 lezzetli içecekler yapiliyor da..diyet için faydası nedir...alayim mi :KK53:
Ben de o sebeple aldım😂😂
Katı meyva sıkacağının posalı hali gibi düşün.Katı olan şeyleri birbirine karıştırıp sıvı olarak tüketiyorsun.Hem pipetle içmek daha uzun sürüyor baya oyalıyor beni🤣

X