Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlar acaba vücuduna gerekli sağlıklı yağları almıyor musunuz? Menülerinizi tekrar gözden geçirseniz.Yağı azalttığınzda kabızlık baş gösterir derler.Sağlıklı yağları araştırıp onlardan tüketmeyi deneyin.Mesela fıstık ezmesi alacağım ben yulafın içine eklemek için.İçerisinde ki yağlar çok zenginmiş🥰
Hergün hindistan cevizi yağı ekliyorum kahveme ki doymuş sağlıklı yağların başında geliyor banamısın demedi kerata🤣 benim oldum olası var olan bir problemdi detokslar la daha da tırmandı Varyemez Varyemez sayın hocam iki gündür yediğim acı biberler içeride savaş halinde ama tık yok sadece karın ağrısı yapıyor 😭😭

Hergün hindistan cevizi yağı ekliyorum kahveme ki doymuş sağlıklı yağların başında geliyor banamısın demedi kerata🤣 benim oldum olası var olan bir problemdi detokslar la daha da tırmandı Varyemez Varyemez sayın hocam iki gündür yediğim acı biberler içeride savaş halinde ama tık yok sadece karın ağrısı yapıyor 😭😭
1 yemek kaşığı zeytinyağı iç bakalım

Kuru kayısı yiyip üzerine bol su iç

1 yemek kaşığı zeytinyağı iç bakalım

Kuru kayısı yiyip üzerine bol su iç
Şimdi zeytinyağı ekledim bu yakışıklıya öyle içtim bakalım faydası olur inşeAllah 💖 💖 💖

Eklentiler

• IMG_20210524_172637.jpg
    IMG_20210524_172637.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 25
Kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlar acaba vücuduna gerekli sağlıklı yağları almıyor musunuz? Menülerinizi tekrar gözden geçirseniz.Yağı azalttığınzda kabızlık baş gösterir derler.Sağlıklı yağları araştırıp onlardan tüketmeyi deneyin.Mesela fıstık ezmesi alacağım ben yulafın içine eklemek için.İçerisinde ki yağlar çok zenginmiş🥰
Yağdan sıfırız neredeyse ya.
Yok kız yağ oranım fazla bence yarın analizli tartılayım bakayım ne diyo tartı💙
Benımde fazla cıkıyorkı bak atayım en son ölçümü
esmeriiim esmeriiim esmeriiim esmeriiim bence harika görünüyorsun hatta çok zayiffff yiter bence daha zorlama
Sagol canım. Zatıf olmasamda ıdeal aralığa geldim şükür
Valla bence bu saatten sonra koruma yap sıkılaşmasını istediğin bölgelere yönlen ya da yürüyüş artık diyet yapmana gerek yok gayet güzel olmuşsun bence💖 çünkü daha fazlası kas kaybı ya da kemik kaybı olur.
Öylemi dıyosun. Bu hafta gecsın bakalım korumaya gecerım mi acaba🤣

H3RA_ H3RA_ ortaaammm bugünkü akşam menüm 2 bardak çok mu olur. Salatayı yemeye üşendim 🤣🤣 bıızzzztt yaptım ne ararsan var içinde :rolleyes:
Yok kuzu 3.yü de benim için iç :))
Ne attın içine sebze ağırlıklıysa sınır yok biliyorsun... Kafayı bulana kadar içebilirsin :KK70:

Fıstık gibiymişsin kız😂yine olursun sende bu azim varken
Sagol bebisim🤩🤩 insallah olurum
aysunayy aysunayy tatlım ne güzellik böyle harikasın 🥰🥰
Sagol kuzumm🤩🤩
noram noram Ressamgibi Ressamgibi aysunayy aysunayy Dahlia_ Dahlia_ kızlar yeni cuma hedefi koymak ister misiniz? koymuş olduğunuz hedeflere ulaştınız. noram seninde çok az kaldı. yeni bir hedef daha fazla hırslandırabilir sizi.
Canim 74 diyeyim ben cok ta abartmayayim🤭 wimdi detox tan sonra normal yemeye başlayınca biraz arti çıkarım eminim yarin..cumaya kadar da toparlarim🤩

X