- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 36
Bugün çok iyiyim canım.İki gün yattım ya ev batmış sabahtan beri evi temizliyorum
Hoşgeldin Emel ben Merve 32 yaşındayım iki çocuk annesiyim.Burada ikinci kilo verme serüvenim.Ben bu grupta olduğum için söylemiyorum gerçekten çok iyi bir gruba dahil oldun.Umarım hedefine kolay ulaşırsın.merhabalar aranıza yeni katıldım umarım çok faydalı oluruz birbirimize
katılım formunda yazan bilgilerim aşağıda
Kullanıcı Adı : emell_ (şuan emsell ama değişiklik talebi bulundum)
İsim (İsteğe Bağlı ): emel
Mesleginiz: özel sektörde ithalat
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 7 yaşında
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 172
Kilonuz: 93,7
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : pandemi de evde çalışma süresince 82 den 96 ya çıktım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? daha uzun ve aynalarla barışık yaşabilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? bir kez katılmıştım
Hedef kilon kaç?57 bana çok ideal geliyordaIzin durumumu ve kontrol tartisiyla ilgili fotoğraf durumunu bilmediğim için ve kahvaltıyı da halihazirda yaptığım için foto çekemiyorum ama tartılmıştım 57.2 , haftaya fotolu atarım sevgili kaptanlarım
Fıstık gibiymişsin kızyine olursun sende bu azim varkenEki Görüntüle 2856154 burda 72 kiloyum kizlar az kaldi boyle olmama cok seviniyorum 65 olsam bide fıstık gibim olurum ha
Klozette oturunca ayak altına tabure alıp dizlerimi yükseltiyorum karnıma saat yönünde masaj yapıyorum her zaman başarılı olmuştur.Bu da aklınızda bulunabilirWc sorunu olanlara çömelip oturmayı öneriyorum.. Ben alışkanlık haline getirdim artık, sabah uykumun açılmasını çömelip oturarak bekliyorum en fazla 15-20 dakika oturuyorum..
Bence 57 falan ol öyle korumaya geç.59 60a çok yakıntehlikeli bir rakamKızlar normalde 59 hedef koymustum kendıme. Sizce ne kadar daha vermelıyım şuankı halımden. Yüzüm cok çöktü ya en sınır oldugum sey
Fazla da tartıdaki rakama takılma evet o da birşey Ama herşey değil unutma
Haftasonu youtube'de izlediğim şu hanımın hikayesine biraz kulak verelim bakalım istersen
Ben hep YouTube da böyle videolar izliyorum.Aşırı motive ediyor beni.Buna da bakayım.
52 mi ne kadar daha zayıflıcan canım