Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@noram ve N Nalyeccc hastane cikisi insallah guzel haberler alirsiniz kuzularim♥️♥️
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR krakerim ve @Serina08 siz nasil oldunuz?♥️♥️
aysunayy aysunayy o nasil bi eksi kizzz😍 kusura bakma ama 1.lik benim bu hafta♥️😂
Bugün çok iyiyim canım.İki gün yattım ya ev batmış sabahtan beri evi temizliyorum🙄
merhabalar aranıza yeni katıldım umarım çok faydalı oluruz birbirimize

katılım formunda yazan bilgilerim aşağıda

Kullanıcı Adı : emell_ (şuan emsell ama değişiklik talebi bulundum)
İsim (İsteğe Bağlı ): emel
Mesleginiz: özel sektörde ithalat
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 7 yaşında
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 172
Kilonuz: 93,7
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : pandemi de evde çalışma süresince 82 den 96 ya çıktım :KK43:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? daha uzun ve aynalarla barışık yaşabilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? bir kez katılmıştım
Hoşgeldin Emel ben Merve 32 yaşındayım iki çocuk annesiyim.Burada ikinci kilo verme serüvenim.Ben bu grupta olduğum için söylemiyorum gerçekten çok iyi bir gruba dahil oldun.Umarım hedefine kolay ulaşırsın.
Izin durumumu ve kontrol tartisiyla ilgili fotoğraf durumunu bilmediğim için ve kahvaltıyı da halihazirda yaptığım için foto çekemiyorum ama tartılmıştım 57.2 , haftaya fotolu atarım sevgili kaptanlarım🤗
Hedef kilon kaç?57 bana çok ideal geliyorda🙈
Eki Görüntüle 2856154 burda 72 kiloyum kizlar az kaldi boyle olmama cok seviniyorum 🤩🤩65 olsam bide fıstık gibim olurum ha :KK70:
Fıstık gibiymişsin kız😂yine olursun sende bu azim varken💕
Wc sorunu olanlara çömelip oturmayı öneriyorum.. Ben alışkanlık haline getirdim artık, sabah uykumun açılmasını çömelip oturarak bekliyorum 😂 en fazla 15-20 dakika oturuyorum..
Klozette oturunca ayak altına tabure alıp dizlerimi yükseltiyorum karnıma saat yönünde masaj yapıyorum her zaman başarılı olmuştur.Bu da aklınızda bulunabilir☺️
Kızlar normalde 59 hedef koymustum kendıme. Sizce ne kadar daha vermelıyım şuankı halımden. Yüzüm cok çöktü ya en sınır oldugum sey
Bence 57 falan ol öyle korumaya geç.59 60a çok yakın😂tehlikeli bir rakam
Fazla da tartıdaki rakama takılma evet o da birşey Ama herşey değil unutma

Haftasonu youtube'de izlediğim şu hanımın hikayesine biraz kulak verelim bakalım istersen

Ben hep YouTube da böyle videolar izliyorum.Aşırı motive ediyor beni.Buna da bakayım.
52 mi😳 ne kadar daha zayıflıcan canım 😂

Kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlar acaba vücuduna gerekli sağlıklı yağları almıyor musunuz? Menülerinizi tekrar gözden geçirseniz.Yağı azalttığınzda kabızlık baş gösterir derler.Sağlıklı yağları araştırıp onlardan tüketmeyi deneyin.Mesela fıstık ezmesi alacağım ben yulafın içine eklemek için.İçerisinde ki yağlar çok zenginmiş🥰

Dıyene bak sen daha taşsındır bu kıloya yavrum💜
Yok kız yağ oranım fazla bence yarın analizli tartılayım bakayım ne diyo tartı💙
misafirim geliyor motor taktım mıçıma resmen. temizliği kısmen gözle görünür yerler geçer not alacak hale getirdim şimdi ne pişirseme geçtim.
Kolay gelsin kaptanım 💙

Kendine haksizlik etme
Dün tablolari karsilastirinca ne kadar kilo verdigin ortadaydi
Ikisindede en ustdeydin
Yuzdelerin hep yuksekdi. Duraklama veya arti dönemi olacak elbet.Sen pes etme,böyle devam et

:KK70:
Ya deme oyle
Kaslarin sismistir. Cok yüklendin dün kendine
Teşekkür ederim kaptanım💕💕 artık kafama takmıcam hedefime az kaldı çünkü az da versem problem değil şuan için önemli olan spor ile sıkılaşma 💖💖 Ama bu sürecide inşeAllah diyet gibi sistematik ve motive bir şekilde bitiririm. Bu konuda da benim yanımda siz varsınız ve hep birlikte güzel bir şekilde halledicem eminim 🥰🥰

Kizlarrr bugün sabah 8 de çıktım evden hastane işi sonra bahçe de kahvaltı sonra kv ye git derken yeni eve girdim yazamadım da
@Onlymemeself N Nalyeccc yarın başlıyoruz o zaman birlikte süper oldu bu beraber birbirimize destek de.oluruz 😍😍
esmeriiim esmeriiim bence harika görünüyorsun hatta çok zayiffff yiter bence daha zorlama
aysunayy aysunayy tatlım ne güzellik böyle harikasın 🥰🥰

Kızlar normalde 59 hedef koymustum kendıme. Sizce ne kadar daha vermelıyım şuankı halımden. Yüzüm cok çöktü ya en sınır oldugum sey
Valla bence bu saatten sonra koruma yap sıkılaşmasını istediğin bölgelere yönlen ya da yürüyüş artık diyet yapmana gerek yok gayet güzel olmuşsun bence💖 çünkü daha fazlası kas kaybı ya da kemik kaybı olur.

H3RA_ H3RA_ ortaaammm bugünkü akşam menüm 2 bardak çok mu olur. Salatayı yemeye üşendim 🤣🤣 bıızzzztt yaptım ne ararsan var içinde :rolleyes:

Eklentiler

• IMG_20210524_172637.jpg
    IMG_20210524_172637.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 16
X