Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

116 kiloyum kiz ne kasi. Bendeki kas degil en fazla puddingdir
Dun asiri bi spor yaptim. Hayatim boyunca yaptigim spordan fazla yaptim dun spor ve kabizliktan sabah arti ciktim oyuzden oyle dedim
Aahahah puding benzetmesi harika
Kız kaç adımdasın bekle beni

Gett kizzz gecemicenn
Ama ama kaptanlarimmm bu haksizlikkk. Bu cadalozun kilosu benim yarisi bile degil benim adimlarim 2 kati olmasi lazim yaaaaa
aedenli yerim seniii

Hoşgeldin canım

Dıyet yapmazsam ayı gıbı oluyorum ahanda acıkladım bıkınılı fotoyu bırgun bıkını gıyersem atarım belkı
Ceylanim masallah
Ne güzel incelmissin
Bence sen ulasmissin hedefe
Sklasmak icin spor yapip korumaya gec
Ya öylemı dıyosun. Almazmıyım o zaman koruma konusunu ıyı arastrmam lazım o zaman. Ya aslında farkındayım sıkılasma yapsam 2-3 cö ıncelsem sankı yeter gıbı. Bılemedımkı
bence yeter canım bu halin çok güzel.
Teşekkür ederim ceydoş korumaya geceyım ozaman
Spor az dıyemı yuzum çöküyor yani o neden ki.
Sen daha ne zayifliyon kizz manken olmussun isteee
Yok kızz manken kım ben kım tombul manken
E yavrum sen niye diyet yapıyorsun gayette olmuşsun. Senin amacin kilo koruma ve sıkılaşma olmalı. Daha fit durmak için. O yüzden tartıya değil de vücut ölçü değişikliklerine odaklanmalısın
Sende auan oyle yapıyorsun sanırım demi. Ne yapayım o zaman ben bol proteın bol egzersız mı
Takıbe aldım. Chloe zorlamıyorda işe yaramadı bende. 20 gun falan yapmıştım 1-2 cö ınceldım sadece.
Bence olmuşun yaaa maşallah taşlar dolmuş He sayfaya
Dıyene bak sen daha taşsındır bu kıloya yavrum
Abla ben hayatımın her donemınde rejımdeyım resmen. Verıyorum az kafırınca alıyorum. Hoop 63 gene. Ama saglıklı bı koruma planı yapmamıstım bu sefer oyle yapmam gerekiyor sanırım.

Hayırlı olsun canım

caroline84 bugun adimlarin 2 kati puan var. Sende katil yarisa canim leslie yapabilirsin mesela ben yapabiliyorsam herkes yapbilir kuzum
Canım ben çıkıp yürüyüş yapmayı planlıyordum çocukları anneme bırakıp.
Annemin işi çıktı gelirim dedi olmazsa leslie yapıyım.
Yeni çıktım canlı dersten.

116 kiloyum kiz ne kasi. Bendeki kas degil en fazla puddingdir
Dun asiri bi spor yaptim. Hayatim boyunca yaptigim spordan fazla yaptim dun spor ve kabizliktan sabah arti ciktim oyuzden oyle dedim
Canım kortizol seviyen artmış olabilir dedigin gibi kabızlık var.
Vücudun eninde sonunda sana cevap verecek.

misafirim geliyor motor taktım mıçıma resmen. temizliği kısmen gözle görünür yerler geçer not alacak hale getirdim şimdi ne pişirseme geçtim.
Kolay gelsin ceydosum

Bende aksam yemegi erkenden hazirladim
Oglani izci kampina birakip crossfit e gidecegim

Tekrar gecmis olsun.Umarim kolayca atlatirsiniz

Pili az ise ,yanlis cikabilir
Ama wc sorununda varmis
Magnezyumm diyorum yine :))

Harika
Tebrikler

Iyi bari azalmis

Tereyagli ic ,oylede guzel
unut sutu :))
Ben su orucundayim
Komsumda pil varmış taktik oldu. Bende çocuklarla çarşıya çıkmamış oldum.

Sabah kahvaltıdan sonra bütün odaları toparladım. Çocukların oyuncaklarını 4 e böldüm. Logolar tahta oyuncaklar toplar Yumuşak olanlar diye sadece yumusaklar kalktı. Nasıl oluyorsa birkaç gün sonra hepsi yine ortaya çıkmış oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…