Aahahah puding benzetmesi harika116 kiloyum kiz ne kasi. Bendeki kas degil en fazla puddingdir
Dun asiri bi spor yaptim. Hayatim boyunca yaptigim spordan fazla yaptim dunspor ve kabizliktan sabah arti ciktim oyuzden oyle dedim
Gett kizzz gecemicennAy evime daha yeni geldim üç dört gün burda takılcam
Dışarısı aşşşşırı sıcak bayılacaktım, tuvaletim gelmesin diye su da içemedim ayh öldüm..
@ozrengin ablamkn tarifini yaptım attım dolaba biraz beklesin sabırsızlanıyorum hayal ettiğim gibi olursa tost Makinesi alır her sabah yaparım
Ve sonraaaaaaaa adımmmmmm ben seni gececem kiiiiiii
Soylemem ama pilim bitti durdum ben.Aahahah puding benzetmesi harika
Kız kaç adımdasın bekle beni
Hoşgeldin canımmerhabalar aranıza yeni katıldım umarım çok faydalı oluruz birbirimize
katılım formunda yazan bilgilerim aşağıda
Kullanıcı Adı : emell_ (şuan emsell ama değişiklik talebi bulundum)
İsim (İsteğe Bağlı ): emel
Mesleginiz: özel sektörde ithalat
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 7 yaşında
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 172
Kilonuz: 93,7
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : pandemi de evde çalışma süresince 82 den 96 ya çıktım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? daha uzun ve aynalarla barışık yaşabilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? bir kez katılmıştım
Dıyet yapmazsam ayı gıbı oluyorum ahanda acıkladımNeden diyet yaptığını açıklarsan cevaplarım. Bence olmuşsun sen.
Daha dar kıyafetlerle çekersen daha derin inceleme yapabilirim
Geçen gece elbisesi ile paylaştığın fotoda daha kilolu duruyordun sanki.
Edit: İlk fotoğrafı görmemişim açmamış pc, kararım değişmedi bence olmuşsun
Bikinili foto mu paylaşsan ki
Ya öylemı dıyosun. Almazmıyım o zaman koruma konusunu ıyı arastrmam lazım o zaman. Ya aslında farkındayım sıkılasma yapsam 2-3 cö ıncelsem sankı yeter gıbı. BılemedımkıCeylanim masallah
Ne güzel incelmissin
Bence sen ulasmissin hedefe
Sklasmak icin spor yapip korumaya gec
Teşekkür ederim ceydoş korumaya geceyım ozamanbence yeter canım bu halin çok güzel.
Spor az dıyemı yuzum çöküyor yani o neden ki.@Onlymemeself kuzum biz oğlumu aşılatmaya götürdük, önemli bir şey yok yani.senin artı spordandır kesin.
Ben 10 bindeyim adımda. 50 dk chloe, 30 dk boosted ve 45 dk yürüyüş yaptım şimdiye kadar.
Canım bence de çok güzel olmuşsun. Yüzünün çökme sebebi spor yapmaman. Spor yapıp sıkılaşsan yeterli bence.
Yok kızz manken kım ben kım tombul mankenSen daha ne zayifliyon kizzmanken olmussun isteee
Sende auan oyle yapıyorsun sanırım demi. Ne yapayım o zaman ben bol proteın bol egzersız mıE yavrum sen niye diyet yapıyorsun gayette olmuşsun. Senin amacin kilo koruma ve sıkılaşma olmalı. Daha fit durmak için. O yüzden tartıya değil de vücut ölçü değişikliklerine odaklanmalısın
Takıbe aldım. Chloe zorlamıyorda işe yaramadı bende. 20 gun falan yapmıştım 1-2 cö ınceldım sadece.Aynenesmeriiim
Hemen basla :))
Oyle chloe zorluyor ise chloe yapacagim diye cabalama
Instagramda biri var.Bayliyorum.Evde cok guzel sekilde fit oldu
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Dıyene bak sen daha taşsındır bu kıloya yavrumBence olmuşun yaaa maşallah taşlar dolmuş He sayfaya
Abla ben hayatımın her donemınde rejımdeyım resmen. Verıyorum az kafırınca alıyorum. Hoop 63 gene. Ama saglıklı bı koruma planı yapmamıstım bu sefer oyle yapmam gerekiyor sanırım.esmeriiim videoyu izlediysen eğer ne demek istediğimi anlamışsındır
Kadın sonunda kendisinin de ifade ettiği gibi saçmalaya başlamış
Psikolojisini de bozmuş ve kilo vermeyi takıntı haline getirerek anaroksiya olmayi başarmış
Bir insan olarak gerçekten çok üzüldüm
Denge denge denge
Maasallah canım nazar değmesinEki Görüntüle 2856154 burda 72 kiloyum kizlar az kaldi boyle olmama cok seviniyorum65 olsam bide fıstık gibim olurum ha
Hayırlı olsun canım4. takımın şahane kadınları hepinize çok teşekkür ediyorum. arka planda sürekli çalışıyordum görünmez kadın olarak. ama kaptanımız A Arrietty_ artık görünür ol daha fazla yardımın dokunur deyince kıramadım ve ön plana çıkma kararı aldım. sizin için iyi mi kötü mü bilmiyorum. ama görünmez halim daha sessiz sedasızdı. mesajı aldınız mı ?
hepinize kutlama mesajlarınız için ayrıca teşekkür ederim.
Canım ben çıkıp yürüyüş yapmayı planlıyordum çocukları anneme bırakıp.caroline84 bugun adimlarin 2 kati puan var. Sende katil yarisa canim leslie yapabilirsin mesela ben yapabiliyorsam herkes yapbilir kuzum
Canım kortizol seviyen artmış olabilir dedigin gibi kabızlık var.116 kiloyum kiz ne kasi. Bendeki kas degil en fazla puddingdir
Dun asiri bi spor yaptim. Hayatim boyunca yaptigim spordan fazla yaptim dunspor ve kabizliktan sabah arti ciktim oyuzden oyle dedim
Kolay gelsin canımmisafirim geliyor motor taktım mıçıma resmen. temizliği kısmen gözle görünür yerler geçer not alacak hale getirdim şimdi ne pişirseme geçtim.
Kolay gelsinnnmisafirim geliyor motor taktım mıçıma resmen. temizliği kısmen gözle görünür yerler geçer not alacak hale getirdim şimdi ne pişirseme geçtim.
Kolay gelsin ceydosummisafirim geliyor motor taktım mıçıma resmen. temizliği kısmen gözle görünür yerler geçer not alacak hale getirdim şimdi ne pişirseme geçtim.
Komsumda pil varmış taktik oldu. Bende çocuklarla çarşıya çıkmamış oldum.Tekrar gecmis olsun.Umarim kolayca atlatirsiniz
Pili az ise ,yanlis cikabilir
Ama wc sorununda varmis
Magnezyumm diyorum yine :))
Harika
Tebrikler
Iyi bari azalmis
Tereyagli ic ,oylede guzel
unut sutu :))
Ben su orucundayim
Sabah kahvaltıdan sonra bütün odaları toparladım. Çocukların oyuncaklarını 4 e böldüm. Logolar tahta oyuncaklar toplar Yumuşak olanlar diye sadece yumusaklar kalktı. Nasıl oluyorsa birkaç gün sonra hepsi yine ortaya çıkmış oluyor.Dağılan oyuncakların aslında dağınıklık olmadığını,
koca eşeklerin odasından küflenmiş yiyecekler, dolabından iç içe geçip top haline getirilmiş kıyafetler topladığında anlayacaksın.
Puhahahaha
Dün gece terlettim kendimi bu sabah duşumu alınca kendime geldim canım
Sağol canım daha iyiyim şimdi.Akşam yemiyim o zaman granolayıdüşünemedim hiç.Sen naptın doğum gününde ne cevizler kırdın bakim