Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahvaltı
13:00
2 kaşık melemen, 1 dilim pastırma, 1 küp beyaz peynir, 2 zeytin, 2 dilim çavdarlı karabuğdaylı ekmek
Ara 1 muz 1 mandalina

Akşam 21:00
Mangalda 2 adet tavuk kanat, 1 kaşık yoğurtlu buğday salatası, 1 bardak şalgam suyu

23:00 1 adet yeşil elma
2 lt su

60 sguat 120 puan
60 kol 60 yan karın 120 puan
400 merdiven 120 puan
10.649 adım 532 puan
Toplam 892 puan
A Arrietty_ @_Vera_ @sedulu @graphicdesigner
Merhaba akşam çok az yemişsin bu kadar aç kalmak vücuduna zarar vermez mi

Hoşgeldin, çok üzüldüm başın sağolsun. Umarım bundan sonra her şey gönlünce olur.🙏🏼
Duraksama dönemlerinde detoks yapmak gerekiyormuş. Dün bir yerde okumuştum.
Allah razı olsun inşallah hepimizin herşey gönlünce olsun 🥰
Ben de bu aralar kabak detoksu düşünüyorum da şu an evde malzeme yok olmazsa bugün kabak alayım da 3 gün kabak detoksu yapayım

Pazar menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek, domates, salatalık

Ara
Yeşil çay, 10 çiğ fındık

Öğle
1 kase çorba, salata, yoğurt

Ara
1 elma, sütlü filtre kahve

Akşam
Zeytinyağlı taze fasulye, yoğurt, salata

Ara
1 dilim ananas

Su: 3lt
Spor: 8000adım: 400puan
A Arrietty_ @sedulu @Emeeelll
Resmen diyetisyen den çıkmış bir menü gibi olmuş tebrikler 👏

Bu sabahki kahvaltım

Ama öncesinde fotoğraftaki 2 kuru kayısı +750 ml su
Ortlama 15 ya da 20 dk sonra kahvaltıya geçerim

Normalde tek oturuşta yenilecek miktadaki böreği 3 güne yaydım bugün son minnak parça büyüklüğünü yediğim peynir ya da domatesle kıyaslayabilirsiniz arkadaşlar

Peynir 39 gr
Börek 37 gr
Domates 203 gr

Arrietty_

Eklentiler

• 20210222_095225.jpg
    20210222_095225.jpg
    136,2 KB · Görüntüleme: 22
Cuma 64,35
Bugün 66,5
Hedefimi belirleyemeyecek kadar artı çıktım. :kızgın:
Ya tartıda bir şey var ya bende. Gramlık bir git gel de değil. Resmen 2 kg fazla çıktım bu sabah.
İki aydır yaptığım bir kaç kaçamak bile günlük kalori hesabımı geçmeyecek kadardı.
Malum sıkıntı bu kadar etkiler mi bilemiyorum. :mad:

Cuma 64,35
Bugün 66,5
Ya tartıda bir şey var ya bende. Gramlık bir git gel de değil. Resmen 2 kg fazla çıktım bu sabah.
İki aydır yaptığım bir kaç kaçamak bile günlük kalori hesabımı geçmeyecek kadardı.
Etkileyebilir, ben cuma 79.2 ydim. Cumartesi 80.3, pazar da 80.9 çıktım. Dun bir detoksa başladım. Bugun tekrar 79.7 ydim. Tuvalet problemim var ve vücudumu sis hissediyorum.

Etkileyebilir, ben cuma 79.2 ydim. Cumartesi 80.3, pazar da 80.9 çıktım. Dun bir detoksa başladım. Bugun tekrar 79.7 ydim. Tuvalet problemim var ve vücudumu sis hissediyorum.
Kızlar ne yalan söyleyim bu dukan birası çok işe yarıyo bende özellikle ara verip yeniden yapmaya başlayınca H3RA_ H3RA_ canım yapmıyosan sende yapmalısın mutlaka

Tartıda ki rakamı görünce motivasyonum sıfır bugün. 5 onlukları hiç göremeyeceğim sanırım.
Sende yine gram farkı var, yaptığın spor kasları şişirdi denebilir, wc sıkıntısı denebilir.
Ama bende ki bu kadar büyük farka ne denir bilmiyorum.

Kızlar ne yalan söyleyim bu dukan birası çok işe yarıyo bende özellikle ara verip yeniden yapmaya başlayınca H3RA_ H3RA_ canım yapmıyosan sende yapmalısın mutlaka
Bugün şu yoğurtlu çorbanın detoksuna başlıyorum. Onunla birlikte olurmu ki.
İki detoksu aynı anda yapmayacaksın diye biliyorum.

Bugün şu yoğurtlu çorbanın detoksuna başlıyorum. Onunla birlikte olurmu ki.
İki detoksu aynı anda yapmayacaksın diye biliyorum.
Bence olur dukan birası içilecek bi şe ya hem seni tok da tukar bu ayran detoksunu yapınca bi zararı olacağınu düşünmüyorum ama bu ayran detoksu biraz kabız yapıyomuş canım duyduğuma göre sende de zaten sorun var ya çok uzatma gününü olurmu . dukan birasını da istersen ayran detoksu bitince yap yine de

Bence olur dukan birası içilecek bi şe ya hem seni tok da tukar bu ayran detoksunu yapınca bi zararı olacağınu düşünmüyorum ama bu ayran detoksu biraz kabız yapıyomuş canım duyduğuma göre sende de zaten sorun var ya çok uzatma gününü olurmu . dukan birasını da istersen ayran detoksu bitince yap yine de
Hiç duymadım kabızlık yaptığını, o kadar da hazırlık yaptım. Her yönden yolum tıkanıyor :olamaz:

Cuma 64,35
Bugün 66,5

dun sabah ile bu sabah arasinda tam 1.1 kilo fark var.

+400 ciktim cumaya gore de.

ama dun cok yoruldum, hala kaslarim sizliyor, ben ona bagliyorum.

senin de haftasonu menunu bir kontrol edelim, bazi seyler siskinlik yapmis olabilir. 2 gunde o kadar kilo almanin mumkunati yok, canini sikma.
Detoks yapacaksin zaten 3 gun degil mi?

Ben de bu hafta İFle devam etmeyi düşünüyorum başka kimler İF yapıyor ve sonuç alıyor musunuz
Merhaba canım zamanımın çoğunu evde ya da ev ortamında geçirdiğimden ,çarşıya alışverişe de mecburen araba ile gittiğim için
Günde 2 ana öğün besleniyorum
Ara öğün sayın 2 ile 4 arasında oluyor

X