- 2 Eylül 2009
- 944
- 1.899
Merhaba Yeni eşim memnun oldum seninle eş olduğumuzaA Arrietty_sedulu
S sadece_ben merhaba yeni eşim umarım seninle de iyi bir hafta geçiririz
Sabah
2 dilim ekmek
1 y.k bal
1 t.k tereyağ
Ara
2 elmalı kurabiye
1 bardak meyve suyu
1 avuç kuru yemiş
Akşam
2 haşlanmış patates
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak salata
Spor
9000 adım =450 puan
Merhaba
12:00
2 yumurtalı az yağli omlet. (Az yağ dediğim de tavaya değdirip cekiyorum tereyagini)
1 dilim hellim
3 çeri domates
1 tane salatalık
15:00
Sütlü, şekersiz filtre kahve
18:00
Patatesi fırınlanmış çökertme
(Patates, tavuk, yoğurt)
(Yarım porsiyon)
Su:
2.5 litre
1lt dukan
Spor:
30 dk leslie: 210
1289 adım: 64 ( tum gün ödev yaptım)
Toplam:274 puan
A Arrietty_sedulu @_Vera_
K klbk33 naber eşim
Ekle ekleOğluşum şimdi uyuduuyuyana kadar bende bölgesel çalıştım yoksa oturup aağlıcakktım sporlarımı yarınki puanlamaya ekleyim
Kiyamam yaaa. Bendr yaslilar gibi surekli aff off seklindeyimA Aylakkadin ya sen yazdiktan sonra mi oldu, yoksa olacagi mi vardi bilemiyorum. Dun gece bir kaz kez o gogus kafesinin altindaki aciya uyandim desem, resmen surekli hisseder haldeyim
Isim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
| ✖ | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
@_Vera_ | ✔ | ||||||
E English_teacherrr | ✔ | ||||||
@Serina08 | ✔ÖDÜL | ||||||
E Emeeelll | ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| |||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ÖDÜL | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
S sadece_ben | ✔ | ||||||
A Arrietty_ | ✔ÖDÜL | ||||||
| ✔ÖDÜL | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
K klbk33 | ✔ | ||||||
| ✖ | ||||||
| ✔ | ||||||
A Aylakkadin | ✔ | ||||||
D -DOLUNAY- | ✔ |
Esler | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam |
| 875+1000 | |||||||
| 315+506 | |||||||
@Serina08
| 900+600 | |||||||
| 700+412 | |||||||
A Arrietty_ @_Vera_ | 875+760 | |||||||
| 450+740 | |||||||
| 225+250 | |||||||
| 195+150 | |||||||
| 500+274 | |||||||
A
Aylakkadin
| 500 | |||||||
| ||||||||
D
-DOLUNAY-
| 350+105 | |||||||
|
Günaydin canim. Sanada iyi haftasonlariGunaydin kizlar,
Iyi haftasonlari herkese.
If ciler dun bir video izledim. Doktor sey diyor, ovulasyon gunlerinizde 15 saati gecirmeyin, regle yakin gunlerde de oruc tutmayin. Enteresan geldi, eger adet dongusu if yuzunden degisen gariplesen varsa buna dikkat edebilir.
Menapozdakiler veya artik adet duzeni yavaslamis olan kisiler icin de, haftanin 5 gunu normal if 16 saat, 1 gunu 24 saar, 1 gunu de yine hic orucsuz yapin demis.
Hormonlarin saglikli salgilanmasi bir sekilde dengelenmesi icinmis.
Ben bu reglime yakin ifi kesicem bakalim, ovulasyonu bilmiyorum ama hic, o sansina kussun.
Alys seni ekledim sadece
Kahvalti hazirlamaya gidiyorum cocuklara. Gün icinde kilolari güncelleyecegim ilk postdaki
A Arrietty_ benim dün adım sayım yaklaşık 4000 adımdıTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir 3 gunden fazladir menulerini yazmayan, menu tablosundan cikartiliyor .3 gun duzenli menulerini yazarsaniz eksiksiz, tabloya yeniden girebilirsinizKISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
715. Etap Menü tablomuz
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe esmeriiim ✖ Alys ✔ Zeytur ✔ sedulu ✔ @_Vera_ ✔ E English_teacherrr ✔ @Serina08 ✔ÖDÜL E Emeeelll ✔ O_sevincli_ki ✔ H3RA_ ✔ bnnu Ceyhans ✔ Ozzybal ✔ÖDÜL rockandroll ✔ graphicdesigner ✔ S sadece_ben ✔ A Arrietty_ ✔ÖDÜL istanbulin ✔ÖDÜL Cikocev ✔ Varyemez ✔ K klbk33 ✔ Legendwomen ✖ Melegimkorusun ✔ A Aylakkadin ✔ D -DOLUNAY- ✔
Cezalar yapilmadigi takdirde ertesi güne 2 kat olarak ekleniyor
Puan Cezasi :
715. Etap Puan Tablosu
Esler Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam Alys Zeytur 875+1000 Melegimkorusun E Emeeelll 315+506 @Serina08 sedulu 900+600 O_sevincli_ki E English_teacherrr 700+412 A Arrietty_ @_Vera_ 875+760 Ceyhans S sadece_ben 450+740 Ozzybal istanbulin 225+250 H3RA_ graphicdesigner 195+150 rockandroll K klbk33 500+274 A Aylakkadin bnnu 500 Legendwomen esmeriiim D -DOLUNAY- Cikocev 350+105 Varyemez
Yarin sabah duznelerken eklerim Abla.
Ben spor yaparken bana pek karışmıyor ama eşim yapınca kuduruyoZeytur hahahaha, o cocuk uyuturken yapilan sporlar.
Bak hatirladim simdi, besik basinda ninni soylerken bacak calistigimi.
Bir de benim yoga yaparken cocuklarin tepeme ciktigi versiyonu var, artik ona yoga mi denir savas mi denir. Kadin diyor vucudunuzu rahatlatin, gunun dertlerini let-it-go yapin, ben diyorum oglum in su sirtimdan belimi kirican
Biraz daha dinlenseydin canım eşin haklı tam iyileş öyle yapYarin sabah duznelerken eklerim Abla.
@_Vera_ kuzum napiosun?
Kalkip spor yapacagim ama esim gözetliyor
Daha yeni iyilestin diyip engel olmaya calisiyor.
Kaptanim yine boyle videolar falan atsan bizeTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir 3 gunden fazladir menulerini yazmayan, menu tablosundan cikartiliyor .3 gun duzenli menulerini yazarsaniz eksiksiz, tabloya yeniden girebilirsinizKISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
715. Etap Menü tablomuz
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe esmeriiim ✖ Alys ✔ Zeytur ✔ sedulu ✔ @_Vera_ ✔ E English_teacherrr ✔ @Serina08 ✔ÖDÜL E Emeeelll ✔ O_sevincli_ki ✔ H3RA_ ✔ bnnu Ceyhans ✔ Ozzybal ✔ÖDÜL rockandroll ✔ graphicdesigner ✔ S sadece_ben ✔ A Arrietty_ ✔ÖDÜL istanbulin ✔ÖDÜL Cikocev ✔ Varyemez ✔ K klbk33 ✔ Legendwomen ✖ Melegimkorusun ✔ A Aylakkadin ✔ D -DOLUNAY- ✔
Cezalar yapilmadigi takdirde ertesi güne 2 kat olarak ekleniyor
Puan Cezasi :
715. Etap Puan Tablosu
Esler Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam Alys Zeytur 875+1000 Melegimkorusun E Emeeelll 315+506 @Serina08 sedulu 900+600 O_sevincli_ki E English_teacherrr 700+412 A Arrietty_ @_Vera_ 875+760 Ceyhans S sadece_ben 450+740 Ozzybal istanbulin 225+250 H3RA_ graphicdesigner 195+150 rockandroll K klbk33 500+274 A Aylakkadin bnnu 500 Legendwomen esmeriiim D -DOLUNAY- Cikocev 350+105 Varyemez