- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
Bende sevindim tahtaa karin mi oldum doye ama yok hala lop lopA Aylakkadin ben kosmuyorum ama bu gogus kafesinin altinda benim de agri mi desem sizi mi desem oluyor. Taa gecen hafta ip atlama, jumping jack falan yapmistim, ondan mi kaldi diye dusunuyorum. Bilmiyorum.
Kaptanim benim simdi dururken cook agriyor. Cig gibiA Aylakkadin hic fark etmedim. Bugun hatta kostum yurume bandinda ama yok olmuyor
Gecenin bu vakti komşum 3 tabakla çıktı geldi
Getirdikleri;
Ispanaklı peynirli börek
Lazanya
Mantar kurabiye
Sarma
Muhabbetimiz karşılıklı 21 yıl önceki öğrencim şimdi oldu sevgili komşumAy ne iyi komsun var maasallah.
Ama sana da iyi sinav oluyorhepsi bir yana sarmaya hayir demek iyi disiplin ister, bravo
Cocuklar yesin artik.
Yaa ne güzelMuhabbetimiz karşılıklı 21 yıl önceki öğrencim şimdi oldu sevgili komşum
Yaaa ne güzel bende hala ilkokul öğretmenimle görüşürüm. Çok gelip giderdik eskiden de araya pandemi falan girince kaldı.Muhabbetimiz karşılıklı 21 yıl önceki öğrencim şimdi oldu sevgili komşum
Senin komşu mutfaktan hiç çıkmıyor mu?Gecenin bu vakti komşum 3 tabakla çıktı geldi
Getirdikleri;
Ispanaklı peynirli börek
Lazanya
Mantar kurabiye
Sarma
Sabah 08:00
3 zeytin, 1 kaşık kadar peynirli omlet, 1 bardak süt, 1 dilim ekmek
Ara öğün duble az şekerli türk kahvesi
Öğle 15:00
1 pors. Zeytinyağlı kabak, 2 kaşık mercimekli bulgur pilavı, ayran
Akşam 20:00 (meze tabağı gibi hazırladım)
2 kaşık kadar sade makarna, 2 kaşık patatesli arnavut ciğeri, 1 kaşık yoğurtlu patlıcan salatası, 2/3 kaşık yeşillik salatası,1 kaşık barbunya
Su 1 lt
2.500 adım 125 puan
20 sguat 40 puan
15 mekik 30 puan
Toplam 195 puan
A Arrietty_ @_Vera_sedulu graphicdesigner
Spor yapayım diye başladım ama vücudum kırılıyor yapamadım bıraktım. Yarın sabah pilatesle ilgili görüşmem var kızlar. Reformermi normal pilates mi olacak ona karar vereceğiz. Anlaşırsam süper olacak, evime bir sokak uzaklıkta.
Kuzum ben bugun kılo bıldırımı yapamadım tartım bozuldu pazartesıde yapamıycam. Tartı sıparıs verdım, anca çarsamba falan gelır istersen bu hafta listeye alma beni zor durumda bırakmayayım kımseyıYENİ EŞLERİMİZ:
1-Alys @Zeytur
2-sedulu @Emeeelll
3- @Serina08sedulu
4- @Osev @Ayse_M
5- A Arrietty_ @_Vera_
6-Ceyhans @sadece_ben
7-Ozzybal istanbulin
8-H3RA_ graphicdesigner
9- @rockandroll @klkbk33
10- A Aylakkadin @bnnu
11- @Mathteacher27esmeriiim
12-@-DOLUNAY-Cikocev
Kızlar eksik paylaştığım birileri var mı?
O da 33 yaşındaYaa ne güzelvalla Benimde ilkokul öğretmenim karşımda otursa bende tabak tabak yemek taşırdım ne güzel vefalı öğrenci 35 yaşındayım hala daha ilkokul öğretmenimi arar sorarım çok kıymetli ve yeri çok ayrı Harika bir mesleğiniz var gerçekten eli öpülesi.
Çalışıyor kayınvalidesi çocuğuna bakmak için geliyorS
Senin komşu mutfaktan hiç çıkmıyor mu?
Bunca şeyi yapmak bile tüm günümü alırdı.
Hatta ben yarım günde anca sarmaları sarabilirdim. Ne hatunlar var yahu kendimden utandım
Yaa ne güzel.Muhabbetimiz karşılıklı 21 yıl önceki öğrencim şimdi oldu sevgili komşum
Hocam diyor halaYaa ne güzel.
Ama merak ettim şimdi ne diye hitap ediyor sana