Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

A Aylakkadin ben kosmuyorum ama bu gogus kafesinin altinda benim de agri mi desem sizi mi desem oluyor. Taa gecen hafta ip atlama, jumping jack falan yapmistim, ondan mi kaldi diye dusunuyorum. Bilmiyorum.
Bende sevindim tahtaa karin mi oldum doye ama yok hala lop lop

Muhabbetimiz karşılıklı 21 yıl önceki öğrencim şimdi oldu sevgili komşum 😍
Yaa ne güzel 🥰🥰 valla Benimde ilkokul öğretmenim karşımda otursa bende tabak tabak yemek taşırdım 🥰🥰 ne güzel vefalı öğrenci ☺️☺️ 35 yaşındayım hala daha ilkokul öğretmenimi arar sorarım çok kıymetli ve yeri çok ayrı🥰🥰 Harika bir mesleğiniz var gerçekten eli öpülesi.

S
Gecenin bu vakti komşum 3 tabakla çıktı geldi
Getirdikleri;

Ispanaklı peynirli börek
Lazanya
Mantar kurabiye
Sarma
Senin komşu mutfaktan hiç çıkmıyor mu?
Bunca şeyi yapmak bile tüm günümü alırdı.
Hatta ben yarım günde anca sarmaları sarabilirdim. Ne hatunlar var yahu kendimden utandım 😂

Sabah 08:00
3 zeytin, 1 kaşık kadar peynirli omlet, 1 bardak süt, 1 dilim ekmek

Ara öğün duble az şekerli türk kahvesi

Öğle 15:00
1 pors. Zeytinyağlı kabak, 2 kaşık mercimekli bulgur pilavı, ayran

Akşam 20:00 (meze tabağı gibi hazırladım)
2 kaşık kadar sade makarna, 2 kaşık patatesli arnavut ciğeri, 1 kaşık yoğurtlu patlıcan salatası, 2/3 kaşık yeşillik salatası,1 kaşık barbunya

Su 1 lt
2.500 adım 125 puan
20 sguat 40 puan
15 mekik 30 puan
Toplam 195 puan
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu graphicdesigner graphicdesigner
Spor yapayım diye başladım ama vücudum kırılıyor yapamadım bıraktım. Yarın sabah pilatesle ilgili görüşmem var kızlar. Reformermi normal pilates mi olacak ona karar vereceğiz. Anlaşırsam süper olacak, evime bir sokak uzaklıkta.

Sabah 08:00
3 zeytin, 1 kaşık kadar peynirli omlet, 1 bardak süt, 1 dilim ekmek

Ara öğün duble az şekerli türk kahvesi

Öğle 15:00
1 pors. Zeytinyağlı kabak, 2 kaşık mercimekli bulgur pilavı, ayran

Akşam 20:00 (meze tabağı gibi hazırladım)
2 kaşık kadar sade makarna, 2 kaşık patatesli arnavut ciğeri, 1 kaşık yoğurtlu patlıcan salatası, 2/3 kaşık yeşillik salatası,1 kaşık barbunya

Su 1 lt
2.500 adım 125 puan
20 sguat 40 puan
15 mekik 30 puan
Toplam 195 puan
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu graphicdesigner graphicdesigner
Spor yapayım diye başladım ama vücudum kırılıyor yapamadım bıraktım. Yarın sabah pilatesle ilgili görüşmem var kızlar. Reformermi normal pilates mi olacak ona karar vereceğiz. Anlaşırsam süper olacak, evime bir sokak uzaklıkta.

Super ya

Kuzum ben bugun kılo bıldırımı yapamadım tartım bozuldu pazartesıde yapamıycam. Tartı sıparıs verdım, anca çarsamba falan gelır istersen bu hafta listeye alma beni zor durumda bırakmayayım kımseyı☹️

Yaa ne güzel 🥰🥰 valla Benimde ilkokul öğretmenim karşımda otursa bende tabak tabak yemek taşırdım 🥰🥰 ne güzel vefalı öğrenci ☺️☺️ 35 yaşındayım hala daha ilkokul öğretmenimi arar sorarım çok kıymetli ve yeri çok ayrı🥰🥰 Harika bir mesleğiniz var gerçekten eli öpülesi.
O da 33 yaşında
6. Sınıfta iken dersine girmiştim
Teşekkür ederim canım, insana yapılan yatırım en büyük yatırım şu fani dünyada ...😍

S

Senin komşu mutfaktan hiç çıkmıyor mu?
Bunca şeyi yapmak bile tüm günümü alırdı.
Hatta ben yarım günde anca sarmaları sarabilirdim. Ne hatunlar var yahu kendimden utandım 😂
Çalışıyor kayınvalidesi çocuğuna bakmak için geliyor
Kayınvalidesi de çok yardımcı oluyor ona
Kendisi de beceriklidir 😍

X