Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

A Arrietty_ sedulu sedulu
S sadece_ben merhaba yeni eşim umarım seninle de iyi bir hafta geçiririz 🥰
Sabah
2 dilim ekmek
1 y.k bal
1 t.k tereyağ

Ara
2 elmalı kurabiye
1 bardak meyve suyu
1 avuç kuru yemiş

Akşam
2 haşlanmış patates
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak salata

Spor
9000 adım =450 puan
Merhaba Yeni eşim memnun oldum seninle eş olduğumuza 🌸💞
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 8 zeytin kayısı cayı
Öğle Türk kahvesi 1 avuç kuru yemiş
Akşam türlü yemeği 4 kaşık bulgur pilavı salata yoğurt
Sporum 10200 adım 510 puan 100 mekik 200 puan 60 ip atlama 30puan toplam 740 puan

Merhaba 😊

12:00
2 yumurtalı az yağli omlet. (Az yağ dediğim de tavaya değdirip cekiyorum tereyagini)
1 dilim hellim
3 çeri domates
1 tane salatalık

15:00
Sütlü, şekersiz filtre kahve

18:00
Patatesi fırınlanmış çökertme
(Patates, tavuk, yoğurt)
(Yarım porsiyon)

Su:
2.5 litre
1lt dukan

Spor:
30 dk leslie: 210
1289 adım: 64 ( tum gün ödev yaptım)
Toplam:274 puan

A Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_

K klbk33 naber eşim 😏

Eklentiler

• 20210220_004344.jpg
    20210220_004344.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 19
Merhaba 😊

12:00
2 yumurtalı az yağli omlet. (Az yağ dediğim de tavaya değdirip cekiyorum tereyagini)
1 dilim hellim
3 çeri domates
1 tane salatalık

15:00
Sütlü, şekersiz filtre kahve

18:00
Patatesi fırınlanmış çökertme
(Patates, tavuk, yoğurt)
(Yarım porsiyon)

Su:
2.5 litre
1lt dukan

Spor:
30 dk leslie: 210
1289 adım: 64 ( tum gün ödev yaptım)
Toplam:274 puan

A Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_

K klbk33 naber eşim 😏

Merhaba.
İyi menü 😉
Ben de işim gereği masadan kalkamayıp fazla adımlayamıyorum 🙈
Kolay gelsin.

Gunaydin kizlar,
Iyi haftasonlari herkese.

If ciler dun bir video izledim. Doktor sey diyor, ovulasyon gunlerinizde 15 saati gecirmeyin, regle yakin gunlerde de oruc tutmayin. Enteresan geldi, eger adet dongusu if yuzunden degisen gariplesen varsa buna dikkat edebilir.

Menapozdakiler veya artik adet duzeni yavaslamis olan kisiler icin de, haftanin 5 gunu normal if 16 saat, 1 gunu 24 saar, 1 gunu de yine hic orucsuz yapin demis.

Hormonlarin saglikli salgilanmasi bir sekilde dengelenmesi icinmis.

Ben bu reglime yakin ifi kesicem bakalim, ovulasyonu bilmiyorum ama hic, o sansina kussun.

Zeytur Zeytur hahahaha, o cocuk uyuturken yapilan sporlar.
Bak hatirladim simdi, besik basinda ninni soylerken bacak calistigimi.

Bir de benim yoga yaparken cocuklarin tepeme ciktigi versiyonu var, artik ona yoga mi denir savas mi denir. Kadin diyor vucudunuzu rahatlatin, gunun dertlerini let-it-go yapin, ben diyorum oglum in su sirtimdan belimi kirican 😜

A Aylakkadin ya sen yazdiktan sonra mi oldu, yoksa olacagi mi vardi bilemiyorum. Dun gece bir kaz kez o gogus kafesinin altindaki aciya uyandim desem, resmen surekli hisseder haldeyim 😂
Kiyamam yaaa. Bendr yaslilar gibi surekli aff off seklindeyim

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim​
  • Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir​
  • 3 gunden fazladir menulerini yazmayan, menu tablosundan cikartiliyor .3 gun duzenli menulerini yazarsaniz eksiksiz, tabloya yeniden girebilirsiniz
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77: 715. Etap Menü tablomuz :kk77::KK200:

Cezalar yapilmadigi takdirde ertesi güne 2 kat olarak ekleniyor :süslü:

Puan Cezasi :

:spor:715. Etap Puan Tablosu :spor:

Gunaydin kizlar,
Iyi haftasonlari herkese.

If ciler dun bir video izledim. Doktor sey diyor, ovulasyon gunlerinizde 15 saati gecirmeyin, regle yakin gunlerde de oruc tutmayin. Enteresan geldi, eger adet dongusu if yuzunden degisen gariplesen varsa buna dikkat edebilir.

Menapozdakiler veya artik adet duzeni yavaslamis olan kisiler icin de, haftanin 5 gunu normal if 16 saat, 1 gunu 24 saar, 1 gunu de yine hic orucsuz yapin demis.

Hormonlarin saglikli salgilanmasi bir sekilde dengelenmesi icinmis.

Ben bu reglime yakin ifi kesicem bakalim, ovulasyonu bilmiyorum ama hic, o sansina kussun.
Günaydin canim. Sanada iyi haftasonlari
Ilk defa duydum,guzel bilgi. Dikkat edeyim bende

Simdi gideyimde ilk sayfaya ismini kaziyayim :-)

• Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim​
  • 3 gunden fazladir menulerini yazmayan, menu tablosundan cikartiliyor .3 gun duzenli menulerini yazarsaniz eksiksiz, tabloya yeniden girebilirsiniz
KISALTMALARIN ANLAMLARI:

Puan Cezasi :

A Arrietty_ benim dün adım sayım yaklaşık 4000 adımdı
3500 diyelim yuvarlayayım geriye doğru

A Arrietty_ benim dün adım sayım yaklaşık 4000 adımdı
3500 diyelim yuvarlayayım geriye doğru
Yarin sabah duznelerken eklerim Abla.

@_Vera_ kuzum napiosun?
Kalkip spor yapacagim ama esim gözetliyor :KK70:
Daha yeni iyilestin diyip engel olmaya calisiyor.

Zeytur Zeytur hahahaha, o cocuk uyuturken yapilan sporlar.
Bak hatirladim simdi, besik basinda ninni soylerken bacak calistigimi.

Bir de benim yoga yaparken cocuklarin tepeme ciktigi versiyonu var, artik ona yoga mi denir savas mi denir. Kadin diyor vucudunuzu rahatlatin, gunun dertlerini let-it-go yapin, ben diyorum oglum in su sirtimdan belimi kirican 😜
Ben spor yaparken bana pek karışmıyor ama eşim yapınca kuduruyo :KK70: adamcaz gizlice salona gidip orda yapıyo :KK70:

KISALTMALARIN ANLAMLARI:

Puan Cezasi :

Kaptanim yine boyle videolar falan atsan bize:KK66:
Cildirsak :KK66:

X