Şimdi okudum Bi mesajı haftaya düzeltiriz artıkKızım dershaneye yetiştiricem diye elime geçen kağıdı kullanmıştım ondan oldu.
Haftaya daha dikkat ederim
Ben her şeye geriden geliyorum artık. Kendimde bile öyle gerideyim kiHep geriden geliyorsun Kuzu
Peki.Paylasim yapip izne ayiralim ozaman seni. Biliyorum keyfi olmadigini. O yuzden bugun daha dikkatli olur paylasimda sorun cikmaz diye bir beklenti icindeyim
Kahvaltidan sonra daha zayif çıktımPaylasim yapip izne ayiralim ozaman seni. Biliyorum keyfi olmadigini. O yuzden bugun daha dikkatli olur paylasimda sorun cikmaz diye bir beklenti icindeyim
Paylasim yapip izne ayiralim ozaman seni. Biliyorum keyfi olmadigini. O yuzden bugun daha dikkatli olur paylasimda sorun cikmaz diye bir beklenti icindeyim
Çok geçmiş olsun.Kızlar dün akşam vücudum yoğunluğa karşı bir dur dedi sanırım. 21:30 gibi üşüme, titreme ile 1 saat yatıp kalkarım diye girdim yatağa uyuya kalmışım. Gece yarısı inanılmaz bir karın ağrısıyla uyandım, kasıldım kaldım yürüyemedim bile. Regl dönemlerimde bile bu kadar karın ağrısı yaşamamıştım. Bu malum sıkıntı yüzünden dün 2 tane kayısı çayı içmiştim ondan oldu sanırım. Bugünde her yerim tutulmuş vaziyette kollarım bile kalkmıyor.
Önce menümü yazıp kilo bildirimi yapacağım.
Dün sabah 10:00
2 dilim domates, yarım salatalık, yarım biber, 5/6 maydonoz, 1 dilim peynirle sandviç yedim.
Ara öğün olarak
1 avuç karışık kuruyemiş
2 mandalina
2 az şekerli türk kahvesi
Akşam 20:00
Ton balıklı salata
5-6 adet tereyağında karides
1.5 lt kadar su.
Dün sadece 2.140 adımım varmış geçmişten baktım şimdi, 107 puancık
A Arrietty_ @_Vera_sedulu O_sevincli_ki
Ben anladım canım,Şimdi okudum Bi mesajı haftaya düzeltiriz artık
Tarti alinca artik canim. Bu durumda yapacak pek birsey yokGunaydın
Yaaa benım tartım bozulduu dun tarttı daha gıttım sabah marketten pil aldım yokkk calısmıyor napıcam ben
Kahvaltidan sonra daha zayif çıktım
Eskisi 61.700
Simdi 60.450
Fark -1.250
% 2.02
Çok geçmiş olsun.Kızlar dün akşam vücudum yoğunluğa karşı bir dur dedi sanırım. 21:30 gibi üşüme, titreme ile 1 saat yatıp kalkarım diye girdim yatağa uyuya kalmışım. Gece yarısı inanılmaz bir karın ağrısıyla uyandım, kasıldım kaldım yürüyemedim bile. Regl dönemlerimde bile bu kadar karın ağrısı yaşamamıştım. Bu malum sıkıntı yüzünden dün 2 tane kayısı çayı içmiştim ondan oldu sanırım. Bugünde her yerim tutulmuş vaziyette kollarım bile kalkmıyor.
Önce menümü yazıp kilo bildirimi yapacağım.
Dün sabah 10:00
2 dilim domates, yarım salatalık, yarım biber, 5/6 maydonoz, 1 dilim peynirle sandviç yedim.
Ara öğün olarak
1 avuç karışık kuruyemiş
2 mandalina
2 az şekerli türk kahvesi
Akşam 20:00
Ton balıklı salata
5-6 adet tereyağında karides
1.5 lt kadar su.
Dün sadece 2.140 adımım varmış geçmişten baktım şimdi, 107 puancık
A Arrietty_ @_Vera_sedulu O_sevincli_ki
Hala yogunsun ama.Tren ile yolculuklarda devam? Ev tasima isine basladin mi?
ödem insallah :)Merhaba ben artı çıktım
Tamam biraz yedik de bayaa da hareketliydim. Ben ödem diyeceğim buna
Geçen hafta: 65.8
Bu hafta: 66.7
Fark: ++++++900 gr ÖDEM
Yüzde: -1.36
HAFTAYA GÖRÜŞÜRÜZ SENİNLE ÖDEM.
A Arrietty_sedulu @_Vera_
Seni tebrik ederim eşimgraphicdesigner
Ooo ozaman 700 gr verdim benHala yogunsun ama.Tren ile yolculuklarda devam? Ev tasima isine basladin mi?
Bu arada gecen haftaki 72.2 olan bildirimi baz aliyoruz cunku tarihli bildirim oydu. Hesapladim ben senin tekrar hesp yapman gerekmiyor :)
Ise baslayinca gider bence. Simdiden hosgeldin ozaman Aarhus a :)Ooo ozaman 700 gr verdim ben
Trenler bitti :)
Yarın Aarhusa taşınıyorum.
Haftaya işe başlıyorum.
Benim heyecandan daha çok kilo vermem lazım aslında
Kurabiye bende ödem yapiyor kaptanımödem insallah :)
Hergun 1-2 kurabiye yemekden degil