Selam canim. Umarim guzel sonuc alirsiniz. Kac yasinda kizin?Merhaba bayanlar. Bugün yine koşturmaca bir gün oldu. Kızımı erken ergenlik şüphesiyle hastaneye götürdük ordan oraya hormon tahlili için koştuk İdrarda kan görüldü tekrar idrar kültürü verdikdönüşte kayınvalideye gittik kandil sebebiyle. Bir de regl olunca iyice gerildim dolayısıyla Bugün pek bir şey yapamadım, yarın artı çıkarım kesin eğer grubun motivasyonunu düşürürsem çıkarabilirsiniz listeden
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği ve iki dilim peynir ile tost 8 zeytin öğlen hiçbir şey akşam yoğurt çorbası et sote 4 kaşık pilav. Sporum sadece 8000 adım 400 puan @arriettyistanbulin
Gunaydin Abla. Masallah harika eksi. Pazartesi baya yuksek arti gorsen de hamur isini minimum a indirip guzel bir eksi ile geldinGünaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah
Bu cuma günü de azıcık sevinip şımarayım
Geçen cuma 69.7 kg
Bugün 69.1 kg
Fark 600 gr
Yüzde olarak fark 0.860
Gunaydin Abla. HarikasinGünaydın kizlar...
İlk paylaşım benden gelsin.
WC olayı olmayınca, bugün 100 Gr artı çıktım.
22/01/2021: 79.3
19/02/2021: 76.2
Eki Görüntüle 2785822
Halbuki pirinç pilavı da yedim ama 3 ykGunaydin Abla. Masallah harika eksi. Pazartesi baya yuksek arti gorsen de hamur isini minimum a indirip guzel bir eksi ile geldin
Cok guzel bir sonuçGünaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah
Bu cuma günü de azıcık sevinip şımarayım
Geçen cuma 69.7 kg
Bugün 69.1 kg
Fark 600 gr
Yüzde olarak fark 0.860
Çok teşekkür ederim ortakHarikasın eşim bende birazdan tartılacam ama malesefki bütün çabalarıma rağmen 4 gün oldu wc çıkamıyorum yeşil çay kayısı neler yapmadım ki. Bugün ilaç alacam artık çok rahatsızımVaryemez
Yarin degil simdi lazim canim. Sen esas listedesin. 2 hafta zaten banli olmandan dolayi takimca ortalama baya dusuktu. Simdi 3.gecersiz olunca ya diskalifiye yada izin. Ama dun aksam vakitlice yazdim. Onu gectim Kac aydir bildirim sekli boyle.
Aaa çok geçmiş olsun canım. Yorgunluk sinir strese gerçekten tepki vermiş vücudun. Hafta sonu da geldi bol bol dinlen sen adımlama falan düşünme. Vitamin takviyesi kullanabilirsin. Çabuk toparlar vücudunuKızlar dün akşam vücudum yoğunluğa karşı bir dur dedi sanırım. 21:30 gibi üşüme, titreme ile 1 saat yatıp kalkarım diye girdim yatağa uyuya kalmışım. Gece yarısı inanılmaz bir karın ağrısıyla uyandım, kasıldım kaldım yürüyemedim bile. Regl dönemlerimde bile bu kadar karın ağrısı yaşamamıştım. Bu malum sıkıntı yüzünden dün 2 tane kayısı çayı içmiştim ondan oldu sanırım. Bugünde her yerim tutulmuş vaziyette kollarım bile kalkmıyor.
Önce menümü yazıp kilo bildirimi yapacağım.
Dün sabah 10:00
2 dilim domates, yarım salatalık, yarım biber, 5/6 maydonoz, 1 dilim peynirle sandviç yedim.
Ara öğün olarak
1 avuç karışık kuruyemiş
2 mandalina
2 az şekerli türk kahvesi
Akşam 20:00
Ton balıklı salata
5-6 adet tereyağında karides
1.5 lt kadar su.
Dün sadece 2.140 adımım varmış geçmişten baktım şimdi, 107 puancık
A Arrietty_ @_Vera_sedulu O_sevincli_ki