Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah

Bu cuma günü de azıcık sevinip şımarayım

Geçen cuma 69.7 kg

Bugün 69.1 kg

Fark 600 gr

Yüzde olarak fark 0.860

Eklentiler

• 20210219_082234.jpg
    103,3 KB · Görüntüleme: 23
Gunaydin 4. takimin citirlari, tarti umarim bugun hepimizin yuzunu guldurur
Ac karnina, wc sonrasi tartilip, en gec saat 15'e kadar, TARTI FOTOGRAFINIZLA, KULLANICI ADINIZ ve BUGUNUN TARIHI'nin yazili oldugu bir kagidinda fotografta gorunecegi sekilde kilo bildirimlerinizi bekliyorum.

HATIRLATMA

Sevgili arkadaslarim her cuma tarti sonrasi eger isterseniz , 1 ogun odul yapma hakkiniz var.
Caninizin istedigi seyleri yiyebilirsiniz.
Bu odullerinize ceza verilmeyecek.
Fakat odullerinizi cuma ya da en gec cumartesi gunu yapip bitirmis olmalisiniz, pazar gunu yenilen, diyete uygun olmayan gidalar odul sayilmayip, malesef cezalandirilacaktir..
Yeni haftamiz icin motivasyonunuz bol olsun.

H3RA_ sedulu Zeytur Cikocev graphicdesigner rockandroll bnnu K klbk33 aydingelini A Aylakkadin S sadece_ben S Sade_Bilge istanbulin O_sevincli_ki Ozzybal Ceyhans Varyemez Alys E Emeeelll esmeriiim @Serina08 D -DOLUNAY- @Mathteacher27 E English_teacherrr @_Vera_ Melegimkorusun

Selam canim. Umarim guzel sonuc alirsiniz. Kac yasinda kizin?
Menu guzel, zaten kosusturmali gecmis günün.

Gunaydin Abla. Masallah harika eksi. Pazartesi baya yuksek arti gorsen de hamur isini minimum a indirip guzel bir eksi ile geldin

Gunaydin Abla. Masallah harika eksi. Pazartesi baya yuksek arti gorsen de hamur isini minimum a indirip guzel bir eksi ile geldin
Halbuki pirinç pilavı da yedim ama 3 yk
Hamur işi de kıyısından köşesinden yedim ama
erken saatlerde ,günün koşuşturmacasindan önce öyle olunca da akşama kadar birşey kalmadı

Pazartesi artı hafta sonu gelin pastacığımın azizliği olabilir
Bir de pazartesi şişlik vardı hafta içi kayısılar,incirler sebze bakliyat ve tok tutan proteinler işe yaradı diye düşünüyorum

Ben pazartesi eksi bile çıksam asıl güne odaklanıyorum

Hafta sonundan sonra azıcık adımlamaya ara verdim

Adımlama çok yaptığımda da tartiya artı olarak yansıyor
Ortalama 3000 4000 7000 civarı bana daha uygun geliyor

Çok teşekkür ederim ortak
Geçmiş olsun inşaallah sorununu çözecek vesileye çabucak kavuşursun stres yapma olur mu ?

Eskisi 61.700
Simdi 60.500
Fark 1.200
%1.94
Ismimin ve tarihin yazılı olduğu kagidin ucunu cekmisim. (sinav çalışıyorum cok uykusuzum)
Olmaz derseniz yarin yine cekerim kaptanlarim
A Arrietty_
@_Vera_
sedulu

Eklentiler

• 20210219_094500.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar dün akşam vücudum yoğunluğa karşı bir dur dedi sanırım. 21:30 gibi üşüme, titreme ile 1 saat yatıp kalkarım diye girdim yatağa uyuya kalmışım. Gece yarısı inanılmaz bir karın ağrısıyla uyandım, kasıldım kaldım yürüyemedim bile. Regl dönemlerimde bile bu kadar karın ağrısı yaşamamıştım. Bu malum sıkıntı yüzünden dün 2 tane kayısı çayı içmiştim ondan oldu sanırım. Bugünde her yerim tutulmuş vaziyette kollarım bile kalkmıyor.

Önce menümü yazıp kilo bildirimi yapacağım.
Dün sabah 10:00
2 dilim domates, yarım salatalık, yarım biber, 5/6 maydonoz, 1 dilim peynirle sandviç yedim.

Ara öğün olarak
1 avuç karışık kuruyemiş
2 mandalina
2 az şekerli türk kahvesi

Akşam 20:00
Ton balıklı salata
5-6 adet tereyağında karides

1.5 lt kadar su.

Dün sadece 2.140 adımım varmış geçmişten baktım şimdi, 107 puancık

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu O_sevincli_ki

Yarin degil simdi lazim canim. Sen esas listedesin. 2 hafta zaten banli olmandan dolayi takimca ortalama baya dusuktu. Simdi 3.gecersiz olunca ya diskalifiye yada izin. Ama dun aksam vakitlice yazdim. Onu gectim Kac aydir bildirim sekli boyle.
Hala nasil hata oluyor kontrol edilmiyor anlamiyorum. Suan nu konuda kizmamida haksiz gormuyorum

Aaa çok geçmiş olsun canım. Yorgunluk sinir strese gerçekten tepki vermiş vücudun. Hafta sonu da geldi bol bol dinlen sen adımlama falan düşünme. Vitamin takviyesi kullanabilirsin. Çabuk toparlar vücudunu

Günaydın kızlar toparlanlıyorum kar da yağıyo yola çıkcaz ama inşallah rahat varabiliriz eve korkuyorum birazda hafta içi daha çok artı geliyodum çok şükür +1 ile evime dönüyorum
Geçen cuma 93.6
Bugün 94.2
Pazartesi ye inşallah toparlarım size söz veriyorum
Öpüyorum hepinizi
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Eklentiler

• 20210219_083612.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…