Sıkma canını tatlım hepsini düzene koyarsın ben sana güveniyorumGünaydın kızlar toparlanlıyorum kar da yağıyo yola çıkcaz ama inşallah rahat varabiliriz eve korkuyorum birazda hafta içi daha çok artı geliyodum çok şükür +1 ile evime dönüyorum
Geçen cuma 93.6
Bugün 94.2
Pazartesi ye inşallah toparlarım size söz veriyorum
Öpüyorum hepinizi
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
Cok gecmis olsun. Stress ve is yogunluguna dayanamadi vucud. Evde misin bugun? Dinlen bol bol izinli isenKızlar dün akşam vücudum yoğunluğa karşı bir dur dedi sanırım. 21:30 gibi üşüme, titreme ile 1 saat yatıp kalkarım diye girdim yatağa uyuya kalmışım. Gece yarısı inanılmaz bir karın ağrısıyla uyandım, kasıldım kaldım yürüyemedim bile. Regl dönemlerimde bile bu kadar karın ağrısı yaşamamıştım. Bu malum sıkıntı yüzünden dün 2 tane kayısı çayı içmiştim ondan oldu sanırım. Bugünde her yerim tutulmuş vaziyette kollarım bile kalkmıyor.
Önce menümü yazıp kilo bildirimi yapacağım.
Dün sabah 10:00
2 dilim domates, yarım salatalık, yarım biber, 5/6 maydonoz, 1 dilim peynirle sandviç yedim.
Ara öğün olarak
1 avuç karışık kuruyemiş
2 mandalina
2 az şekerli türk kahvesi
Akşam 20:00
Ton balıklı salata
5-6 adet tereyağında karides
1.5 lt kadar su.
Dün sadece 2.140 adımım varmış geçmişten baktım şimdi, 107 puancık
A Arrietty_ @_Vera_sedulu @Osev
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinKızlar dün akşam vücudum yoğunluğa karşı bir dur dedi sanırım. 21:30 gibi üşüme, titreme ile 1 saat yatıp kalkarım diye girdim yatağa uyuya kalmışım. Gece yarısı inanılmaz bir karın ağrısıyla uyandım, kasıldım kaldım yürüyemedim bile. Regl dönemlerimde bile bu kadar karın ağrısı yaşamamıştım. Bu malum sıkıntı yüzünden dün 2 tane kayısı çayı içmiştim ondan oldu sanırım. Bugünde her yerim tutulmuş vaziyette kollarım bile kalkmıyor.
2 dilim domates, yarım salatalık, yarım biber, 5/6 maydonoz, 1 dilim peynirle sandviç yedim.
Ara öğün olarak
1 avuç karışık kuruyemiş
2 mandalina
Ton balıklı salata
1.5 lt kadar su.
Tarihi okuyamiyorum. Bir ben miyim okuyamayan?Eki Görüntüle 2785904
Hafta içi sabah bile 66 kg dan aşağısını göremedim, akşamları 67 lerdeydim. Sanırım verdiklerimide alıyorum diye düşünmüştüm.
Dün 2 kayısı çayını üst üste içince bir günde ki değişim bu kızlar. Şu bağırsakların normal çalışması ne kadar etkiliyormuş rakamları tecrübe etmiş oldum.
Geçen hafta 65.10
Bu hafta 64:35
Fark 0.75
% 1.15
Hedef 64 ( haftaya perşembe 2 kayısı daha içersem)
Ben 18/02/2021 gibi okuyabildimTarihi okuyamiyorum. Bir ben miyim okuyamayan?
Guzel eksi tebrik ederim
Aaa çok geçmiş olsun canım. Yorgunluk sinir strese gerçekten tepki vermiş vücudun. Hafta sonu da geldi bol bol dinlen sen adımlama falan düşünme. Vitamin takviyesi kullanabilirsin. Çabuk toparlar vücudunu
Cok gecmis olsun. Stress ve is yogunluguna dayanamadi vucud. Evde misin bugun? Dinlen bol bol izinli isen
Sağolun kızlar, yok işteyim A Arrietty_Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Tarihi okuyamiyorum. Bir ben miyim okuyamayan?
Guzel eksi tebrik ederim
OKuyabiliyorum
Tebrikler harika eksiŞimdiiii gelelim muhteşem kiloma, oh be en sonunda başardım
Geçen Hafta : 73,6
Bu hafta : 72,6
Fark : -1 kg
A Arrietty_ @_Vera_sedulu rockandroll
Kızım dershaneye yetiştiricem diye elime geçen kağıdı kullanmıştım ondan oldu.OKuyabiliyorum
Saol canim
Yarin degil simdi lazim canim. Sen esas listedesin. 2 hafta zaten banli olmandan dolayi takimca ortalama baya dusuktu. Simdi 3.gecersiz olunca ya diskalifiye yada izin. Ama dun aksam vakitlice yazdim. Onu gectim Kac aydir bildirim sekli boyle.
Hala nasil hata oluyor kontrol edilmiyor anlamiyorum. Suan nu konuda kizmamida haksiz gormuyorum
Bazen sorun Bende oluyor. Birkac hafta önce yine senin fotoyu okuyamadim. Ama denetci kaptan okuyabilmis. O yuzden benim disimda takimdan okuya bilen varmi merak ettim.Kızım dershaneye yetiştiricem diye elime geçen kağıdı kullanmıştım ondan oldu.
Haftaya daha dikkat ederim
Olur
Şahane eksi ama tartıda kağıt görünür olmalı yoksa bu geçersiz sayılır. Lütfen yeniden bildirim yapar mısınız?Eki Görüntüle 2785904
Hafta içi sabah bile 66 kg dan aşağısını göremedim, akşamları 67 lerdeydim. Sanırım verdiklerimide alıyorum diye düşünmüştüm.
Dün 2 kayısı çayını üst üste içince bir günde ki değişim bu kızlar. Şu bağırsakların normal çalışması ne kadar etkiliyormuş rakamları tecrübe etmiş oldum.
Geçen hafta 65.10
Bu hafta 64:35
Fark 0.75
% 1.15
Hedef 64 ( haftaya perşembe 2 kayısı daha içersem)
Paylasim yapip izne ayiralim ozaman seni. Biliyorum keyfi olmadigini. O yuzden bugun daha dikkatli olur paylasimda sorun cikmaz diye bir beklenti icindeyim
Cok gecmis olsunKızlar dün akşam vücudum yoğunluğa karşı bir dur dedi sanırım. 21:30 gibi üşüme, titreme ile 1 saat yatıp kalkarım diye girdim yatağa uyuya kalmışım. Gece yarısı inanılmaz bir karın ağrısıyla uyandım, kasıldım kaldım yürüyemedim bile. Regl dönemlerimde bile bu kadar karın ağrısı yaşamamıştım. Bu malum sıkıntı yüzünden dün 2 tane kayısı çayı içmiştim ondan oldu sanırım. Bugünde her yerim tutulmuş vaziyette kollarım bile kalkmıyor.
Ara öğün olarak
1 avuç karışık kuruyemiş
2 mandalina
Ton balıklı salata
1.5 lt kadar su.
Hep geriden geliyorsun KuzuŞahane eksi ama tartıda kağıt görünür olmalı yoksa bu geçersiz sayılır. Lütfen yeniden bildirim yapar mısınız?