Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu haftam çok rezil geçti inşallah yarın + görmem ama bişey oldu kızlar çok hırslandım birisi bana asla kilo veremezsin dedi herkese haddini bildirecem. Sizinle de paylaşmak istedim moralimi bozdu
Kıskanmıştır seni
Hem erken menepoz sürecim başlamış hem lipödem hastasıyım. Bana doktor "kilo veremezsin bari sporla sıkılaş" dedi. 2 aydır buradayım, bugün itibariyle 6 kg kadar gitti. Bir kaç sene önce daha hızlı veriyordum ama yapacak bir şey yok. Az eksi olsun benim olsun kafasındayım.
İsteyince oluyor ama sadece sürecine sadık kal. İnsanız arada nefsimizi kontrol edemiyoruz ama orda bırakma kaldığın yerden devam et. Ertesi gün bir önceki günü toparlamak adına ye, içi hareket et.
Canını sıkma Allah dermansız dert vermesin. Kızın kaç yaşında, boyu kilosu nasıl canım?
Ben dün 2 tane kayısı çayı ile shot yaptım sürekli bir sorun ise doktora git mutlaka, probiyotik destek falan kullan.

Yolculuk maalesef çok etkiliyor, ben de iki hafta eksi görememistim. Eminim toparlarsin, iyi yolculuklar

Süpersin, benim de çekmecede kayısı cayi olacaktı, bir bakayım

Kayisi cayini merak ettim . Fotograf atabilir mi birisi? Belki turk marketinde bulurum

bendeki bu canım
ama çok afedersin bir haftaya yakın çıkamadım.
Arada bu çayı içtim yine etki etmedi. Dün üst üste 2 tane içince rahatlattı.
Düzenin normalse çok alıştırma yine de vücudunu.

Süpersin, benim de çekmecede kayısı cayi olacaktı, bir bakayım
Göbeğim bile indi yumuşadı inanır mısın.
Ama felaket ağrı hissettim, sanırım en son doğumlarda bu kadar kasılıp kalmıştım
Benim sonuçlar çıkmış pazartesi doktora gideceğim tekrar, inşallah kökten çözerim bu problemi.

simdilik normal :)
Gerci yesilkahve fayda ediyor su ara,kefir de oyle.
Tesekkur ederim foto icin

Dün veya bugün gözüme takıldı, takımdan biri kabızlıktan muzdaripti. Maalesef geri dönüp, bakamıyorum. İnşaallah görür.
Benim sindirim sorunum, gün içinde aldığım lif miktarını 20 Gr üzerine çıkardığımda çözüldü.
Takibini de fatSecret programindan yapıyorum.
Bol bol posalı yiyecekler tüketmeliyiz.
Gaz yapmaması için de, üzerine bol su...
Tabi ki herkesin vücudunun işleyişi farklı.
Ben genelde gün aşırı wc çıkarım...
Bir başkası hergun çıkar.
Önemli olan rahatsızlık vermemesi...
Sıkıntısı olan her kimse, Allah şifa versin.
Ayrıca bağırsak florasını bozacak içeceklere çok yuklenilmemesi lazım.
Kayısı çayı maalesef sinameki içeriyor.
Düzenli kullanım onerilmiyor...

evet bunu ben de fark ettim, ama ben ekmegi kestigimde direk basliyor, ekmek disinda bir seyle cozemedim nedense, o yuzden gunde 2 dilim yiyorum muhakkak.

Sen ne ekledin diyetine lif icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…