Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim, cok guzel ben de kizi uyurken bildirim yapacağımGünaydın kızlar
Geçen hafta =62,5
Bugün =61,7
Fark=0,8
Yüzde =1,28
He ismini ödem koydun. Haklisin daha masumcaKurabiye bende ödem yapiyor kaptanım
Kıskanmıştır seniBu haftam çok rezil geçti inşallah yarın + görmem ama bişey oldu kızlar çok hırslandım birisi bana asla kilo veremezsin dedi herkese haddini bildirecem. Sizinle de paylaşmak istedim moralimi bozdu
Canını sıkma Allah dermansız dert vermesin. Kızın kaç yaşında, boyu kilosu nasıl canım?Merhaba bayanlar. Bugün yine koşturmaca bir gün oldu. Kızımı erken ergenlik şüphesiyle hastaneye götürdük ordan oraya hormon tahlili için koştuk İdrarda kan görüldü tekrar idrar kültürü verdik dönüşte kayınvalideye gittik kandil sebebiyle. Bir de regl olunca iyice gerildim dolayısıyla Bugün pek bir şey yapamadım, yarın artı çıkarım kesin eğer grubun motivasyonunu düşürürsem çıkarabilirsiniz listeden
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği ve iki dilim peynir ile tost 8 zeytin öğlen hiçbir şey akşam yoğurt çorbası et sote 4 kaşık pilav. Sporum sadece 8000 adım 400 puan @arrietty @istanbulin
Ben dün 2 tane kayısı çayı ile shot yaptım sürekli bir sorun ise doktora git mutlaka, probiyotik destek falan kullan.Harikasın eşim bende birazdan tartılacam ama malesefki bütün çabalarıma rağmen 4 gün oldu wc çıkamıyorum yeşil çay kayısı neler yapmadım ki. Bugün ilaç alacam artık çok rahatsızım Varyemez
Yolculuk maalesef çok etkiliyor, ben de iki hafta eksi görememistim. Eminim toparlarsin, iyi yolculuklarGünaydın kızlar toparlanlıyorum kar da yağıyo yola çıkcaz ama inşallah rahat varabiliriz eve korkuyorum birazda hafta içi daha çok artı geliyodum çok şükür +1 ile evime dönüyorum
Geçen cuma 93.6
Bugün 94.2
Pazartesi ye inşallah toparlarım size söz veriyorum
Öpüyorum hepinizi
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Süpersin, benim de çekmecede kayısı cayi olacaktı, bir bakayımEki Görüntüle 2785904
Hafta içi sabah bile 66 kg dan aşağısını göremedim, akşamları 67 lerdeydim. Sanırım verdiklerimide alıyorum diye düşünmüştüm.
Dün 2 kayısı çayını üst üste içince bir günde ki değişim bu kızlar. Şu bağırsakların normal çalışması ne kadar etkiliyormuş rakamları tecrübe etmiş oldum.
Geçen hafta 65.10
Bu hafta 64:35
Fark 0.75
% 1.15
Hedef 64 ( haftaya perşembe 2 kayısı daha içersem )
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Masallah
Çok teşekkür ederim canım Varyemez abla sana da çok teşekkür ederimYolculuk maalesef çok etkiliyor, ben de iki hafta eksi görememistim. Eminim toparlarsin, iyi yolculuklar
Kayisi cayini merak ettim . Fotograf atabilir mi birisi? Belki turk marketinde bulurum
Göbeğim bile indi yumuşadı inanır mısın.Süpersin, benim de çekmecede kayısı cayi olacaktı, bir bakayım
simdilik normal :)Eki Görüntüle 2785964
bendeki bu canım
ama çok afedersin bir haftaya yakın çıkamadım.
Arada bu çayı içtim yine etki etmedi. Dün üst üste 2 tane içince rahatlattı.
Düzenin normalse çok alıştırma yine de vücudunu.
Ee okadar adim attin dimi :)
Tebrikler
Dün veya bugün gözüme takıldı, takımdan biri kabızlıktan muzdaripti. Maalesef geri dönüp, bakamıyorum. İnşaallah görür.
Benim sindirim sorunum, gün içinde aldığım lif miktarını 20 Gr üzerine çıkardığımda çözüldü.
Takibini de fatSecret programindan yapıyorum.
Bol bol posalı yiyecekler tüketmeliyiz.
Gaz yapmaması için de, üzerine bol su...
Tabi ki herkesin vücudunun işleyişi farklı.
Ben genelde gün aşırı wc çıkarım...
Bir başkası hergun çıkar.
Önemli olan rahatsızlık vermemesi...
Sıkıntısı olan her kimse, Allah şifa versin.
Ayrıca bağırsak florasını bozacak içeceklere çok yuklenilmemesi lazım.
Kayısı çayı maalesef sinameki içeriyor.
Düzenli kullanım onerilmiyor...