Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ketoda oldugundan belki. Bu sefer biraz daha dolu dolu herhal keto menun
Izin e cikmak istiyormusun emin olayim,yogun 2 haftan olacak?
Hayir çünkü burada yazmak motivasyon sagliyor bana
Buraya yazacagim 10000 adim atayim.kaptan ceza vermesin diyorum

Cok geçmiş olsun, umarım bir an önce hallolur

bir hafta cok uzun bir sure ya, normal o kadar agrin olmasi.
gecmis olsun.

Günaydın kızlar maşallah çok güzel kilo vermişsiniz

Daha yeni uyandım bende

Geçen cuma: 85.1
Cuma: 85.1

Ne almışım ne vermişim
Geç uyudun geç uyandım sanırım ondan neyse bu hafta diyetisyenle ilerlicem için haftaya güzel umutlarım var hadi hayırlısı..
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Eklentiler

• IMG_20210219_120007.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 21
Selam kızlar çok güzle kilolar verilmiş tebrik ederim hepinizi
Geçen Cuma: 68
Bu hafta: 67.9
F: -100
Yüzde: 0,14
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Çok az vermiş gözüksemde Pazar günü diyetisyenle başladığımda 68.7 idim. 68ler peşimi bırakmadı bir türlü. Cuma ödül öğünü yapmadığım halde Pazar’a +700düm. Ama bu sefer umutluyum inşallah 68lerden kurtulacağım

Eklentiler

• 11FBAFE4-0E4F-4D22-A1FA-79F986F856D5.jpeg
    70,1 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar herkes bir şekilde çalıştı çabaladı bir hafta geride kaldı
Herkesi tebrik ediyorum
Önümüzdeki hafta da güzel sonuçlarla karşılaşmamızı diliyorum
Ben önümüzde ki hafta;
gece yatmadan yoğurt kürü yada tarçınlı süt içmeyi,
Her gün 1 kiraz sapı çayı ile ödemlere savaş açmayı,
Yeşilliği her öğüne eklemeyi,
2 yada 3 gün çorba detoksu yapmayı planlıyorum.
Bakalım bunlar nasıl etki edecek deneme yapacağım...

senin kullandigin program gosteriyor mu yediklerinin protein yag karbonhidrat oranlarini.

ben her gunu dengeli yapmaya calisiyorum oldugu kadar,
her gun muhakkak sebze, protein, meyve veya kuru meyve, az kuruyemis veya kuruyemis ezmesi tarzi oluyor menumde.

Evet canım gösteriyor. Ama ben hep yedikten sonra gün sonuna bakıyormuşum. Şimdi sen söyleyince ürün ürün girip baktım.
Genelde kilo verme sürecinde ki tavsiyeleri baz aldım. Bir hafta deneyeyim o şekilde diyorum. Kilo vermemi hızlandırırsa ona göre hareket edeceğim.

Kızlar pazartesi buna başlayacağım, benimle denemek isteyen olur mu? Öncesi sonrası yaparız. Bakalım her vücuda aynı etkiyi verecek mi denemiş oluruz.

bana bu cok mantikli geliyor ama hic denemedim,
denemeye de pek gonlum yok,
ama izlemedeyim. ise yariyor super deyin de soyle hedefe yaklasinca yapayim en azindan bir kez.

ben sana yazdigim gibi gunumu dengeliyorum,
hem acikcasi kalici bir beslenme sekli olusturmaya calisiyorum.
yoksa ben tek cesit on gun de yerim, hic sikilmam. Ama benim gitmek istedigim yon o taraf degil, oradan geliyorum zaten

Ya banada şöyle geliyor.
Mesela bu detoks ile 2 kg gitti. Detoksu bırakıp normale dönsemde vücut sanki o kiloya adapte olmak için çalışacak.
Dün mesela bir arkadaşla konuştuk, diyetisyen ayda 2 gün özellikle reglinin son 4 ve 5. günü detoks önermiş.
Sadece detoks çorba, salata, yoğurt ve meyve yiyecekmiş 2 gün boyunca.

Benim ödem tutma gibi bir problemim de olduğu için az önce yazdıklarımın içinde ki yoğurt ve tarçınlı sütle yağlara, kiraz sapı çayı ve detoks çorba ile ödemlere savaş açacağım.

Sence mantıklı değil mi ?

detoks bana mantikli geliyor,
ben de hedefe yaklasinca dusunurum muhtemelen.

suan basladigim diyet bile benim icin detoks cunku, daha fazla degisiklik agir gelebilir.
dusun ben 3 haftadir buradayim,
3 hafta once bu vucuda cipsler sekerpareler saraplar giriyordu

simdi bir de detoks yaparsam vucut kafayi yemesin ne oluyoruz Alys hanimcigim kitlik falan mi var demesin. Alistirayim azicik sonra, simdi sizi izlemedeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…