Abla bu kayısılı form cayını dün diyetisyenim banada verdi 21.00 da iç dedi bide inşallah gece boyu lavabo için uyanmam sende etkisi oldumuBugünkü kahvaltıdan sonraki ara öğünlerim
200 ml papatya çayı
1 incir + 5 fındık
300 ml kayısılı form çayı
1 haşlanmış yumurta
Öğle öğünüm
1.5 kepçe mercimek yemeği
3 yk yoğurt
Ara öğün
1 yk kabak çekirdeği
1 adet elma
Akşam menüm
2 tavuk incik
3 yk nohutlu pilav
3 yk yoğurt
Şu an
250 ml kayısılı form çayı
A Arrietty_
Cikocev
Yani içindekiler aslında bol bitkisel protein içeren gıdalar ama bence cuma başla pazartesi kontrol tartısında belli olur etkisiOy oy şimdi sporlarımı yaptım geldim, adımlarımı tamamlayıp yazarım birazdan. Eki Görüntüle 2785177
Şu salata tarifini görmüşken size de atayım dedim. Tadı mükemmel oluyormuş.
Eki Görüntüle 2785179
Yarın bu detoks çorbasını yapayım diyorum. 2 yada 3 gün bunun dışında bir şey yemiyorsun, kahvaltı öğünü hariç. İçindekilere bakılınca tartı öncesi mantıklı mı sizce?
Evet aynen ben kesin kilo almışımdır diye düşündüm gece çelıştıgım için ye iç yat oldu birazMerhaba tekrar hosgeldin. Moral motivasyon tam galiba
Bildiğin gibi değil tatlımAbla bu kayısılı form cayını dün diyetisyenim banada verdi 21.00 da iç dedi bide inşallah gece boyu lavabo için uyanmam sende etkisi oldumu
seduuu tam yatmaya karar vermiştim ki şimdi leslie yapcam bu sözün üzerineKızlar miskinlikler soguk havalardan dolayı arttı ama kanmayın bu havalara ardından yaz gelecek.
Simitlerle gezmek ister miyiz ? Tabi ki HAYIRO yüzden yedigine içtiğine sporuna şimdiden dikaat et ki bir ay sonra ahlanıp vahlanma
Yaaa kesin denemem lazim marka fark ediyormuBildiğin gibi değil tatlım
İnsan gün içerisinde 4 ya da 5 defa büyük abdestine çıkar mı o biçim etkisi oldu bende
Yaaa bende şimdi şoktayım 1 saat içinde bendede etki ettiBildiğin gibi değil tatlım
İnsan gün içerisinde 4 ya da 5 defa büyük abdestine çıkar mı o biçim etkisi oldu bende
Eyvah eyvah sabaha kadar wc yolları seni bekler o zamanYaaa bende şimdi şoktayım 1 saat içinde bendede etki ettiacaba gündüzmü içsem bende akşam akşam emin olamadım
Yaaa bende şimdi şoktayım 1 saat içinde bendede etki ettiacaba gündüzmü içsem bende akşam akşam emin olamadım
Doğadan kayısılı form çayı canımAy bu bildigin sallama cay degil mi ya, baska bir sey mi yoksa,
Bak tarti oncesi butun tuyolari verin
Ne iciyorsunuz.Yaaa bende şimdi şoktayım 1 saat içinde bendede etki ettiacaba gündüzmü içsem bende akşam akşam emin olamadım
Ben doğadan marka aldım canım tavsiye ederimYaaa kesin denemem lazim marka fark ediyormu
Doğadan kayısılı form çayıNe iciyorsunuz.
Ben regl olamadim ya çok gerginim