Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızz olur filan hemen dur diyettesin olursa tabiki kısmet güzel olur hayırlısı canım

Yaa seninki de mi babacı diyorum ki oğlan bebeleri anneci olur sen nası böyle oldun oğlum babası olunca bi şimarmalar filan uyumaz yemez

Zeytur Sabah 7:30 gibi kalkarsa, öğlen gibi uyur. Bizim oğlan 4 yaşında, öğlen uyumuyor. Cok gec yatıyordu, sabah 7 de kaldırmaya başladım, artik 21:00 de yatıyor. Ama bu sefer kizim uyumuyor
Kız da daha küçük ya ondan sanırım canım bi kaç yıla sanırım düzene girersin iyice oyy daha bizim ikinci olacakta aynı şeyleri yaşayacaz da büyüyecek

Ben bir votka enerji alırım

Valla bu hafta düzene sokcam artık biz düşünüyoruz aslında ben hep okula başlayınca düşünüyodum ama eşimin işinden dolayı tayinciyiz ailelerimizden uzaktayız oğlum senede bir görüyor aile büyüklerimizi çok üzülüyorum bu duruma burası zaten lanet edilesi bi yer ortam yok üstüne bide virüs geldi evden cıkamıyoruz yaşıtlarını görünce nasıl mutlu oluyor oynmak istiyor.. yani bu memlekette ben oğlum ve eşim tekiz haliyle oğlum çok sıkılıyor en azından kardeşi olsa onunla oynar onunla vakit geçirir diye istiyorum bakalım denemeye başlayalım ne zaman tutarsa ama tutarsa diyetisyenle birlikye sürdürmeyi planlıyorum gebeliği

Yaa seninki de mi babacı diyorum ki oğlan bebeleri anneci olur sen nası böyle oldun oğlum babası olunca bi şimarmalar filan uyumaz yemez
Önceden bu kadar değildi şimdi rol model çağına giriyorlar ya ondan baba baba diye kuyruk gibi peşinde. Ne yaparsa yapıyor söylediği kelimeleri hemen hafızaya atıp kullanıyor.

Önceden bu kadar değildi şimdi rol model çağına giriyorlar ya ondan baba baba diye kuyruk gibi peşinde. Ne yaparsa yapıyor söylediği kelimeleri hemen hafızaya atıp kullanıyor.
Aynen valla şuan tam da bizimki öyle küstü şimdi babasına bizi bıraktı o başka yerde diye konuşmuyo görüntülü arayınca

Kızz olur filan hemen dur diyettesin olursa tabiki kısmet güzel olur hayırlısı canım
Yok bee tutmazz zaten bu ara düzensiz gidiyorum sadece korunmayı bırakalım akışına bırakalım diye düşünüyorum ama ay valla bi tarafım yok diyo olmaz diyo bi tarafım oğluma kıyamıyo

Yok bee tutmazz zaten bu ara düzensiz gidiyorum sadece korunmayı bırakalım akışına bırakalım diye düşünüyorum ama ay valla bi tarafım yok diyo olmaz diyo bi tarafım oğluma kıyamıyo
Olsun kısmetinde varsa istiyosun da zaten akışına bırak bakalım

Hahaha kalori yakma sebebi

Tam bir baba aşığı asla konuşmamıza izim vermez baba benimmm diyo bide nispet yapar gbi sarılmalar öpmeler falan bi gör evde sıkılıyo benden

Haha bende öyle düşünüyorum sabah akşam benle sıkılıyo çocuk babasına düşüyo
Ay vala bu durum hoşuma gitmiyoda değil babasıyla oynarken ben dinleniyorum dizi izliyorum bu sezon tüm dizilere hakimim ahahah
Pazartesi: akrep (puhutvden)
Salı: masumlar apartmanı
Çarşamba: sadakatsiz
Perşembe: alev alev
Cuma: kırmızı oda ara ara
Hafta sonu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…