- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
Kızz olur filan hemen dur diyettesinGündüzleri uykusunu kaçırmayıda denedim ama bu sefer akşamları uykuya gecmesi çok zor oluyor aglıyor sürekli. En mantıklısı erken kalkmak erken yatırmak var aklımjzda ama düzene bi türlü geçiremiyorum
Eşim diyo bak aylarca deneyip olmuyomuş bizde deneyelim ben diytteyim olmaz didimolursa artık şans ama hiçç şanslı değilimdir
Yaa seninki de mi babacı diyorum ki oğlan bebeleri anneci olur sen nası böyle oldun oğlum babası olunca bi şimarmalar filan uyumaz yemezZeytur benimki normalde 9 gibi uyanir sonra öğlen 2-2.30 gibi yatırırım bir saat uyur akşam da 10 gibi yatardı. İzmire gidince düzen bozuldu kalabalıkta öğle uykusu uymadı o zaman erken yatmaya başladı ama bu defa da akşam üzeri 5-6 gibi sapıtıyor. Yarına tekrar eski düzende uyutmayı deneyeceğim. Öğlen uykusunu sende erkene çekersen sorun olmaz. 5 gibi uykuya dalmasına izin vermeyeceksin ya da.
Bizimki de bu sıra babaci her şeyi onunla yapmak istiyor ama biz kardeş yapmayacağız
Kız da daha küçük ya ondan sanırım canım bi kaç yıla sanırım düzene girersin iyice oyy daha bizim ikinci olacakta aynı şeyleri yaşayacaz da büyüyecekZeytur Sabah 7:30 gibi kalkarsa, öğlen gibi uyur. Bizim oğlan 4 yaşında, öğlen uyumuyor. Cok gec yatıyordu, sabah 7 de kaldırmaya başladım, artik 21:00 de yatıyor. Ama bu sefer kizim uyumuyor
Ben bir votka enerji alırımOnca kız toplanıp şişe tokuşturmadan olmazdı sedulucum. Ödül gününne denk getirir sonrasında zumba ile yakardık
Bende yemekten sonra uyudum 1/2 saat. Misafirin gidişini kutladımŞimdi duşumu aldım biraz adım yapıp ofisten getirdiğim işlerin başına oturucam.
@graphicdesigner bak ne güzel olmuş. Sen bu şekilde 3 ayları tamamlarsan -10 kg bile görürsün.
Valla bu hafta düzene sokcam artıkZeytur benimki normalde 9 gibi uyanir sonra öğlen 2-2.30 gibi yatırırım bir saat uyur akşam da 10 gibi yatardı. İzmire gidince düzen bozuldu kalabalıkta öğle uykusu uymadı o zaman erken yatmaya başladı ama bu defa da akşam üzeri 5-6 gibi sapıtıyor. Yarına tekrar eski düzende uyutmayı deneyeceğim. Öğlen uykusunu sende erkene çekersen sorun olmaz. 5 gibi uykuya dalmasına izin vermeyeceksin ya da.
Bizimki de bu sıra babaci her şeyi onunla yapmak istiyor ama biz kardeş yapmayacağız
Önceden bu kadar değildi şimdi rol model çağına giriyorlar ya ondan baba baba diye kuyruk gibi peşinde. Ne yaparsa yapıyor söylediği kelimeleri hemen hafızaya atıp kullanıyor.Yaa seninki de mi babacı diyorum ki oğlan bebeleri anneci olur sen nası böyle oldun oğlum babası olunca bi şimarmalar filan uyumaz yemez
Aynen valla şuan tam da bizimki öyle küstü şimdi babasına bizi bıraktı o başka yerde diye konuşmuyo görüntülü arayıncaÖnceden bu kadar değildi şimdi rol model çağına giriyorlar ya ondan baba baba diye kuyruk gibi peşinde. Ne yaparsa yapıyor söylediği kelimeleri hemen hafızaya atıp kullanıyor.
Ayy valla keşke kurulu saat gibi olsalarZeytur Sabah 7:30 gibi kalkarsa, öğlen gibi uyur. Bizim oğlan 4 yaşında, öğlen uyumuyor. Cok gec yatıyordu, sabah 7 de kaldırmaya başladım, artik 21:00 de yatıyor. Ama bu sefer kizim uyumuyor
Yok bee tutmazzKızz olur filan hemen dur diyettesinolursa tabiki kısmet güzel olur hayırlısı canım
Olsun kısmetinde varsa istiyosun da zaten akışına bırak bakalımYok bee tutmazzzaten bu ara düzensiz gidiyorum sadece korunmayı bırakalım akışına bırakalım diye düşünüyorum ama ay valla bi tarafım yok diyo olmaz diyo bi tarafım oğluma kıyamıyo
Hahaha kalori yakma sebebiGündüzleri uykusunu kaçırmayıda denedim ama bu sefer akşamları uykuya gecmesi çok zor oluyor aglıyor sürekli. En mantıklısı erken kalkmak erken yatırmak var aklımjzda ama düzene bi türlü geçiremiyorum
Eşim diyo bak aylarca deneyip olmuyomuş bizde deneyelim ben diytteyim olmaz didimolursa artık şans ama hiçç şanslı değilimdir
İkinci de zaman daha hızlı geçiyor sanki.Kız da daha küçük ya ondan sanırım canım bi kaç yıla sanırım düzene girersin iyice oyy daha bizim ikinci olacakta aynı şeyleri yaşayacaz da büyüyecek
Tam bir baba aşığı asla konuşmamıza izim vermez baba benimmm diyo bide nispet yapar gbi sarılmalar öpmeler falan bi görYaa seninki de mi babacı diyorum ki oğlan bebeleri anneci olur sen nası böyle oldun oğlum babası olunca bi şimarmalar filan uyumaz yemez
Ahahhahaa aayy bi yerde okumuştummHahaha kalori yakma sebebi
Hayırlısı olsun inşallah.. Rabbim isteyen herkese nasip etsinOlsun kısmetinde varsa istiyosun da zaten akışına bırak bakalım
Minimum hafta 3 defa ve ön sevismesi bolsa kalori güzel harcatıyorAhahhahaa aayy bi yerde okumuştummeger cidden yaktırıyosa çok iyiymiş jahajaja
Haha bende öyle düşünüyorum sabah akşam benle sıkılıyo çocuk babasına düşüyoTam bir baba aşığı asla konuşmamıza izim vermez baba benimmm diyo bide nispet yapar gbi sarılmalar öpmeler falan bi görevde sıkılıyo benden
Ay vala bu durum hoşuma gitmiyoda değil babasıyla oynarken ben dinleniyorum dizi izliyorumHaha bende öyle düşünüyorum sabah akşam benle sıkılıyo çocuk babasına düşüyo