Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aslinda mantikli

ben bir ara veriyordum duzenli kan, sonra hamilelikler emzirmeler falan derken unutmusum bak.

benzer olacak bugunku menumuz

11 de kayisi
12 de kahvalti, 2 kucuk dilim ekmek ve omlet yiyecegim.

14 gibi 1 hurma belki kuruyemis

17 gibi de taavuklu tarhana corba ve karnabahar kisiri dusunuyorum.

karnabahari taa cuma pisirmistim, dolapta duruyor bozulmadiysa tabi ki

O giden kanlar kilo verdirseydi en zayıf kadınlardan biri olurdum herhal.
Regl kazaları yaşamamak için tampon artı ped kullanmak zorunda kalıyorum.

Karnabahar kısırını deneyemedim bir türlü.
Tavuklu tarhana çorbasını ilk kez duydum. İçine tavuk eti mi atıyorsun, tavuk suyuyla mı pişiyor?
H3RA_ senin KV faktorude etkiledi. Neyse oldu bitti, gitti kotu seyler
Onumuze bakalim
Giderken üzüldüm şimdi de. "Size alıştım şimdi boş ev zor gelecek bana" dedi.
"Kal bir kaç gün" bile dedim düşün nasıl vicdan yaptığımı

Cok iyisin

Lahana suyu icmeyi deneyen oldumu aranizda ?

Karnabahar kısırını deneyemedim bir türlü.
Tavuklu tarhana çorbasını ilk kez duydum. İçine tavuk eti mi atıyorsun, tavuk suyuyla mı pişiyor?

dedim ya sana, benim uydurma yemeklerim boldur diye,

evde tavuklu tavuk suyu vardi buzlukta, cikardim ne yapsam dedim,
dedim ben bunla bir tarhana yapip goreyim olacak mi, ben de bilmiyorum sahsen olacak mi
hatta eger karnabahar bozuldu ise biraz sebze haslayip kendi tabagima onlari da eklerim

kisirda bulgur hala favorim, karnabahar kisirini cok sevemedim ki karnabahar favori sebzelerimdendir.

Ben regl konusunda şanslı kesimdenim agri falan fazla olmuyor. Tampon takınca da spor yapması rahat oluyor hiç engel olmuyor bana.

Ben regl konusunda şanslı kesimdenim agri falan fazla olmuyor. Tampon takınca da spor yapması rahat oluyor hiç engel olmuyor bana.

ay azicik reklam yapayim.

doga icin kaptanim kizmazsan

menstrual kapa gecmek ister misiniz?
spor yaparken acayip rahatlik, bisiklete de binerim yuzmeye de giderim, hic hissetmem bile.
bir adet alip tum yil kullniyorsun, hatta omurluk diyorlar da, bir yilin sonunda rengi ciddi degisime ugruyor, sahsen beni rahatsiz etmiyor ama ederse yenisi alinabilir, her turlu pedden tampondan ucuza denk geliyor, hem de cok cok daha raht.

Ya evet onu araştırdım aslında denemek istiyorum ama daha hazır hissetmiyorum kendimi. Tampon da çok rahat geliyor bana. Spor yaparken falan hissetmiyorum bende hem koku vs de olmuyor. Menstrual kapta öyle bir sorun var mi ?

Ya evet onu araştırdım aslında denemek istiyorum ama daha hazır hissetmiyorum kendimi. Tampon da çok rahat geliyor bana. Spor yaparken falan hissetmiyorum bende hem koku vs de olmuyor. Menstrual kapta öyle bir sorun var mi ?

hic yok, koku konusu en guzel cozum, pence tampondan da basarili, hatta tampon biraz alta yerlesiyor, bu biraz daha uste o yuzden ben daha rahat buluyorum spor yaparken, ama tamponu takmak konusunda basarisiz da olabilirim, bilemedim.

evdeyken baslamak en guzeli olur.

O zaman biraz daha bakayım hangi boyut vs diye kimisi kısa kalıyor demiş tr de cesit daha az tabi. Tampon bile yeni yeni cesitlendi marka olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…