Saatleri bende esnetiyorum olmuyor çünkü o saatlerde yemekSana eşlik etmek isterdim ama çocuklardan dolayi saatlere ve listeye uyum saglamam zor. Ancak %80 uyum saglayabilirim
Benimle bunu uygulamak isteyen yok muuu? Arkadaşlı olunca daha güzel oluyor diyetler
Aaa bana da bazen çok yiyormusum gibi geliyor.Ay ortak nasil ayakta kaliyorsun boyle. Masallah valla cok az geliyor bana senin yediklerin
Ooo çok güzel
Suan kalkmis gorunuyor bani. Dun hala banliydi. Eminim gelir bugun A AylakkadinCuma 65.10
Bugün 65.70
Cuma 65
Adımlama dışında bir sporum yoktu bu hafta sonu. Malum sorunda devam ediyor. Cumaya kadar sıkı yönetim ilan edeceğim kendime.
İnşallah hedefimin altına düşerim.
A Aylakkadin nerelerde, cezası bitmedi mi hala. İzin de değil dimi A Arrietty_
Kilon az oldugu icin yavas gidiyor belki o yuzden - 200gr bence cok iyi
Bir harika ekside burda
Günaydın enerjik kaptanımız seduuOhhh sabah enerjisiyle sporlar yapıldı adımlar atılıyor bu hafta ciddi bir eksi yapmalıyız takim olarak. Artık birinciliği hak ediyoruz kızlar 4 gün kacamaksiz gidersek karbonhidratı ne kadar dusuk tutarsak o kadar iyi kilo veririz.
Menüler düzene girmiş ne güzel11:00 kahvaltı yaptım,
1 küp beyaz peynir, 2 küp kaşar peynir, 3 zeytin, 1 çeri domates, avuç içi büyüklüğünde tereyağlı omlet, 1 dilim çavdar ekmeği, şekersiz çay. ,
12.20 kayısılı çay içtim.
Birazdan dukan birası içmeye başlarım.
Gün içinde meyve ve kuruyemişle ara öğünler yaparım.
Eczaneden aldığım curcimini tüketeceğim akşam yemeğinden önce.
Akşam sadece çorba ve bol yeşillikli salata yemeyi planlıyorum.
2 lt suyuda tamamlayacağım.
Bugünlük planım bu kızlar
Sen tutturmasanda agliyorsun
Bu haftayı sıfır karbonhidratla kapatmak mantıklı bir şey mi olur sence.Menüler düzene girmiş ne güzel
Yooo harika bir şey...Ya kötü mü ki.
Herkes gorur Güncel kilo ve cuma hedefini
Hadi gözün aydin. Ozaman dans