Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya ben tampon denedim felaket rahatsiz oldum. O kap i da cesaret edemem kullanmaya. Benimde kanamam ve agrim cok oluyor

cocuklu bir kadin olarak large alacaksin mecbur ha ha, sakin ay ben s bedeni hedefliyorum deme
ama uzun gelirse kesiyorsun altindan, ben kesmistim
Ayy Alys huni gibi şekli biraz ürkütücü geldi bana. Kafamda buraya yazamayacağım bir dolu soru oluştu.
Ya ben tampon denedim felaket rahatsiz oldum. O kap i da cesaret edemem kullanmaya. Benimde kanamam ve agrim cok oluyor
Tampon ilk denediğimde beni de rahatsız etmişti. Ama şimdi pede göre daha rahat hissettiriyor.
Boyutları var onlarında biliyorsun, en büyük olanı ile mi başladın ki.

Haftaya Sali
Kis tatili var suan burda.
H3RA_ yok kucuk denemistim. Hemen de pes etmedim birkac gün savasdim
Ay ne kadar edepli yazabilirim dedim ama iç organlara biraz daha yakın durması gerekiyor.
Ben ilk denemlerim de korkmuştum dış dünyaya daha yakındı, o rahatsız etmişti.
Bir eşik var geçmesi gereken orayı atladı mı varla yok arası

Beyaz lahana corbasina bayılırım, gerçi karalahana corbasini da cok severim. Bizim evde küçüklüğümüzden beri piserdi, o yüzden kokusuna alışkınım.
Kara lahanayi hic d3nemedim çorba olarak. Merak ediyorum onu ya

Aman bugün ne acıktım sanki mideme kedi oturmuş tırmalıyor bir taraftan online ders ve online toplantı bir de wc bekliyorum

Şu ana kadar ara öğünlerim

250 ml kayısılı form çayı

1 haşlanmış yumurta

5 leblebi +3 fındık +2 kuru kayısı +2 kepekli çubuk grissini

35 gr mısır gevreği +250 ml şekersiz süt

BÜTÜN TAKIM ARKADAŞLARIMIN DİKKATİNE
Lütfen herkes okusun ve mümkümse bana fikir verin ben guruptan çıkayım mı, kalayım mı, kalsam nasıl yapayım ....

ah kaptanım 3 gündür oruçluyum o yüzden ne spor yapabildim ne akşam yemeklerinde kendimi tutabildim, dünden beri düşünüyorum acaba gruptan çıksam mı, nedir bu halim diye....
ne yapacağımı bilemiyorum, annem üst katımda oturuyor haftasonları hep o yemekler yapıp çağırıyor, haliyle anne yemekleri; pilavından etine patatesine tatlısına tuzlusuna herşey var... hepside çok lezzetli. bunların karşısında kendimi tutamıyorum, yoksa kendi evimdeyken yemeği kendim yapınca hiç sorunum yok, burdan çıksam da bu sefer iyice salıcam sanırım, çünkü şu durumda yesemde büyük bir pişmalık ve ben akşama menümü nasıl yazıcam üzüntüsü yaşıyorum, en azından 2 dilim tatlı yiyceğime 1 dilim yiyorum.

Bakın dünkü utanç menümü yazayım, dün utancımdan inanki paylaşamadım, listede eksik kalmiyim menümü paylaşmamış olmıyım amma inanınki çok utanıyorum.

Sabah sahurda: 1 tabak kıymalı makarna+ yoğurt
AKşam İftarda: 1 tabağın içinde pilav, tavuk, patates kızartması + ayran + bol salata + 1 dilim pudingli petibör bisküvili tatlı + çok az çekirdek + çay (işte annemin menüsü ((
Spor ise : 2500 adım = 125 puan

Bu sabah : 2 yumurta + yarım dlim ekmek + 1 bardak süt.

Hepinizden çok özür diliyorum gerçekten dünkü yediklerim utanç tablosu
A Arrietty_ sedulu @_Vera_ rockandroll

Bence durumun daha vahim hale gelmesindense burada kalıp elinden geldiğince dikkat etmeye çalışman senin açından daha faydalı olur diye düşünüyorum

ah canim,
hepimiz kilolari boyle aldik zaten,
asla kinamayiz.

ama buna da bir cozum bulmak lazim,
annenle konus, o gene alistigi sekilde pilavini falan yapsin ama en azindan seni davet ettigi gun tatlisi eksik olsun,
sen de gonlu olsun diye pilavindan 2-3 kasik koyarsin tabagina, zaten ona izin var.

ramazan orucu icin karatayin bazi menuleri var, onlari da aratirabilirsin,
ornegin karatay ekmege karsidir ama ramazan sahurda bir avuc ici kadar pide yeyin der.
yine bazi onerileri daha vardi da aklimda kalmamis suan yazamiyorum.

ben mesela bu tarz menulerde yandaki yemegi abartirim,
geceki yogurtlu makarnada makarnasini az yogurdunu bol yapabilirsin.
Aksamki menude tavugu bol diger malzemeleri az tutabilirsin. Yine ayrani bolca icebilirsin, hem tok da tutar.
Cekirdek konusunda bir fikrim yok acikcasi, ben eski diyetimdeyken yiyordum, cok kotu bir etkisini gormedim, o yuzden bana fazla gelmedi.

cayi es gecebilirsin.
Zira bizde cay yanina da ayri menu olur.
Ben hatta bir ara dedim ki ben cay diyeti yapacagim, esim gulmustu.
Ama ise yaramisti, cunku cay icmeyince cayin yanina konan kekleri biskuvileri de yemiyorsun. Bizim evde o zamanlar boyleydi en azindan.

bence burada devam et,
hem annen icin de senin saglikli beslenmen iyi bir sey, o da alisir seninle birlikte,
ki o yasi geregi daha cok dikkat etmeli,
hepimiz saglikli olalim, ilk hedefimiz bu.

çoook haklısın ev durumu malum salonda oğlum görmesin diye çıkamıyorum , dün zorladım 1,5lt oldu bugün de denicem, yarun 2 ye çıkarım umarım :)
köfteler kızartma değil , demi eşim;
ahh patlamış mısır da olmasaymış iyimiş

Bence durumun daha vahim hale gelmesindense burada kalıp elinden geldiğince dikkat etmeye çalışman senin açından daha faydalı olur diye düşünüyorum
haklısın burdan çıkınca daha beter olacak bende farkındayım ama takımın hepsi çok güzel besleniyor, ben kafayı yedim sanki çok üzülüyorum.
ayyy canım benim ne kadar candan yazıp yorumlamışsın, çok teşekkür ederim inan 2 defa okudum sevgiyle
heleki "geceki yogurtlu makarnada makarnasini az yogurdunu bol yapabilirsin.
Aksamki menude tavugu bol diger malzemeleri az tutabilirsin. Yine ayrani bolca icebilirsin, hem tok da tutar." bu sözün çok çok aklıma yattı, çok harika bir yöntem ve yeme tarzı, işte bunu yaşamımın tamamında uygulamalıyım yani bu benim yeme içme prensibim olmalı gerçekten. Ayrıca karatayın iftar menülerine hiç bakmamıştım onuda mutlaka araştırayım hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…