BÜTÜN TAKIM ARKADAŞLARIMIN DİKKATİNE
Lütfen herkes okusun ve mümkümse bana fikir verin ben guruptan çıkayım mı, kalayım mı, kalsam nasıl yapayım ....
ah kaptanım 3 gündür oruçluyum o yüzden ne spor yapabildim ne akşam yemeklerinde kendimi tutabildim, dünden beri düşünüyorum acaba gruptan çıksam mı, nedir bu halim diye....
ne yapacağımı bilemiyorum, annem üst katımda oturuyor haftasonları hep o yemekler yapıp çağırıyor, haliyle anne yemekleri; pilavından etine patatesine tatlısına tuzlusuna herşey var... hepside çok lezzetli. bunların karşısında kendimi tutamıyorum, yoksa kendi evimdeyken yemeği kendim yapınca hiç sorunum yok, burdan çıksam da bu sefer iyice salıcam sanırım, çünkü şu durumda yesemde büyük bir pişmalık ve ben akşama menümü nasıl yazıcam üzüntüsü yaşıyorum, en azından 2 dilim tatlı yiyceğime 1 dilim yiyorum.
Bakın dünkü utanç menümü yazayım, dün utancımdan inanki paylaşamadım, listede eksik kalmiyim menümü paylaşmamış olmıyım amma inanınki çok utanıyorum.
Sabah sahurda: 1 tabak kıymalı makarna+ yoğurt
AKşam İftarda: 1 tabağın içinde pilav, tavuk, patates kızartması + ayran + bol salata + 1 dilim pudingli petibör bisküvili tatlı + çok az çekirdek + çay (işte annemin menüsü
((
Spor ise : 2500 adım = 125 puan
Bu sabah : 2 yumurta + yarım dlim ekmek + 1 bardak süt.
Hepinizden çok özür diliyorum gerçekten dünkü yediklerim utanç tablosu
A Arrietty_ sedulu @_Vera_ rockandroll