Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cuma 65.10
Bugün 65.70
Cuma 65
Adımlama dışında bir sporum yoktu bu hafta sonu. Malum sorunda devam ediyor. Cumaya kadar sıkı yönetim ilan edeceğim kendime.
İnşallah hedefimin altına düşerim.
A Aylakkadin nerelerde, cezası bitmedi mi hala. İzin de değil dimi A Arrietty_
Suan kalkmis gorunuyor bani. Dun hala banliydi. Eminim gelir bugun A Aylakkadin ❤️

11:00 kahvaltı yaptım,
1 küp beyaz peynir, 2 küp kaşar peynir, 3 zeytin, 1 çeri domates, avuç içi büyüklüğünde tereyağlı omlet, 1 dilim çavdar ekmeği, şekersiz çay. ,
12.20 kayısılı çay içtim.
Birazdan dukan birası içmeye başlarım.
Gün içinde meyve ve kuruyemişle ara öğünler yaparım.
Eczaneden aldığım curcimini tüketeceğim akşam yemeğinden önce.
Akşam sadece çorba ve bol yeşillikli salata yemeyi planlıyorum.
2 lt suyuda tamamlayacağım.
Bugünlük planım bu kızlar :KK15:

Ohhh sabah enerjisiyle sporlar yapıldı adımlar atılıyor bu hafta ciddi bir eksi yapmalıyız takim olarak. Artık birinciliği hak ediyoruz kızlar 4 gün kacamaksiz gidersek karbonhidratı ne kadar dusuk tutarsak o kadar iyi kilo veririz.
Günaydın enerjik kaptanımız seduu 😍🥳 daha yürüyüşe çıkamadım sadece A Arrietty_ kaptanı kıskanmakla geçirdim saatlerimi.
Evdekileri yedirdim içirdim odaları topladım şimdi ortanca okuldan gelecek onu yedirecem.
Bugün zencefilli kiraz saplı detoks çayını yaptım. Hala ödem var karnım şiş. Sumak kan sulandırıcıymış. Ben bu aralar sabah akşam sumak yediğim için reglim ağır geçiyor 8 litre kan kaybettim tartıda eksi gelirim sandım ama yok anam nerdeee. 0 şaka bi ara 4 5 litre kan aldırmayı düşündüm tartıda eksi geleyim moral olsun diye 🤣🤣🤣

11:00 kahvaltı yaptım,
1 küp beyaz peynir, 2 küp kaşar peynir, 3 zeytin, 1 çeri domates, avuç içi büyüklüğünde tereyağlı omlet, 1 dilim çavdar ekmeği, şekersiz çay. ,
12.20 kayısılı çay içtim.
Birazdan dukan birası içmeye başlarım.
Gün içinde meyve ve kuruyemişle ara öğünler yaparım.
Eczaneden aldığım curcimini tüketeceğim akşam yemeğinden önce.
Akşam sadece çorba ve bol yeşillikli salata yemeyi planlıyorum.
2 lt suyuda tamamlayacağım.
Bugünlük planım bu kızlar :KK15:
Menüler düzene girmiş ne güzel

Kaptanım her yerden sıkıştırıyor bizi. Kaçacak delik bırakmadı :KK70:
Benim misafir gidiyor bugün evin her köşesinde tepinebilirim artık.
Sen iste ben yapayım A Arrietty_ cim
Ya kötü mü ki.
Herkes gorur Güncel kilo ve cuma hedefini :KK22:

Hadi gözün aydin. Ozaman dans 💃💃

Ya kötü mü ki.
Herkes gorur Güncel kilo ve cuma hedefini :KK22:

Hadi gözün aydin. Ozaman dans 💃💃
Yooo harika bir şey...
Kendi adıma biraz gazla yürüyen bir yapım var.
O yüzden uyarılarınız vicdan yaptırıyor, yeni kurallar sorumluluk yüklüyor bana.
Geçtiğimiz hafta iyi değildi benim için, bu hafta menülerimle ve cuma eksimle gözünüze giresim var. :KK70:

X