Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tabii ekmeksiz yemeliydim ama benim için çookk zor
Tebrikler canım 400 gr çok iyi ahh ben göremedim bir eksi dün de hiç giremedim biraz işim vardı özür diliyorum. Alıntılardan sonra tartı fotoğrafını paylaşacağım
Bu hafta çok güzel gittiğini düşünüyorum o yüzden artı bence de şişkinliktir
Merhaba işim çok aktif katılamıyorum neden canın sıkkın hiçbir şey yememişsin dün

Eklentiler

• Screenshot_20210213-174736_FatSecret.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20210213-174734_FatSecret.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 28
İyi akşamlar herkese bugün menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 1 dilim tb ekmeği 2 zeytin yeşillik
Kuşluk 1 elma türk kahvesi
Öğle 3 4 tane mercimekli köfte marul
İlkindi yeşil çay yulaflı bisküvi 3 tane
Akşam fırında balık ve salata çorba
Su 3 lt
Spor 500 ip atlama 250 puan bugün ×2 500 puan doğru mu hesaplıyorum acaba bilemedim 10000 adım 500 puan toplam 1000 puan adımlarım artarsa yazarım yine
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Bir pantolonuma daha girdim
Dolapta makaron var ve kendimi tutmak için nasıl bir çaba sarfediyorum. Ben yiyemiyorsam kimse tatlı yemesin, bakın biriniz tatlı yerse ben de hemen yerim benim diyetimi de yakarsınız

Yemiyoz yemiyoz aman diyim.
Cok tatlin geldiyse meyve veya kuru meyve ye

Bir pantolonuma daha girdim
Dolapta makaron var ve kendimi tutmak için nasıl bir çaba sarfediyorum. Ben yiyemiyorsam kimse tatlı yemesin, bakın biriniz tatlı yerse ben de hemen yerim benim diyetimi de yakarsınız
1 makaron 174 kalori ve 22 gr karbonhidrat iceriyormus
Su ic veya alma oyle sey eve.

A Arrietty_

Cikocev

Ara öğün

500 ml dukan içeceği
1 ceviz

Akşam menüm

4 adet minik yaprak sarması

2 kepçe sebze çorbası
( içerisindekiler karnıbahar, patates, havuç, soğan, sarımsak, pırasa, ıspanak, kereviz yaprakları, kabak , mercimek, tatlı toz kırmızı biber ,karabiber, tuz ,et suyu)

Su

Benim diyet düşmanı komşucuğuma dukan içeceğini tavsiye etmiştim
Biraz önce ona çorba vermeye gittiğimde bana dukan içeceğinin kendisini ishal ettiğini ayrıca kayınvalidesine de tavsiye etmiş kadıncağız 3 ya da 4 günde bir lavaboya gidebiliyormuş çok rahatlamış
Bunları anlattı

Evet ilk başta yapınca bana da öyle oluyodu da artık bünye alıştı sanırım bu ara ara verdim yapmaya sadece yeşil çay olaram tüketiyorum abla sende her gün yapma tavsiyem bi ara ara ver 1 hafta filan

şahanesin eşim bende adımlarımı tamamlayıp yazayım menümü

A Arrietty_ sedulu @_Vera_ E Emeeelll
3 litre su ictim 2 bitki cayi zencefilli ve limonlu. sporlarimi daha sonra paylasayim
menüler çok güzel afiyet olsun
güzel bir gün olmuş abla afiyet olsun
Iyı aksamlar hanımlar
Sabah kahvaltı
Ara turk kahvesı
Aksam üstü bı acuc kabak cekırdegı
Aksam salata
Su 1 lt
bnnu
çok az yemişsin belki bundan kilo veremiyorsun.Bu hafta benim diyetisyen menüsünü birlikte deneyelim mi duraklamaya bir farklılık olur diye düşünüyorum ne dersin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…