Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar kendimde bir hafiflik hissettim gardrobumdaki etiketi üzerinde 40 beden giysileri giydim hepsi de tam gelmenin ötesinde bol duruyor
Keyfim yerine geldi
Harikasın abla bu çok mutlu ediyo insanı beni de uzun süredir görmüyodu burdaki akrabalar dün dayımlara gittik şok oldular ne güzel olmuşsun dediler bende çok mutlu oldum valla insanın kendi için bişeler yapması ve karşılığını da alması çok güzel bi duyguymuş başardığını hissetmesi

Günaydınnnn,
dün akşam menümü yazamadım bu son aksaklığım için özrü dilerim bu hafta daha tekrarlanmıycak kaptanım. liste de de boş çıkmışım, eğer müsaitsen oraya eklersen çok sevinirim yani tik koyarsan A Arrietty_
sabah: 1 haşlanmış yumurta + bitki çayı
ara: azıcık nar + 1 küçük minik dilim baklava (misafirlikteydim)
akşam yani ikindi gibi: tavuklu pilav + ayran
1,5 litre su
spor: 3600 adım = 180 puan

sevgili eşim merhaba, ödülüne bayıldım en sevdiğim şey benimde makarna, bu hafta birbirimize çok uygun olmuşuz, ikimizde ona göre birbirimizi engelleyelim inşallah.

Ayrıca bugün ben oruçluyum, 3 aylara girdik diye tutayım dedim.
Sahurda : 2 yumurtalı menemen + 1 bardak süt + 1 dilim ekmek + 1 dilim peynir yedim.

Günün sporu da ip atlamaymış ayyyy en sevdiğim hemde puanı da güncellenmiş ama akşam yaparım , gündüz yapamam susarım yoksa.

Akşam misafirler gidince kalan börekleri ve gelin pastasından diyet düşmanı komşuma götürdüm
Gözümün önünde durmasın diye
Dun evde revani ve sarma vardı, sırf yemeyeyim diye midemi tıka basa kabakla doldurdum. Bugun de herkese revani ve sarma ikram edeceğim, bir an önce bitsin

Ben dün un helvası ile ödül öğünümü yapmış saydım kendimi.
Yapmadığımı düşünüyorsan bugün bir tane daha yiyebilirim kaptancım
Şaka şaka kv bizde diye adımlama dışında istediğim sporları yapamıyorum. Hiç değilse yediklerimi abartmayayım, bu yetti bana.
Zaten son bir haftadır fazlaca laf sokulmasından dolayı da şişkinliğim var, tartıya yansımasın
Bdv de sürekli kv yan baktı diye forum açan gelinlerin derdini dövecek kadar anı biriktirdim, ama herkesi olduğu gibi kabullenip takmamayı öğrendiğim için iyiyim hala. Keşke onlarda taktıkça en büyük zararı kendilerine verdiklerini fark edebilse.

Hafta sonu çıkış iznim var bugünde ofisteyim, yapmam gereken çok çok iş var. Ama düzene girdiğinde iş yükümü baya hafifletecek bakalım.
İp atlama challenge ında fazla performans gösteremeyeceğim O_sevincli_ki cim. Kusura bakma şimdiden. Fırsat bulduğumda elimden geleni yapacağım yinede.
Öpüyorum hepinizi kızlar, mükemmel bir hafta sonu olsun.

Kayincalideyi kabdirdin caliscam diye dusunmedim degil

Kayincalideyi kabdirdin caliscam diye dusunmedim degil
Oda öyle düşündü ofiste hangi işleri yapacağıma kadar sordu zaten
Yok valla bu konuda masumum, geçici vergi dönemi. Sene kapatacağım. Üstüne yeni programın aktarımları var.
Ofiste olmak evde olmaktan daha iyi geldi ama yalan yok.

Ahahaha
Misafirhanede yer ayirtip gecelere kadar calistigim olmustu zamaninda, overdoz kayinvalide aldigim donemler.

Benim kayinvalidem iyidir de aslinda ama bana ayni evde yabanci biri uzun sure kalinca fazla geliyor

Ahahaha
Misafirhanede yer ayirtip gecelere kadar calistigim olmustu zamaninda, overdoz kayinvalide aldigim donemler.

Benim kayinvalidem iyidir de aslinda ama bana ayni evde yabanci biri uzun sure kalinca fazla geliyor
Ben başkasının aldığı bir haftalık dozu tek öğünde alıyorum sağolsun. Ama yaşıyorum hala

Gunaydın kızlar herkes ıyı mii
Ilkkez gec uyandım bukadar yenı kahvaltı yapıyorum
Günaydın canım
Kendi adıma çok şükür iyiyim canım
Erken kalktım ama kayısı yiyip ,su içtim annemle konuştum , tv 'ye daldım derken bu saat oldu ben de şimdi kahvaltımı bitirebildim

Duzenlerim canim yarin sabah
Baklava da ödülün olmus. Afiyet olsun
Allah kabul etsin orucunu

Okadar da dikkat ettim saniyorum. Gözümden kacmis
Ne zmn gidiyor kv?
Niye sakin sakin olmaz cogu kv anlamiyorum. Ama bunun kv ile alakasi yok bence. Tamamen kisiliklerinden dolayi
Gunaydin fit beybiler.

Ip atlarken saatinizi cikariyor musunuz?
Ben cikarmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…