Fikrim yok, pek belirti de yok
Okadar da dikkat ettim saniyorum. Gözümden kacmis
Ne zmn gidiyor kv?
Niye sakin sakin olmaz cogu kv anlamiyorum. Ama bunun kv ile alakasi yok bence. Tamamen kisiliklerinden dolayi
Çok yazık , ayıp ve de saygısızlıkFikrim yok, pek belirti de yokBenim gitmemi bekliyor sanırım
Geçen akşam yemek yedik eşim bulaşıkları mak. yerleştiriyor bende masa topluyorum. Arkasında olduğumu görmedi eşime "sen geç otur o yapsın" dedi kısık sesle. İçim her soğuduğunda yaşlı kadın annedir sonuçta sen görmezden gel, bir gün göçüp giderse vicdan yapacak bir şey söyleme diye rahatlatıyorum kendimi. Ama inatla üzecek şeyler yapıyor. 20 küsür yıldır evliyim hala değişmedi bana bakışı. Bu olaydan 1 saat önce evlatlarının bile aklına gelmeyen bağışıklık güçlendirici vitaminlerini ben alıp vermiştim.
Oyh bu nasil kadinFikrim yok, pek belirti de yokBenim gitmemi bekliyor sanırım
Geçen akşam yemek yedik eşim bulaşıkları mak. yerleştiriyor bende masa topluyorum. Arkasında olduğumu görmedi eşime "sen geç otur o yapsın" dedi kısık sesle. İçim her soğuduğunda yaşlı kadın annedir sonuçta sen görmezden gel, bir gün göçüp giderse vicdan yapacak bir şey söyleme diye rahatlatıyorum kendimi. Ama inatla üzecek şeyler yapıyor. 20 küsür yıldır evliyim hala değişmedi bana bakışı. Bu olaydan 1 saat önce evlatlarının bile aklına gelmeyen bağışıklık güçlendirici vitaminlerini ben alıp vermiştim.
Fikrim yok, pek belirti de yokBenim gitmemi bekliyor sanırım
Oglusuna is mi buyuruyorsun. Utanmaz gelinAhaha cok tipik kayinvalideymis seninki ya.
Benim kayinvalidem bir gun bizde. Dedi ki Alys su ust raftan su tabagi versene. Esim ben o mutfaktayiz. Esimin boyu uzun benim sandalyeye cikmam lazim. X sen versene dedim. Kayinvalidem 60kusur yasinda kadin bir hopladi sandalyenin ustune, dur x ben alirim sen otur yavruvugum dedi
Seninki de oğluma kıyamam elin kızı ne olursa olsun cinsinsen hareket etmiş maalesefAhaha cok tipik kayinvalideymis seninki ya.
Benim kayinvalidem bir gun bizde. Dedi ki Alys su ust raftan su tabagi versene. Esim ben o mutfaktayiz. Esimin boyu uzun benim sandalyeye cikmam lazim. X sen versene dedim. Kayinvalidem 60kusur yasinda kadin bir hopladi sandalyenin ustune, dur x ben alirim sen otur yavruvugum dedi
Çok yazık , ayıp ve de saygısızlık
Allah nankör olmaktan korusun, nankörlerden de uzak etsin
Oyh bu nasil kadin
1hafta diye gelip gitmeyenlerden herhal. Kp hayatda mi?
Boyle soylenmeleri disinda birsey yoksa sIk disini. Dedigin gibi yarin birgun göçüp gidince vicdanin rahat olur
Ahaha cok tipik kayinvalideymis seninki ya.
Kp vefat etti malesefH3RA_ kolay gelsin bol sabırlar Siz yazınca benimki mi anormal diyorum. Bizim aramızda hiç öyle şey olmaz. Hatta bana iş yaptıracağına oğluna yaptırır.
Benim KV de oyle. Gorumcelerde. 3 gorumcem var esim en kucukleriH3RA_ kolay gelsin bol sabırlar Siz yazınca benimki mi anormal diyorum. Bizim aramızda hiç öyle şey olmaz. Hatta bana iş yaptıracağına oğluna yaptırır.
Oo maşallah eşim şahanesin bende yerimde duramadım yürüyüşe çıktım 13. 622 adım olduNaber kızlarr ben 2 mile leslie arkasına 100 ip atlama yaptım adım 6000 oldu ortak@_Vera_ şimdi yeşil çayımı demeyip içecem akşama balık yada köfte planımız var öğlende de mercimek köftesi yapacağım ama az yerim kardeşim istedi
Allah muhabbetinizi artırsın çok şanslısınız kızlar...Benim KV de oyle. Gorumcelerde. 3 gorumcem var esim en kucukleri
Gecen ablasina kiziyor. Sen isteyken Yemek yapacakmissim bana tarif veriyor diyor
Bende görümce yok tek çocuk benimkiBenim KV de oyle. Gorumcelerde. 3 gorumcem var esim en kucukleri
Gecen ablasina kiziyor. Sen isteyken Yemek yapacakmissim bana tarif veriyor diyor