Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Metabolizma mekanik bir sistem değil orantı ile gitmiyor tek oranı şu kilo verdikçe vermek zorlaşır hatta durma noktasına gelir aylarca veremezsin ama incelirsin kendini kıyaslama kıyas yaptıkça strese girersin yine veremezsin. Akışa bırak 10 senede yediğini 10 günde veremezsin hep böyle düşün vücuduna zaman tanı. Kilo vermek onun için çok büyük bişey çünkü seni korumaya depolama programlı bir sistemin deposunu boşaltıyorsun. Zaman zaman pişman olup depom bana kalsın diye bilir bazen haklısın ya al boşalt depomu bu yağları bana zararlı diyebilir bazen de asla yağlarımı vermem onlar seni koruyacak kıtlık olunca kullanıcam ben diyip üzerine ekleme yapabilir. Panik yapma sadece vücuduna 100 gram bile olsa 1 cm incelme bile olsa teşekkür et. O zor günler için sakladığı yağlarını eritiyor inan kolay değil. Senin gibi paniğe çok kapıldım hele ki aylarca 66da kalınca çok üzüldüm ama sakinleşince sorun ortadan kalkıyor tecrübe ile sabit

10 kilo vermeyi tabiki düşünmüyorum hayal dünyasında yaşamıyorum..
Yani bişeyleri yanlış yaptığımı düşünüyorum sporumda hiç sıkıntı yoka cok güzel spor yapıyorum ama ona ragmen sanki az kilo verdim acaba yediklerimdenmi beslenmemdenmi kaynaklı diye paylaşmak istedim.
Ben 1.5 senedir stresliyim zaten tek bu kilo verme sürecinde değil ki

Bazen fazla adım attığım zaman vücudumda incelme hissediyorum ama tartiya artı olarak yansıyor

Canim bu surecte kendimizi de taniyacagiz.
Bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir.

Ornegin bana az az ye cok ogun ye diyeti uymuyor, benim tabagim benim gozumu doyurmali, o yuzden ben 2 ogun 1 ara ogun yapiyorum. Bir baskasi 6 ogun yapip benden az kalori aliyor ama.

Ya da kimisi sabah enerjik oluyor, sporunu oyle yapiyor. Ben aksam yemeginden sonra muhakkak spor yapiyorum oyle daha iyiyim.

Bir arkadas yazdi haftada bir gun tamamen serbest takiliyormus ve yine de kilo veriyormus. O bana uymuyor mesela, ben her gun dengeli takiliyorum, gunluk dengeliyorum yediklerimi, sabah cok yersem aksam az seklinde.

Sen de deneye yanila sana iyi gelen yontemi bulacaksin.

Beklenti içine girmeyim ben ozaman ama genede ben bi kan tahlili yaptırıp bi diyestiyene gideyim en azından içim rahatlasın. Spora cok umut bağlamıştım ben biraz o hayal kırıklığı yaşattı bana

Çok haklısın banada sanki 3 ana 2 ara ögün yarıyo

Bazen fazla adım attığım zaman vücudumda incelme hissediyorum ama tartiya artı olarak yansıyor
Abla valla hiç strese girmeden bildiğimi yaparak cumaya kadar ne değişcek bi kendimi kendi halime bırakayım.. ama bi diyetisyenden yardım almayı düşünüyorum içim rahat ederse belki daha güzel kilo veririm vermesemde içimi rahatlatırım stresten bi nebze uzak olmuş olurum

Mesajlarından menülerine baktım

Düzensizlik var

Kiminde sabah kahvaltısı yok
Öğle tiramisu
Akşam öğününe yüklenmişsin

Kiminde sabah tamam
Öğle yemeği var
Arada kısır da var

Üstelik su miktarı da çok az

Madem if yapıyorsun

2 ana öğün yapıp
Akşam yemeğini en geç 17 .00 de bitirmeyi dene

Kahvatidan 2 saat sonra akşam yemeğine kadarki süreçte 2 ya da 3 ara yapmayı deneyimle

Suyu en az günlük 2.5 lt içmeni tavsiye ederim

Ödem attırıcı maydanoz suyu
Dukan içeceği tavsiye ederim

Ara öğünlerin
Kefir
Kuru ya da yaş meyve
Çerez olabilir ama 1 ya da 2 yemek kaşığı ölçüsünde
Şekersiz bitki çayları
Şekersiz kahve
Grissini vs vs

Kahvaltını en geç 09.00 10.00 da yapmanı tavsiye ederim

Aklıma gelenler bunlar

Beklenti içine girmeyim ben ozaman ama genede ben bi kan tahlili yaptırıp bi diyestiyene gideyim en azından içim rahatlasın. Spora cok umut bağlamıştım ben biraz o hayal kırıklığı yaşattı bana
Kesinlikle bi baktir canim. Bende ilk başladığımda gitmiştim. D vitamin eksiklihi varmış. Insulin direnci yapiyormus. Ben acikinca elim ayağım titriyordu o gitti bak. D vitamini eksikliginden oluyormus. Tekrar kontrole de gidicem. Sende mutlaka bi tahlil yaptir.

Evet ya,
Bende de cok agri oluyor bu aralar, sanirim kaptanin dedigi gibi magnezyum takviyesi almam lazim benim de.
Multivitamin olarak aliyorum ama yetmiyir demek ki.

Hele d viramini almasam yataktan cikamam.

Evet ya,
Bende de cok agri oluyor bu aralar, sanirim kaptanin dedigi gibi magnezyum takviyesi almam lazim benim de.
Multivitamin olarak aliyorum ama yetmiyir demek ki.

Hele d viramini almasam yataktan cikamam.
Olabilir canım bu tarz eksiklikler cok etkiliyor. Sende bi baktir kan değerlerine

O zaman onu dene bu hafta, bak bakalim nasil olacak.
Bana diyetisyen onu onerdi mesela ama ben yapmiyorum, cunku dedigim gibi benim hayat tarzima uymuyor.

Zeytur bir de bence bu hafta 1 gun egzersiz yapiyorsan ertesi gun sadece yuruyus yap. Kaslarin dinlensin.
Ben spor salonuna gidip tum vucut calistigimda 2 gun ara veriyordum. O gunlerde sadece hafif kardiyo yapiyordum
Hergün yapmaya çalışıyorum şimdi ajanda aldım elime notlar alarak günlük hangi egzersizleri yapıyım diye yazacam
Abla şu 2 gündür böyle o liste normalde böyle değil sabahları mutlaka yaparım kahvaltımı o gün canım hiç istememişti. Sabahları yumurta peynir mutlaka yerim başka çeşit aramıyorum
Çayı şekeri 10 yıl oldu şekeriz içeli onlarda hiç sıkıntı yok içiyorum
Uyku problemimiz var oğlum gece 1 2 ye kadar uyumuyor sabahta 10 11 arası uyanıyoruz malesef öyle olunca beslenmemizide cok büyük etkiliyor
Yarından itibaren çok çok dikkat ederek devam edecem tüm bu dediklerine çok dikkat edecem
Aynen canım bi baktırcam içim rahat etsin varsada bi sıkıntım öğrenirim oma göre yol alırım

Ben bilegimi burktum high kness yaparken ya bianda yerde buldum kendimi allahtan bisi olmadi. Biraz dinleniyim devam edicem
Aaa kız dikkat et sakatlama bi yerlerini low versiyonu yap zorlama hiç
Kız benim omuzlarım ağrıyo bugün de yaptım havlu videosunu acaba yanlış mı yapıyorum kolum değil de omuzum ağrıyo
Canım benim kol omuz bel sırt fena esneme hareketleri yapıp duruyorum 3 gün ust üste oldu zalim tiffany lado a lado diye diye mahvetti beni

Zeytur canim öncelik kan degerlerine baktirman be hormonlarına da. Eski yaptığın diyetle kıyaslama o zamandan bu zamana neler degisti kim bilir vücudunda. İf yapıyorsan en önemli şey saatleri şaşmamak ve bol su tüketmek. Akşam 5/6 gibi yemeğini bitiriyorsan sonrası su tüketimini artırmaya özen göstermelisin. Spor iyi güzel ama hareketleri dogru yapınca güzel ve vücudu dinlendirince. Bir ara sürekli adımlama yaptın durup vücudu tam anlamıyla dinlendirmedin. Kilo verimini etkilemiştir.
Bu hafta suyu artırarak gitmeyi dene kalori programına yediklerini yazarak karbonhidrat alımını düşürmeye calis. 1 adet yeşil elma bile karbonhidrat kaynağı resmen gözümüze masum gözüken bir meyve.
Hafif sporlar bölgesel egzersizler dene. Leslie ideal bunun için hem ter atıyorsun hem çok yüklenmiyorsun

12 de kahvaltını yapsan da
Akşam yemeğini en geç 17 .00 de son ver
Bol su iç 2 en fazla 3 ara öğün ile bu iş tamamdır canım

Sadece beynini kandır vermek istediğin kiloyu uzun vadeye yaydığın konusunda

O kilolar ya gidecek ya gidecek
Fit görünüm yani o kedi buraya gelecek
Son yazdıklarım hepimiz içindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…