Vok güzel incelmissin canim ya tebrikelr vallaKızlar soldaki 79 kilo
Sağdaki şu anki halim
Ben bilegimi burktum high kness yaparken ya bianda yerde buldum kendimiBen epey yoruldum. Kollar giderek perte çıkıyor havlu videosu yüzündenama inat ettim devam ettiricem
Chloe yaptım 55 dk üzerine 13 dk o tiffany videosu bir de 5000 adım var şimdilik. Dinleneyim high knee ye başlarım
Niye az olsun canim bende 8 cm inceldim. Ama seninkilonda az ya ben 7 kilo verdim. O yuzden incelmeye cpk takilmadim. Tiroitlerine baktirdin mi hiçYa kızlar anlamıyorum bi ayda -2.9 kilo verdim ıf diyeti ile bence çok çok az ilk kez diyet yapmıyorum ilk kez diyet yaptığımda 5 kilo vermiştim kıyaslamam doğrumu bilmiyorum .. onca spor yapıyorum ayda -2.9 kilo verip -7 cm incelmişim ben nerde hata yapıyo olabilirim beslenmemde artık 1200 1400 kalori alıyım diyorum az beslendiğim için mi böyle oldu ben sporun etkisi olacak diyorum yok yani 7 cm bence cok az kızlar 15 20 cm incelmiş harikalar ben nerde hata yapıyorum ya valla canım cok sıkkın hafta içi kan vercem artık bu arada geçen ay 20 gün gecikmişti hastalığım bugün 3 gün gecikmeyle hastalandım bi tek bugün buna sevindim
Kız benim omuzlarım ağrıyo bugün de yaptım havlu videosunu acaba yanlış mı yapıyorum kolum değil de omuzum ağrıyoBen epey yoruldum. Kollar giderek perte çıkıyor havlu videosu yüzündenama inat ettim devam ettiricem
Chloe yaptım 55 dk üzerine 13 dk o tiffany videosu bir de 5000 adım var şimdilik. Dinleneyim high knee ye başlarım
Onda pek yanlis yapilacak bisey yok :)Kız benim omuzlarım ağrıyo bugün de yaptım havlu videosunu acaba yanlış mı yapıyorum kolum değil de omuzum ağrıyo
O zaman yavas versiyona gecis yapayim ben@Serina08 ikinci Videoda ki Ilk hareketi yap sen yaparsan. Zaten yeni duzeldi sakatligin. Dikkat et. Hizli yapma. Onemli olan tekrar sayisi degil hareketi dogru yapmak
Ayni sey bende de oldu canim omzum boynum felaketti. Bugun yemiyor hic yapmakKız benim omuzlarım ağrıyo bugün de yaptım havlu videosunu acaba yanlış mı yapıyorum kolum değil de omuzum ağrıyo
Valla aynı dert bende de var canım buna canım sıkılıyo açıkcası ama yapacak da bişe yok sanırım sağlıklı olarak verelim de en çok istediğim şey bu belki hedefimize 1 ay sonra varacağız ama olsunYa kızlar anlamıyorum bi ayda -2.9 kilo verdim ıf diyeti ile bence çok çok az ilk kez diyet yapmıyorum ilk kez diyet yaptığımda 5 kilo vermiştim kıyaslamam doğrumu bilmiyorum .. onca spor yapıyorum ayda -2.9 kilo verip -7 cm incelmişim ben nerde hata yapıyo olabilirim beslenmemde artık 1200 1400 kalori alıyım diyorum az beslendiğim için mi böyle oldu ben sporun etkisi olacak diyorum yok yani 7 cm bence cok az kızlar 15 20 cm incelmiş harikalar ben nerde hata yapıyorum ya valla canım cok sıkkın hafta içi kan vercem artık bu arada geçen ay 20 gün gecikmişti hastalığım bugün 3 gün gecikmeyle hastalandım bi tek bugün buna sevindim
Millet benden bilcek bisey olursa. Zalim kaptanO zaman yavas versiyona gecis yapayim ben
Bi kas gevsetici surup azcik dinleyim ben eniysi sızlıyorMillet benden bilcek bisey olursa. Zalim kaptan
Valla aynı dert bende de var canım buna canım sıkılıyo açıkcası ama yapaYa kızlar anlamıyorum bi ayda -2.9 kilo verdim ıf diyeti ile bence çok çok az ilk kez diyet yapmıyorum ilk kez diyet yaptığımda 5 kilo vermiştim kıyaslamam doğrumu bilmiyorum .. onca spor yapıyorum ayda -2.9 kilo verip -7 cm incelmişim ben nerde hata yapıyo olabilirim beslenmemde artık 1200 1400 kalori alıyım diyorum az beslendiğim için mi böyle oldu ben sporun etkisi olacak diyorum yok yani 7 cm bence cok az kızlar 15 20 cm incelmiş harikalar ben nerde hata yapıyorum ya valla canım cok sıkkın hafta içi kan vercem artık bu arada geçen ay 20 gün gecikmişti hastalığım bugün 3 gün gecikmeyle hastalandım bi tek bugün buna sevindim
Bugünde mecburen yaptım dedim bırakırsam daha çok ağrır en iyisi yapmakAyni sey bende de oldu canim omzum boynum felaketti. Bugun yemiyor hic yapmak
Oooh süpersin beni de bir sancı tuttu reglim yaklaştı ama bir yandan da davul gibi şişmek istemiyorum temizliği bitirdim yürüyüşe çıkıcam şimdi10.000 adimi tamamlicam ben herzamanki hibi birde high kness mi nedir onu yapicam biraz bolgesel çalışabilirim. Bu high kness de sag sol tek sayiliyor demi. O sekilde planlanıyor yani sqg bacak cektim sol bacak cektim 1 adet yapiyir
2 sene önce triodlerde vardı sıkıntı dahiliye doktorum 2 at bekleyelim ilaç vermedi emzirdiğim için tuzu azalt demişti sonra 2 ay sonra düzelmişti doğumda hormanların değişti onun etkisi var demişti ama son zamanlarda baktırmadımNiye az olsun canim bende 8 cm inceldim. Ama seninkilonda az ya ben 7 kilo verdim. O yuzden incelmeye cpk takilmadim. Tiroitlerine baktirdin mi hiç
Ay inşallah sağlıklı verelimde 1 ay beklemeye razıyım.. hafta içi bi kan vereyim olmadı diyetisyene gidecem bide böyle deneyimValla aynı dert bende de var canım buna canım sıkılıyo açıkcası ama yapacak da bişe yok sanırım sağlıklı olarak verelim de en çok istediğim şey bu belki hedefimize 1 ay sonra varacağız ama olsun
Hiç de az değil canım gayet normalYa kızlar anlamıyorum bi ayda -2.9 kilo verdim ıf diyeti ile bence çok çok az ilk kez diyet yapmıyorum ilk kez diyet yaptığımda 5 kilo vermiştim kıyaslamam doğrumu bilmiyorum .. onca spor yapıyorum ayda -2.9 kilo verip -7 cm incelmişim ben nerde hata yapıyo olabilirim beslenmemde artık 1200 1400 kalori alıyım diyorum az beslendiğim için mi böyle oldu ben sporun etkisi olacak diyorum yok yani 7 cm bence cok az kızlar 15 20 cm incelmiş harikalar ben nerde hata yapıyorum ya valla canım cok sıkkın hafta içi kan vercem artık bu arada geçen ay 20 gün gecikmişti hastalığım bugün 3 gün gecikmeyle hastalandım bi tek bugün buna sevindim
Geçmiş olsun canımBen bilegimi burktum high kness yaparken ya bianda yerde buldum kendimiallahtan bisi olmadi. Biraz dinleniyim devam edicem
Mutlaka bi git canım. Bi baktır vitamin eksikliklerin olabilir. Onlar engelliyor olabilir. Ihmal etme2 sene önce triodlerde vardı sıkıntı dahiliye doktorum 2 at bekleyelim ilaç vermedi emzirdiğim için tuzu azalt demişti sonra 2 ay sonra düzelmişti doğumda hormanların değişti onun etkisi var demişti ama son zamanlarda baktırmadım
Ay inşallah sağlıklı verelimde 1 ay beklemeye razıyım.. hafta içi bi kan vereyim olmadı diyetisyene gidecem bide böyle deneyim