- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 32
Sporların şahane canım tartı gününden önce pide yemişsin bir miktar belki ödemi olabilir baharat ve carbdan dolayı diyetisyen den öğrendim 1 gram carb vücutta 4 gram su tutuyormuş sakın moralini bozma o yüzden peşinen diyimİyi akşamlar kızlar bugün ilk kez yasakta dışarı çıktık yakın yani evin burdaydık ama dışarı çıktık ya farklı geldi bana
Bugünkü menüm biraz ilginç oldu ama neyse
Sabah kahvaltıdan önce sütlü tarçınlı türk kahvesi 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir
5 zeytin
Ara 2 ceviz
Akşam dışarda olunca mecbur yapılanı yedim 1 kase mercimek çorbası
Yarım kıymalı pide
Su 3 lt
Spor 13 dk havlu videosu 130 puan
10000 adım 500 puan toplam 630 puan
A Arrietty_ @_Vera_sedulu takım arkadaşlarım spor çok yapamadım bugün malesef @klbk33 @Zeytur
Abla gözümden kaçmış vallahi kusuruma bakma. Kör topal yapıyorum tablolarıKaptancım ben dün de ondan önceki gün de puanladım
Cuma günü de 325 puan olarak en son dün 535 puan olarak bildirim yaptım zaten
Afiyet olsun gulas çorbasını bilmiyorum içeriğini ama menü onun dışında şahane
Afiyet olsun ısırgan ezmesi hiç yemedim bugün hiç bilmediğim şeyler yemişsiniz ama ısırgan otu herhalde kalorisi azdır güzel bir günMerhaba,
10:00 5 kasik menemen, 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, 4 kasik közlenmiş biber, dereotu, maydanoz
13:00 filtre kahve, kuru incir, kivi, 1 dilim armut
15:00 1 bardak kefir
17:00 1 tabak ısırgan ezmesi, 1 kase yayla çorbası, 1 kase bulgur pilavı, yoğurt
2.5 litre su
Spor bilgilerini tekrar paylaşacağım.
A Arrietty_ @_Vera_sedulu Varyemez
Afiyet olsun menüm güzel eşim dikkat et bileğine zorlama daha fazla dinlendir hatta krem sürüp sar şahane sporların
Ayy ben bunu yeni gördüm abla maşallah göbekten özellikle nasıl da gitmiş maşallah sanaKızlar soldaki 79 kilo
Sağdaki şu anki halim
Evet yaa sanırım artı gelecem yarın ama bugün yediğimden dolayı olduğunu biliyorum neyse cumaya kadar veririm inşallah diyelimSporların şahane canım tartı gününden önce pide yemişsin bir miktar belki ödemi olabilir baharat ve carbdan dolayı diyetisyen den öğrendim 1 gram carb vücutta 4 gram su tutuyormuş sakın moralini bozma o yüzden peşinen diyim
Abla gözümden kaçmış vallahi kusuruma bakma. Kör topal yapıyorum tabloları
Afiyet olsun gulas çorbasını bilmiyorum içeriğini ama menü onun dışında şahane
Afiyet olsun ısırgan ezmesi hiç yemedim bugün hiç bilmediğim şeyler yemişsiniz ama ısırgan otu herhalde kalorisi azdır güzel bir gün
Afiyet olsun menüm güzel eşim dikkat et bileğine zorlama daha fazla dinlendir hatta krem sürüp sar şahane sporların
Evet yaa sanırım artı gelecem yarın ama bugün yediğimden dolayı olduğunu biliyorum neyse cumaya kadar veririm inşallah diyelim
Bende aynı durumdayım canım. Biraz azaldı gibi agri ama yarına videoyu yaparken yine acıyacak. Ben pes etmiyorum vücudumu zorlarsam alisacagini biliyorum. O yüzden en iyi sen tanırsın vücudunu. Ciddi sıkıntı yaratacak gibiyse bir iki gün ara ver.
Üstelik dünkü 10000 adımı kendimden çok senin için atmışkenAbla gözümden kaçmış vallahi kusuruma bakma. Kör topal yapıyorum tabloları
Cok fazla karbonhidrat olmus. Evet sporlarin guzel ama karbonhidrat i abartman kötü olmus.havlu videosu beni sakatladı desem yeridir, dikkatlşi yapın kızlar çok basit görünüyor ama benim omuz ve boyun düzeleşmesi başlangıç seviyesinde var, omzum bi ağrıdı mı ağrıyor yani, havlu videosu bugün tüm ayarlarımı bozdu, akşam eşime krem sürdürücem sıcak havlu koyup yatıcam, bisiklette süremedim kaldı.
Sabah: 1 yumurta - 2 dilim ekmek- 1 dilim peynir - 1 dilim kıymalı börek
ara: 1 ıslak kek , mandalina, az kuruyemiş
akşam: tavuk ızgara + 2 dilim ekmek, az makarna (malum haftasonu)
2 litre su
Spor:
30 dk koşu bandı : 300 puan
200 high knee : 400 puan
30 mekik : 60 puan
30 bölgesel : 15 puan
10 dk havlu egz. : 100 puan
8000 adım : 400 puan
Toplam Puan : 1.275 puan
A Arrietty_ @seduluCikocev
Bence fazla zorlama. Beslenmene dikkat et. Evde adimla. Leslie filan bahsetmiyorum. Vakit ve enerji buldukca yuru evdeBu arada sabah regl oldum okadar şişim ki gobegımı karnımı tanıyamıyorum yarında konteol tartısı varbu hafta ufak ufak sporlara baslamayı denıycem ben ınsallah yorulmam halaa süpürge tutarken bıle kalbım atıyor terlıyorum bı bıtmedı etkılerı ya sırf bu yuzden modumda dusuk yuksektemıyorum
Ekledimmm zaten tabloyaÜstelik dünkü 10000 adımı kendimden çok senin için atmışken
Bence periyotlarla yap 30 dk hafif yürüyüş 20 dk dinlenme şeklinde belki yorma kendini çok geçmiş olsunBu arada sabah regl oldum okadar şişim ki gobegımı karnımı tanıyamıyorum yarında konteol tartısı varbu hafta ufak ufak sporlara baslamayı denıycem ben ınsallah yorulmam halaa süpürge tutarken bıle kalbım atıyor terlıyorum bı bıtmedı etkılerı ya sırf bu yuzden modumda dusuk yuksektemıyorum
Islak kek diyet mi diyet değilse keşke ödülü cuma ve cumartesi yapsaydık. Umarım en kısa zamanda geçer sakatlanman çok üzüldüm. Leslie mi yapsan acaba o da etkiler mihavlu videosu beni sakatladı desem yeridir, dikkatlşi yapın kızlar çok basit görünüyor ama benim omuz ve boyun düzeleşmesi başlangıç seviyesinde var, omzum bi ağrıdı mı ağrıyor yani, havlu videosu bugün tüm ayarlarımı bozdu, akşam eşime krem sürdürücem sıcak havlu koyup yatıcam, bisiklette süremedim kaldı.
Sabah: 1 yumurta - 2 dilim ekmek- 1 dilim peynir - 1 dilim kıymalı börek
ara: 1 ıslak kek , mandalina, az kuruyemiş
akşam: tavuk ızgara + 2 dilim ekmek, az makarna (malum haftasonu)
2 litre su
Spor:
30 dk koşu bandı : 300 puan
200 high knee : 400 puan
30 mekik : 60 puan
30 bölgesel : 15 puan
10 dk havlu egz. : 100 puan
8000 adım : 400 puan
Toplam Puan : 1.275 puan
A Arrietty_ @seduluCikocev
Ağrısına göre değişir diyormuşum puahahaha bazı ağrılar kas kapasitesinden kaynaklı üstüne gittikçe açılacak o kas gelişecek ama bazı ağrılar var zarar verdiği belli vücudunu sen tanırsın kas kapasitesinden kaynaklıysa devam et ama yok boynuma zarar veriyor vs dersen bırak tabii
Ben azıcık ara verdim bu hard sporlara yürüyüşe odaklandım tartıda eksi gelip esas listeye dönmek istiyorum ama sen şahanesin maşallahBen yeme faslını erken kapattım da sporla birlikte paylaşayım diye bekliyorumhigh knee yapıyorum