Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu adam tam benlik beni de ekibine alsın
Çünkü dünden beri içimde sanki bu adamdan var
Ne guzel hadi kaaalk
Ben beceremedim. Amerikali veya dans ile aranin iyi olmasi gerek herhal yapabilmek icin
Tahtayi saga sola cevirir gibi hissediyorum kendimi

Henüz dışarı çıkmadım
Ama elime havluyu aldım
Ayrıca halının üzerine yastıkları üst üste koydum olduğu kadar step tahtası yaptım
Müziği de açtım
Şurada 10 dk oldu mu bilmiyorum ama benim adim sayara 1200 adım yazdırmış bile

Sırtımdan önümden yanmaya terlemeye başladım

Bugünün planı nedir güzellikler neler yapcaksınız
10.000 adimi tamamlicam ben herzamanki hibi birde high kness mi nedir onu yapicam biraz bolgesel çalışabilirim. Bu high kness de sag sol tek sayiliyor demi. O sekilde planlanıyor yani sqg bacak cektim sol bacak cektim 1 adet yapiyir

10.000 adimi tamamlicam ben herzamanki hibi birde high kness mi nedir onu yapicam biraz bolgesel çalışabilirim. Bu high kness de sag sol tek sayiliyor demi. O sekilde planlanıyor yani sqg bacak cektim sol bacak cektim 1 adet yapiyir
Aynen canim
Sag ve sol 1 adet ediyor

Çok aktif bir hareket süreci geçirdim ortalama 20 dk
Ve 2000 adımı geçti
Ip de atladım bütün etkinliklerimi adım olarak geçiyorum

Günlük en fazla 10000 adim olsun benim olsun
Bende öyle yapıyorum abla dans ediyorum mesela step yapıyorum leslie filan ama hepsini adım olarak yazıyorum dediğin gibi 10000 adım olsun benim olsun

Gunaydin fit hatunlar.
Ben de uyuyan guzellerdenim.
Anca kahvalti yaptim, oyle tembel tembel takiliyorum.
Bakayim su videolara belki tembellere gore bir seyler vardir
Neyse acilirim bi saate muhakkak. Bugun yemekler esimden, isim gucum yok yaparim sporlarimi.

Benim oğlan babasının evine gidecek bugün derby maçı seyretmeye
Saat 17.00 den önce gidecekmiş
Sabah geç kalktı kahvaltı yapmadı yemekleri yiyip gidecek ben de akşam yemeğimi erkenden yemeyi düşünüyorum
Yeme içme saatlerini değiştirip vücudu bu bahane ile şaşırtayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…