- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.156
Metabolizma mekanik bir sistem değil orantı ile gitmiyor tek oranı şu kilo verdikçe vermek zorlaşır hatta durma noktasına gelir aylarca veremezsin ama incelirsin kendini kıyaslama kıyas yaptıkça strese girersin yine veremezsin. Akışa bırak 10 senede yediğini 10 günde veremezsin hep böyle düşün vücuduna zaman tanı. Kilo vermek onun için çok büyük bişey çünkü seni korumaya depolama programlı bir sistemin deposunu boşaltıyorsun. Zaman zaman pişman olup depom bana kalsın diye bilir bazen haklısın ya al boşalt depomu bu yağları bana zararlı diyebilir bazen de asla yağlarımı vermem onlar seni koruyacak kıtlık olunca kullanıcam ben diyip üzerine ekleme yapabilir. Panik yapma sadece vücuduna 100 gram bile olsa 1 cm incelme bile olsa teşekkür et. O zor günler için sakladığı yağlarını eritiyor inan kolay değil. Senin gibi paniğe çok kapıldım hele ki aylarca 66da kalınca çok üzüldüm ama sakinleşince sorun ortadan kalkıyor tecrübe ile sabitYa kızlar anlamıyorum bi ayda -2.9 kilo verdim ıf diyeti ile bence çok çok az ilk kez diyet yapmıyorum ilk kez diyet yaptığımda 5 kilo vermiştim kıyaslamam doğrumu bilmiyorum .. onca spor yapıyorum ayda -2.9 kilo verip -7 cm incelmişim ben nerde hata yapıyo olabilirim beslenmemde artık 1200 1400 kalori alıyım diyorum az beslendiğim için mi böyle oldu ben sporun etkisi olacak diyorum yok yani 7 cm bence cok az kızlar 15 20 cm incelmiş harikalar ben nerde hata yapıyorum ya valla canım cok sıkkın hafta içi kan vercem artık bu arada geçen ay 20 gün gecikmişti hastalığım bugün 3 gün gecikmeyle hastalandım bi tek bugün buna sevindim