- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Step tahtami aldim valla. Denicem simdiZenci olsan sende enerjik olurdun
Beceremezsem baska bir step egzersizi var onuda yapip mutfak alisverisine cikmam lazim. Yarin cocuklarin okulu aciliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Step tahtami aldim valla. Denicem simdiZenci olsan sende enerjik olurdun
Yaaaa abla seni yerim bennnn maşallah sana ama çok sevindim
Şu anBugünün planı nedir güzellikler neler yapcaksınız
Yetisemedim Adamlarin enerjisine
Sunuda cok begendim.
Bu Adam ve havlulu kadin
Yeni favorim
Ne guzel hadi kaaalkBu adam tam benlik beni de ekibine alsın
Çünkü dünden beri içimde sanki bu adamdan var
10.000 adimi tamamlicam ben herzamanki hibi birde high kness mi nedir onu yapicam biraz bolgesel çalışabilirim. Bu high kness de sag sol tek sayiliyor demi. O sekilde planlanıyor yani sqg bacak cektim sol bacak cektim 1 adet yapiyirBugünün planı nedir güzellikler neler yapcaksınız
Aynen canim10.000 adimi tamamlicam ben herzamanki hibi birde high kness mi nedir onu yapicam biraz bolgesel çalışabilirim. Bu high kness de sag sol tek sayiliyor demi. O sekilde planlanıyor yani sqg bacak cektim sol bacak cektim 1 adet yapiyir
Bende öyle yapıyorum abla dans ediyorum mesela step yapıyorum leslie filan ama hepsini adım olarak yazıyorum dediğin gibi 10000 adım olsun benim olsunÇok aktif bir hareket süreci geçirdim ortalama 20 dk
Ve 2000 adımı geçti
Ip de atladım bütün etkinliklerimi adım olarak geçiyorum
Günlük en fazla 10000 adim olsun benim olsun
Gerçekten gozle görülür fark var. Tebrik ederim canım. Oğlanın dediği gibi çocuk doğmuşKızlar soldaki 79 kilo
Sağdaki şu anki halim
Gece 2 de uyuyp 10.45 de uyandım aynı sersemlik bendede varGünaydın kızlar. Cok uyumusum ya. Sersem oldum resmen